• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
20 gün çok ya insan sabredemez:)
Ben 5+2 de gittim tek kese gördüm
6+2 de gittim iki kese gördümm:) ve alttan bakarak kalp atışını gördüm :KK66:
Sizde durum nasıl bende 7+1 oldum. Benim tek. Bende de lekeleme oldu dinleniyorum. Göğüsler de ağrı yok sadece biraz dolgunlasti ve öğlene doğru başlayan akşama kadar suren hafif bulanti var. Sizin şikayetleriniz nasıl. .

Sizde durum nasıl bende 7+1 oldum. Benim tek. Bende de lekeleme oldu dinleniyorum. Göğüsler de ağrı yok sadece biraz dolgunlasti ve öğlene doğru başlayan akşama kadar suren hafif bulanti var. Sizin şikayetleriniz nasıl. .
Benim gün içinde hafif bulantılarım oluyor 2-3 saatte bir bşy yersem geçiyor uzun süre aç kalamıyorum ondan ..
Göğüslerimin agrısı geçti bu son günlerde
7. Hafta ayaklarıma kdr inen aşırı kanamam oldu pıhtı pıhtı geldi iki bebek arası kanamam var
Bu hafta o kanama alanı daha artmış bi bebek rahim ağzına yakın olduğundan kan dışarı çıkamıyor ya vücut tarafından emilecek yada dışarı çıkacak rapor verdi doktor dinleniyorum düşük riskim var malesef .. elimden geleni yapıyorum takdir rabbimin bekliyorum .

Benim gün içinde hafif bulantılarım oluyor 2-3 saatte bir bşy yersem geçiyor uzun süre aç kalamıyorum ondan ..
Göğüslerimin agrısı geçti bu son günlerde
7. Hafta ayaklarıma kdr inen aşırı kanamam oldu pıhtı pıhtı geldi iki bebek arası kanamam var
Bu hafta o kanama alanı daha artmış bi bebek rahim ağzına yakın olduğundan kan dışarı çıkamıyor ya vücut tarafından emilecek yada dışarı çıkacak rapor verdi doktor dinleniyorum düşük riskim var malesef .. elimden geleni yapıyorum takdir rabbimin bekliyorum .
Benimde düşük riskim var rapor aldım dinleniyorum. Bende lekelenme tarzında oldu. Şimdi progestan iğne 100 luk 3 gün boyunca vurucam.sonra jelle devam edeceğim. Ya bu arada benim vajinada kuruluk var yani hiç nerdeyse akıntı olmuyor. Acaba jelden dolayimi

Benimde düşük riskim var rapor aldım dinleniyorum. Bende lekelenme tarzında oldu. Şimdi progestan iğne 100 luk 3 gün boyunca vurucam.sonra jelle devam edeceğim. Ya bu arada benim vajinada kuruluk var yani hiç nerdeyse akıntı olmuyor. Acaba jelden dolayimi
Dinlen düzelir cnm lekelenmeler normal ilk haftalarda
Mesela benim okdr kanamam olmasına rağmen hiç agrım olmamıştı önemli olan agrı olursa korkman çünkü bi kere düşük yaşadım baya sancılı oluyo insan
Akıntı kişiden kişiye değişir ben vajinadan jel ve progestan kullanıyorum onları kullanırken akıntım oluyor 2 hafta kullanmamıştım akıntım olmamıştı..güzelce dinlen geçer ağır iş yapma en önemlisi o

Senin transfer ne zamandı.Son adet birde

Dinlen düzelir cnm lekelenmeler normal ilk haftalarda
Mesela benim okdr kanamam olmasına rağmen hiç agrım olmamıştı önemli olan agrı olursa korkman çünkü bi kere düşük yaşadım baya sancılı oluyo insan
Akıntı kişiden kişiye değişir ben vajinadan jel ve progestan kullanıyorum onları kullanırken akıntım oluyor 2 hafta kullanmamıştım akıntım olmamıştı..güzelce dinlen geçer ağır iş yapma en önemlisi o
Teşekkürler canım . Allah gönlümüze göre versin. Allah yardımcımız olsun.. hadi güzel haberlerle insallah..

