• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim doktoruna sorsan yerine belki igne yada baska bisy verirdi, boylesi cok stresli cunku senin icin
doktorun işine karışıp tedaviyi olumsuz da etkilemek istemiyorum.Nazlı olduğumdan değil öyle anlaşılmasın çikolata kisti var rahim ters.herkes rahat yapıyo galiba sorun bende :110:

Ya progestan iğne yerleri kaşınmaya başladı. Dün kasinti dan kabardı. Kullanıpta böyle birseyle karşılaşan oldu mu.

Kizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.

Kizlar şükürler olsun değerim ikiye katlanmış 65 olmus. Ya okadar araştırdım ama daha önce hiç gebe kalmadığım için kalp atisi kese nezamn görünür bilmiyorum. Siz nezamn keseyim gördünüz pozitif sonuçtan sonra doktor nezaman aradı sizi gelin diye.bide nekadar süre tüp bebek doktorunuz takip etti.
Cnim ben 10 gün sonra gittim gördüm keseyi

cnm hayırlı ugurlu olsun ınslh, aslında doktorlar ayarlıyorlar deger yaklask 5000 oldumu gorunuyor benı ona gore çagırdılar, tup bebek doktorum 8 gun sonra alttan gordu keseyı, ama ustten gorunmedı, ınslh en kısa zamanda gorursun de ıcın rahatlar,

Canım beta hcg değerin 2000lere geldiğinde vajinal ultrason da görünür canım.

Ya progestan iğne yerleri kaşınmaya başladı. Dün kasinti dan kabardı. Kullanıpta böyle birseyle karşılaşan oldu mu.
Canım bende kasinti değilde bezeler oluşuyor.ayrica igne yeri çok ağrıyor. Çok yağlı bi igne dedi hemşireler. Normaldir.butun vücuduna yayılırsa kaşıntı o zaman kötü. Bölgesel bişeyse normaldir bence.ama yinede sor doktoruna için rahat etsin

Cnm doktor 15 gin sonraya çağırıyor .valla ben 5 gun sonra gittim dayanamadım gördüm keseyi okadar bekleyemedim

selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
Ohh kızına iki kardeş :) sağlıkla kucağiza alalım hepimiz :)

doktorun işine karışıp tedaviyi olumsuz da etkilemek istemiyorum.Nazlı olduğumdan değil öyle anlaşılmasın çikolata kisti var rahim ters.herkes rahat yapıyo galiba sorun bende :110:
Burda okumuştum da jeli azıcık sıkıp ucuna getirip öyle kullanmayı denerseniz girerken çok acitmiyor diye bende iki gündür o şekilde yapıyorum sanki daha rahat oluyor cnm

Amin canım inşAllah.. Ama keseleri gördüğümden beri nedense tedirginim. Psikolojim etkilendi sanki :) nasıl olacak, kaygı, endişe.. bilmiyorum hakkımızda hayırlısı. Bol dua edelim inşAllah
Benimde değerler yüksek iki embriyo koyulmuştu şüpheleniyorum ikiz olmasından :) tek güvencem annem vallahi altlı ustluyum her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Benimde değerler yüksek iki embriyo koyulmuştu şüpheleniyorum ikiz olmasından :) tek güvencem annem vallahi altlı ustluyum her şeyin hayırlısı olsun inşallah
İşte benim böyle bir imkanım yok. Gurbetteyiz. 2 tarafta uzak. Tam doğum yapacağım kızım ilkokula başlayacak :( Rabbim kolaylık verecektir eminim ama işte insan düşünmeden de edemiyor.

Canım 2 kese var ama karından baktığı için bebekleri ve kalp atışı dıymadık. Haftaya tekrar gideceğim
Mşlh cnm değerin yüksekti öyle hatırlıyorum benimde kızıma iki kardeş gelecek nasip olursa tabi:)
7. Haftada aşırı kanama yaşadım hastahanede yattım
İkiz bebek çok güzel ama gerçekten hamileliği zormuş rüyamda sürekli erken doğuruyorum düşük yapıyorum zaman nasıl geçer hiç fikrim Yok :(

İyi akşamlar arkadaşlar, bu jel benim korkulu rüyam oldu.ikinci haftasındayım kendim yapamıyorum zaten.yatış pozisyonunda anneme yaptırıyorum.Ve çok zor giriyor acı vererek bugün de panik olduk.annem ittiriyor canım aciyo ama girmiyodu şükür yapıldı.benim rahim ters serviks uzun :kızgın: böyle durum yaşayan var mı? kendim de yapmaya cesaret edemedim offff Allahım kabusum bu jel :KK34:
Cnm doktora söyle zorlanıyorsan progestan fitil verir aynı işi görüyor ikisi zaten :) sen kendin jeli uygulasan daha canın az acır uzan bacaklarını katla yavaş yavaş itele kimi zaman jeli sıksanda çıkmıyor ozaman çubuğu hafif ileri geri yap sıkarken

İşte benim böyle bir imkanım yok. Gurbetteyiz. 2 tarafta uzak. Tam doğum yapacağım kızım ilkokula başlayacak :KK43: Rabbim kolaylık verecektir eminim ama işte insan düşünmeden de edemiyor.
Cnm çalışmıyorsan herşeyi halledersin canını sıkma kızın okula gitmesi bi yönden daha iyi yarım gün sadece ikizlerle ilgilenirsin ödevlerine fırsat bulursun yardım etmeye en kötü ihtimal akşam eşin yaptırır .. ben çalıştığım için zorlanacağım kaynanamlar bize yerleşir sanırım
Sağlıkla doğuralım da gerisi kolay ;)

Back