- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
Jel kullanınca geçti bugün muayene oldum kalp atimimi duydum. 7 hafta olDu tam.sadece biraz bulantı var bir haftadır. Onun dışında birşey yok. Ama düşük riskim var rapor aldım. Senin tam olarak ne kadar oldu. Bu ilk tüp bebek ve ilk defa kalp atımini duydum.Polikliniği git yada merkezi ara igne verir yap diye
Gözün aydın.Merhaba kızlar 6.denememde ikinci çocuguma hamile kaldım .17ekim de naisp olursa dogucak.öyle mutluyum anlatamam:))
Benim de iki gündür leke vardı. Bugün tam 7 hafta oldu. Benim doktor düşük riski var dedi. Zaten hızlıca bak tam bişey de anlamadım . Canlı dedi ..kalp atımıni duydum.Selam kızlar akşam cronen jelden sonra cok az pembe akıntı gibi bisey oldu panikledim tabiki...Döküntülerde pembe geldi çünkü...Saban doktora gittim ve kalp atışlarını duydum cidden çok güzel ve mucizevi...Allah çok büyük...Kese normal boyutlardaymiş 6 haftalik dedi....kesenin kenarinda cok az kan toplanmis ama normal su an yerlesiyor panik yapacak bisey yok dedi rahatladım...Yarin merkezdeki doktorla randevum var....
Cnm hayırlı uğurlu olsun Allhım tamamına erdirsin inşlh diğer tarafta yazamadım ama kısmet burayaymış, çok mutlu oldumMerhaba kızlar 6.denememde ikinci çocuguma hamile kaldım .17ekim de naisp olursa dogucak.öyle mutluyum anlatamam:))
Cnm hayırlı olsun maşallah kalp atımlarını duymuşsun, dikkatli ol dua et inşlh tehlikeyi atlatırsınBenim de iki gündür leke vardı. Bugün tam 7 hafta oldu. Benim doktor düşük riski var dedi. Zaten hızlıca bak tam bişey de anlamadım . Canlı dedi ..kalp atımıni duydum.
Sol canım yaa.. inşallah olur.Cnm hayırlı olsun maşallah kalp atımlarını duymuşsun, dikkatli ol dua et inşlh tehlikeyi atlatırsın
Benimki 6+1 şuan normal doktora göre tup bebek doktoru 6+3 iki gün fark var .vallahi yatacaksın dinlen .bnm ilk gebeligim 9 haftalik Ken sonlanmisti kalbi durmuş. Sagliksizsa vucut sonlandiriyor demişti doktorJel kullanınca geçti bugün muayene oldum kalp atimimi duydum. 7 hafta olDu tam.sadece biraz bulantı var bir haftadır. Onun dışında birşey yok. Ama düşük riskim var rapor aldım. Senin tam olarak ne kadar oldu. Bu ilk tüp bebek ve ilk defa kalp atımini duydum.
5. Gün embriyosu 12 ocak transfer günü. Evet gerekirse pazartesi heyet raporu alacağım . Benim kayıplarım en fazla 6 hafta oldu. Yani ilk defa kalp atımıni duyuyorum. Ama doktorum bu sefer acelesi vardı ve biraz karamsarDi. Yada bana öyle geldi. Zaten 1 saate yakın bekledim. Benim için gebe kalmaktan ziyade devam etmesi önemli olan. İnşallah bu sefer olur yaaa..Benimki 6+1 şuan normal doktora göre tup bebek doktoru 6+3 iki gün fark var .vallahi yatacaksın dinlen .bnm ilk gebeligim 9 haftalik Ken sonlanmisti kalbi durmuş. Sagliksizsa vucut sonlandiriyor demişti doktor
sağolGözün aydın.
sıkıntı yok sağol canım biraz kanamam var sadece uzandım şimdi baş dönmem başlamıs durumda.kızımda cok çekmiştim bundada cekıcem sanırımCnm hayırlı uğurlu olsun Allhım tamamına erdirsin inşlh diğer tarafta yazamadım ama kısmet burayaymış, çok mutlu oldum
çok saol canım inşAllahHayırlı uğurlu olsun canım, kalplerini de duyarsın inşlh
Çok iyi değerin önemli olan artışı. İnşallah devam eder. Benim tek embriyo 11. Gün 540 Di. Senin iki embriyo konduğu için artış daha fazla olabilir.Kizlar merhaba. Size birsey sorcam. 31 ocakta transferim oldu 5 gun emriyosu 2 adet verilmisti.7 şubat 7. Gunu idi ve hcg değeri 30 cikti.akşam testi yeniliyecegim ama 7. Güne gore nasil bu değer birde benim dondurulmustu ve hiç ilac kullanmadım naturel yaptık. Siz öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı.
İşallah cnm bol bol dinlen bnm içinde devam ettirmek mesele. Bu sefer ikiz Allahım bütün bebekleri korusun5. Gün embriyosu 12 ocak transfer günü. Evet gerekirse pazartesi heyet raporu alacağım . Benim kayıplarım en fazla 6 hafta oldu. Yani ilk defa kalp atımıni duyuyorum. Ama doktorum bu sefer acelesi vardı ve biraz karamsarDi. Yada bana öyle geldi. Zaten 1 saate yakın bekledim. Benim için gebe kalmaktan ziyade devam etmesi önemli olan. İnşallah bu sefer olur yaaa..
Bize yasak dedi cnm . 3 ay yasak riske atmayın dedi.kimi doktor serbest diyor ama .bn birinciye serbest dediler diye yaşamıştım kaybedince kendimi sorguladimKızlar devamlı yazamıyorum çalıştığım için. Ama okuyorum ve hepiniz adına çok mutlu oluyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Buarada dün doktorumla konuştum ilişki serbest ama prezervatifle olucak kesinlikle sperm ulasmicak rahme dedi. Sizede böyle birsey dendimi
Cnm herkesin değeri farklı farklı kimseyle kıyaslama değeriniKizlar merhaba. Size birsey sorcam. 31 ocakta transferim oldu 5 gun emriyosu 2 adet verilmisti.7 şubat 7. Gunu idi ve hcg değeri 30 cikti.akşam testi yeniliyecegim ama 7. Güne gore nasil bu değer birde benim dondurulmustu ve hiç ilac kullanmadım naturel yaptık. Siz öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı.
Ewet aslında artışı önemli. Ama sanki biraz düşük gibi geldi bu akşam tekrarlayacagim işallah artış vardır.Çok iyi değerin önemli olan artışı. İnşallah devam eder. Benim tek embriyo 11. Gün 540 Di. Senin iki embriyo konduğu için artış daha fazla olabilir.
İşallah canım allah yardımcın olsun.ben çalışıyorum ama rahat isim. İşallah değerim artarda. Bide kasik ağrım var bacağıma kalcama belime falan vuruyor.İşallah cnm bol bol dinlen bnm içinde devam ettirmek mesele. Bu sefer ikiz Allahım bütün bebekleri korusun
Bende çok ağrı çektim bacak ağrısı özellikle ..Arada da bel ağrısı ama iyi olsunlar gerisini çekiyoruz. Değerin 7.gün değeri gayet güzel. Çoğu kişi 10. Yada 12. Gun görüyor bu değeri rahat ol cnm .İşallah canım allah yardımcın olsun.ben çalışıyorum ama rahat isim. İşallah değerim artarda. Bide kasik ağrım var bacağıma kalcama belime falan vuruyor.
Yok değerin düşük değil gayet iyi.. inşallah hızlı bir şekilde katlanır.Ewet aslında artışı önemli. Ama sanki biraz düşük gibi geldi bu akşam tekrarlayacagim işallah artış vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?