23 aralık benim son adet tarihım. Ordan farkediyor galiba. Senin nasıl gidiyor
Hımm valla bana merkez muayene ye gittiği.de bir iğne verdi kanama olursa vurulacaksin dedi ama bi tane önden vurul önlem olsun dedi.pruloton ismi.dün vuruldum oldum resmen bütün gün ağrı mide bulantısı bn ilaçların Yan etkisini yaşarım

Bana o iğneyi transfer öncesinde vermişti. Şimdi sürekli progestan iğnesi oluyorum. Sürekli kendimi yokluyorum acaba midem bulanıyor mu diye. Bazen bulanmıyor gibi tedirgin oluyorum. Pazartesi gebelik te bir problem olmaz böyle giderse 1 aylık heyet raporu alacağım. Öğretmenim o yüzden ya devam etmezse diye korkuyorum

Bana o iğneyi transfer öncesinde vermişti. Şimdi sürekli progestan iğnesi oluyorum. Sürekli kendimi yokluyorum acaba midem bulanıyor mu diye. Bazen bulanmıyor gibi tedirgin oluyorum. Pazartesi gebelik te bir problem olmaz böyle giderse 1 aylık heyet raporu alacağım. Öğretmenim o yüzden ya devam etmezse diye korkuyorum
Al cnm raporunu bukadar mücadele ettin keşke dememek için elinden geleni yap .takdir Allahin elbet

Bu igne düşük onleyiciymis.birde ikiz gebelik lerce ilerleyen aylarda erken doğumu önleyici igne

Evet duymuştum. Zaten yediğimiz iğnenin içtiğimiz ilacın haddi hesabı yok. En azından şu 3 ayı atlatsaydik biraz daha umutlu olabilirim.
Yinede umudunu yitirme inan bebeğine ..bn ilk gebeligimde 9 haftalik Ken kaybettim yinede umutluyum vardı bir hayır belki sakat doğacaktır diyorum hep.Allah ikizlerimı bağışlasın. .hepimizin evladini korusun Rabbim

Kizlar beliniz ağrıyor mu sizinde?Sanki yük taşımışim gibi ağrı var belimde...Birde çok çabuk acıkmaya başladım....

Kizlar beliniz ağrıyor mu sizinde?Sanki yük taşımışim gibi ağrı var belimde...Birde çok çabuk acıkmaya başladım....
Cnm bende ara ara oluyor dün gece 2 de eşim bni dusa soktu yıkadı başım belim bacağım heryerim ağrıyordu.

Benim 5-6-7. Haftalarda belim ağrıyordu ondan sonra geçti
Sık sık acıkma bende var kilo aldım kesin korkumdan tartılmıyorum:)

Cnm çalışmıyorsan herşeyi halledersin canını sıkma kızın okula gitmesi bi yönden daha iyi yarım gün sadece ikizlerle ilgilenirsin ödevlerine fırsat bulursun yardım etmeye en kötü ihtimal akşam eşin yaptırır .. ben çalıştığım için zorlanacağım kaynanamlar bize yerleşir sanırım
Sağlıkla doğuralım da gerisi kolay :KK66:
Mşlh cnm değerin yüksekti öyle hatırlıyorum benimde kızıma iki kardeş gelecek nasip olursa tabi:)
7. Haftada aşırı kanama yaşadım hastahanede yattım
İkiz bebek çok güzel ama gerçekten hamileliği zormuş rüyamda sürekli erken doğuruyorum düşük yapıyorum zaman nasıl geçer hiç fikrim Yok :KK43:

Evet canım değer yüksekti baya :) Valla bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacağım inşAllah.. Bende çalışıyorum canım o nedenle biraz sıkıntı. Ben birde eşimin ailesini istemiyorum. Tek annem yanımda olsun istiyorum ama dün söyledik eşimin ailesine, kayınvalidem beraber bakarız falan dedi. O çok istiyor gelip bizde kalmayı :) Dediğin gibi belki bize de yerleşirler :))) Nasip sağlıkla doğsunlar da inşAllah. Dün gittiğim doktor bir ikiz gebem daha var, şuan 37. haftasında normal doğsun diye bekliyor dedi. bende birşey demiyorum dedi. Sen rahat ol dedi, zaten senin elinde olan hiç bir şey yok dedi. Doğru yani. Onlara can vermek ne de almak benim elimde. O yüzden takdir Allahtan. Sende dikkat et kendine. Kanaman geçti mi şuan? en son konuşmamızda sanki bir şey yoktu.

Back