- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
doktorun işine karışıp tedaviyi olumsuz da etkilemek istemiyorum.Nazlı olduğumdan değil öyle anlaşılmasın çikolata kisti var rahim ters.herkes rahat yapıyo galiba sorun bendeCanim doktoruna sorsan yerine belki igne yada baska bisy verirdi, boylesi cok stresli cunku senin icin
Kalp atisıni duydun ya çok sükür...yarın merkezin doktoruna gidicem bakalım o ne dicek?Benim de iki gündür leke vardı. Bugün tam 7 hafta oldu. Benim doktor düşük riski var dedi. Zaten hızlıca bak tam bişey de anlamadım . Canlı dedi ..kalp atımıni duydum.
Cnim ben 10 gün sonra gittim gördüm keseyiKizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.
cnm hayırlı ugurlu olsun ınslh, aslında doktorlar ayarlıyorlar deger yaklask 5000 oldumu gorunuyor benı ona gore çagırdılar, tup bebek doktorum 8 gun sonra alttan gordu keseyı, ama ustten gorunmedı, ınslh en kısa zamanda gorursun de ıcın rahatlar,Kizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.
Canım beta hcg değerin 2000lere geldiğinde vajinal ultrason da görünür canım.Kizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.
Canım bende kasinti değilde bezeler oluşuyor.ayrica igne yeri çok ağrıyor. Çok yağlı bi igne dedi hemşireler. Normaldir.butun vücuduna yayılırsa kaşıntı o zaman kötü. Bölgesel bişeyse normaldir bence.ama yinede sor doktoruna için rahat etsinYa progestan iğne yerleri kaşınmaya başladı. Dün kasinti dan kabardı. Kullanıpta böyle birseyle karşılaşan oldu mu.
Cnm doktor 15 gin sonraya çağırıyor .valla ben 5 gun sonra gittim dayanamadım gördüm keseyi okadar bekleyemedimKizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.
Ohh kızına iki kardeş :) sağlıkla kucağiza alalım hepimiz :)selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
Amin canım inşAllah.. Ama keseleri gördüğümden beri nedense tedirginim. Psikolojim etkilendi sanki :) nasıl olacak, kaygı, endişe.. bilmiyorum hakkımızda hayırlısı. Bol dua edelim inşAllahOhh kızına iki kardeş :) sağlıkla kucağiza alalım hepimiz :)
Burda okumuştum da jeli azıcık sıkıp ucuna getirip öyle kullanmayı denerseniz girerken çok acitmiyor diye bende iki gündür o şekilde yapıyorum sanki daha rahat oluyor cnmdoktorun işine karışıp tedaviyi olumsuz da etkilemek istemiyorum.Nazlı olduğumdan değil öyle anlaşılmasın çikolata kisti var rahim ters.herkes rahat yapıyo galiba sorun bende
Benim dün az lekelenme oldu progestan vur dediler vurdum ama resmen bacagimi çekemiyorum dünden beri çok ağrı yaptıYa progestan iğne yerleri kaşınmaya başladı. Dün kasinti dan kabardı. Kullanıpta böyle birseyle karşılaşan oldu mu.
Benimde değerler yüksek iki embriyo koyulmuştu şüpheleniyorum ikiz olmasından :) tek güvencem annem vallahi altlı ustluyum her şeyin hayırlısı olsun inşallahAmin canım inşAllah.. Ama keseleri gördüğümden beri nedense tedirginim. Psikolojim etkilendi sanki :) nasıl olacak, kaygı, endişe.. bilmiyorum hakkımızda hayırlısı. Bol dua edelim inşAllah
İşte benim böyle bir imkanım yok. Gurbetteyiz. 2 tarafta uzak. Tam doğum yapacağım kızım ilkokula başlayacakBenimde değerler yüksek iki embriyo koyulmuştu şüpheleniyorum ikiz olmasından :) tek güvencem annem vallahi altlı ustluyum her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Ay bende dayanamam ki vajinal mi gorulduCnm doktor 15 gin sonraya çağırıyor .valla ben 5 gun sonra gittim dayanamadım gördüm keseyi okadar bekleyemedim
Beni de 20 gün sonraya çağırdı nerdeyseAy bende dayanamam ki vajinal mi goruldu
Mşlh cnm değerin yüksekti öyle hatırlıyorum benimde kızıma iki kardeş gelecek nasip olursa tabi:)Canım 2 kese var ama karından baktığı için bebekleri ve kalp atışı dıymadık. Haftaya tekrar gideceğim
Cnm doktora söyle zorlanıyorsan progestan fitil verir aynı işi görüyor ikisi zaten :) sen kendin jeli uygulasan daha canın az acır uzan bacaklarını katla yavaş yavaş itele kimi zaman jeli sıksanda çıkmıyor ozaman çubuğu hafif ileri geri yap sıkarkenİyi akşamlar arkadaşlar, bu jel benim korkulu rüyam oldu.ikinci haftasındayım kendim yapamıyorum zaten.yatış pozisyonunda anneme yaptırıyorum.Ve çok zor giriyor acı vererek bugün de panik olduk.annem ittiriyor canım aciyo ama girmiyodu şükür yapıldı.benim rahim ters serviks uzunböyle durum yaşayan var mı? kendim de yapmaya cesaret edemedim offff Allahım kabusum bu jel
Cnm çalışmıyorsan herşeyi halledersin canını sıkma kızın okula gitmesi bi yönden daha iyi yarım gün sadece ikizlerle ilgilenirsin ödevlerine fırsat bulursun yardım etmeye en kötü ihtimal akşam eşin yaptırır .. ben çalıştığım için zorlanacağım kaynanamlar bize yerleşir sanırımİşte benim böyle bir imkanım yok. Gurbetteyiz. 2 tarafta uzak. Tam doğum yapacağım kızım ilkokula başlayacakRabbim kolaylık verecektir eminim ama işte insan düşünmeden de edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?