• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bende çok ağrı çektim bacak ağrısı özellikle ..Arada da bel ağrısı ama iyi olsunlar gerisini çekiyoruz. Değerin 7.gün değeri gayet güzel. Çoğu kişi 10. Yada 12. Gun görüyor bu değeri rahat ol cnm .
Akşam 7 de işten çıkıyorum hemen hastaneye gitcem tahlil yaptircam doktor cuma akşam yap dedi ama dayanamam.yarın tekrar yaptiririm.

:KK73:
selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
Melisela çok çok sevindim :KK73:İnşallah sonuna kadar sorunsuz gider canım ve sağlıklı kucağına alırsın yavrularını:anne::anne:benimde salıya kontrollüm var inşallah bende görürüm :dua:

:KK73:
Melisela çok çok sevindim :KK73:İnşallah sonuna kadar sorunsuz gider canım ve sağlıklı kucağına alırsın yavrularını:anne::anne:benimde salıya kontrollüm var inşallah bende görürüm :dua:

Canımmm çok teşekkürler, seninde güzel haberlerini bekliyorum inşAllah :))

Oh oh masallah saglikla kucagina al ins., darisi basima Dr. Gec verdi benim günü herhalde ya 14 subatta kalp atisini duycam nasipse0:spor:
Bn salı günü kalplerinin attığını gördüm ikizlerin cihazdan dolayı duymadım. Vajinal ultrasonla yi. 14 şubat salı günü göbekten dinleyeceğiz isallahhh:KK49::rapci:

Canım 2 kese var ama karından baktığı için bebekleri ve kalp atışı dıymadık. Haftaya tekrar gideceğim
Gözün aydin canım. Bende de iki kese göründu ben erken gittim biraz o yüzden karından bakmadi direk vajinal baktı. Bende 2 hafta sonra gidicem kalp atışı için. Ikiz olsun istiyor bi yanım,bi yanım korkuyor.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İyi akşamlar arkadaşlar, bu jel benim korkulu rüyam oldu.ikinci haftasındayım kendim yapamıyorum zaten.yatış pozisyonunda anneme yaptırıyorum.Ve çok zor giriyor acı vererek bugün de panik olduk.annem ittiriyor canım aciyo ama girmiyodu şükür yapıldı.benim rahim ters serviks uzun :kızgın: böyle durum yaşayan var mı? kendim de yapmaya cesaret edemedim offff Allahım kabusum bu jel :KK34:

İyi akşamlar arkadaşlar, bu jel benim korkulu rüyam oldu.ikinci haftasındayım kendim yapamıyorum zaten.yatış pozisyonunda anneme yaptırıyorum.Ve çok zor giriyor acı vererek bugün de panik olduk.annem ittiriyor canım aciyo ama girmiyodu şükür yapıldı.benim rahim ters serviks uzun :kızgın: böyle durum yaşayan var mı? kendim de yapmaya cesaret edemedim offff Allahım kabusum bu jel :KK34:
Canim doktoruna sorsan yerine belki igne yada baska bisy verirdi, boylesi cok stresli cunku senin icin

Kızlar bebişlerini görenlere 41 kere maşallah diyeyim.
Benimde bugün kontrolüm vardı,miniğimi gördük kalp atışlarını duyduk,Allahıma binlerce kez şükürler olsun,kanama alanı yoktu bu habere çok sevindim ama düşük riskim yinede var endometriozis hastasıyım çünkü.
Canim oncelikle cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin, benimde dusuk riskim var ve doktor icerde kanama alani gordu, senin daha onceki kontrollerde icerde kanama alani varmiydi? Sonradan kendi kendine mi kayboldu ?

Back