- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Akşam 7 de işten çıkıyorum hemen hastaneye gitcem tahlil yaptircam doktor cuma akşam yap dedi ama dayanamam.yarın tekrar yaptiririm.Bende çok ağrı çektim bacak ağrısı özellikle ..Arada da bel ağrısı ama iyi olsunlar gerisini çekiyoruz. Değerin 7.gün değeri gayet güzel. Çoğu kişi 10. Yada 12. Gun görüyor bu değeri rahat ol cnm .
Ayy önce pozitif görelim sonrası kolay diyoruz sonrada yükselsin kese görünsün kalp atisi duyulsun ... Ay bide benim duymayan kalmadı telim susmadı 2 gündürYok değerin düşük değil gayet iyi.. inşallah hızlı bir şekilde katlanır.
:) evet endişe doğurana kadar bitmiyor. Olucak hiç sıkma canını. Pozitif ol.Ayy önce pozitif görelim sonrası kolay diyoruz sonrada yükselsin kese görünsün kalp atisi duyulsun ... Ay bide benim duymayan kalmadı telim susmadı 2 gündür
Slm kizlar nasilsiniz kimler keseyi gördü kimler kalp atislarini duydu bakalim
Melisela çok çok sevindimselam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
keseyide gördüm kalp atışınıda duydum tatlımm. 6+6 yız yavruşumla :)
Oh oh masallah saglikla kucagina al ins., darisi basima Dr. Gec verdi benim günü herhalde ya 14 subatta kalp atisini duycam nasipse0keseyide gördüm kalp atışınıda duydum tatlımm. 6+6 yız yavruşumla :)
Melisela çok çok sevindimİnşallah sonuna kadar sorunsuz gider canım ve sağlıklı kucağına alırsın yavrularını benimde salıya kontrollüm var inşallah bende görürüm
Bn salı günü kalplerinin attığını gördüm ikizlerin cihazdan dolayı duymadım. Vajinal ultrasonla yi. 14 şubat salı günü göbekten dinleyeceğiz isallahhhOh oh masallah saglikla kucagina al ins., darisi basima Dr. Gec verdi benim günü herhalde ya 14 subatta kalp atisini duycam nasipse0
41 kere Maşşallah inşallah bizlerde duyarız görürüz
Gözün aydin canimm. Kucağına almayı da nasip etsin rabbim.senin beta hcg cok yuksekti tek mi ikiz miCanımmm çok teşekkürler, seninde güzel haberlerini bekliyorum inşAllah :))
İnşallah cnimm benimm inşallah41 kere Maşşallah inşallah bizlerde duyarız görürüz
Desene en güzel sevgililer günü hediyesi olucak :)Bn salı günü kalplerinin attığını gördüm ikizlerin cihazdan dolayı duymadım. Vajinal ultrasonla yi. 14 şubat salı günü göbekten dinleyeceğiz isallahhh
Canım 2 kese var ama karından baktığı için bebekleri ve kalp atışı dıymadık. Haftaya tekrar gideceğimGözün aydin canimm. Kucağına almayı da nasip etsin rabbim.senin beta hcg cok yuksekti tek mi ikiz mi
Geç olsun güzel olsun canımm nelere sabrettik şimdi meyvesini yeme zamanı geldi inşallahOh oh masallah saglikla kucagina al ins., darisi basima Dr. Gec verdi benim günü herhalde ya 14 subatta kalp atisini duycam nasipse0
Gözün aydin canım. Bende de iki kese göründu ben erken gittim biraz o yüzden karından bakmadi direk vajinal baktı. Bende 2 hafta sonra gidicem kalp atışı için. Ikiz olsun istiyor bi yanım,bi yanım korkuyor.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım 2 kese var ama karından baktığı için bebekleri ve kalp atışı dıymadık. Haftaya tekrar gideceğim
Canim doktoruna sorsan yerine belki igne yada baska bisy verirdi, boylesi cok stresli cunku senin icinİyi akşamlar arkadaşlar, bu jel benim korkulu rüyam oldu.ikinci haftasındayım kendim yapamıyorum zaten.yatış pozisyonunda anneme yaptırıyorum.Ve çok zor giriyor acı vererek bugün de panik olduk.annem ittiriyor canım aciyo ama girmiyodu şükür yapıldı.benim rahim ters serviks uzunböyle durum yaşayan var mı? kendim de yapmaya cesaret edemedim offff Allahım kabusum bu jel
Canim oncelikle cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin, benimde dusuk riskim var ve doktor icerde kanama alani gordu, senin daha onceki kontrollerde icerde kanama alani varmiydi? Sonradan kendi kendine mi kayboldu ?Kızlar bebişlerini görenlere 41 kere maşallah diyeyim.
Benimde bugün kontrolüm vardı,miniğimi gördük kalp atışlarını duyduk,Allahıma binlerce kez şükürler olsun,kanama alanı yoktu bu habere çok sevindim ama düşük riskim yinede var endometriozis hastasıyım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?