Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Polikliniği git yada merkezi ara igne verir yap diye
Jel kullanınca geçti bugün muayene oldum kalp atimimi duydum. 7 hafta olDu tam.sadece biraz bulantı var bir haftadır. Onun dışında birşey yok. Ama düşük riskim var rapor aldım. Senin tam olarak ne kadar oldu. Bu ilk tüp bebek ve ilk defa kalp atımini duydum.

Benim de iki gündür leke vardı. Bugün tam 7 hafta oldu. Benim doktor düşük riski var dedi. Zaten hızlıca bak tam bişey de anlamadım . Canlı dedi ..kalp atımıni duydum.

Benim de iki gündür leke vardı. Bugün tam 7 hafta oldu. Benim doktor düşük riski var dedi. Zaten hızlıca bak tam bişey de anlamadım . Canlı dedi ..kalp atımıni duydum.
Cnm hayırlı olsun maşallah kalp atımlarını duymuşsun, dikkatli ol dua et inşlh tehlikeyi atlatırsın

Benimki 6+1 şuan normal doktora göre tup bebek doktoru 6+3 iki gün fark var .vallahi yatacaksın dinlen .bnm ilk gebeligim 9 haftalik Ken sonlanmisti kalbi durmuş. Sagliksizsa vucut sonlandiriyor demişti doktor

Kızlar devamlı yazamıyorum çalıştığım için. Ama okuyorum ve hepiniz adına çok mutlu oluyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Buarada dün doktorumla konuştum ilişki serbest ama prezervatifle olucak kesinlikle sperm ulasmicak rahme dedi. Sizede böyle birsey dendimi

Benimki 6+1 şuan normal doktora göre tup bebek doktoru 6+3 iki gün fark var .vallahi yatacaksın dinlen .bnm ilk gebeligim 9 haftalik Ken sonlanmisti kalbi durmuş. Sagliksizsa vucut sonlandiriyor demişti doktor
5. Gün embriyosu 12 ocak transfer günü. Evet gerekirse pazartesi heyet raporu alacağım . Benim kayıplarım en fazla 6 hafta oldu. Yani ilk defa kalp atımıni duyuyorum. Ama doktorum bu sefer acelesi vardı ve biraz karamsarDi. Yada bana öyle geldi. Zaten 1 saate yakın bekledim. Benim için gebe kalmaktan ziyade devam etmesi önemli olan. İnşallah bu sefer olur yaaa..

Kizlar merhaba. Size birsey sorcam. 31 ocakta transferim oldu 5 gun emriyosu 2 adet verilmisti.7 şubat 7. Gunu idi ve hcg değeri 30 cikti.akşam testi yeniliyecegim ama 7. Güne gore nasil bu değer birde benim dondurulmustu ve hiç ilac kullanmadım naturel yaptık. Siz öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı.

Çok iyi değerin önemli olan artışı. İnşallah devam eder. Benim tek embriyo 11. Gün 540 Di. Senin iki embriyo konduğu için artış daha fazla olabilir.

İşallah cnm bol bol dinlen bnm içinde devam ettirmek mesele. Bu sefer ikiz Allahım bütün bebekleri korusun

Bize yasak dedi cnm . 3 ay yasak riske atmayın dedi.kimi doktor serbest diyor ama .bn birinciye serbest dediler diye yaşamıştım kaybedince kendimi sorguladim

Cnm herkesin değeri farklı farklı kimseyle kıyaslama değerini
Mesele iki kati yükselmesi hayırlısıyla yükselir cnm

İşallah canım allah yardımcın olsun.ben çalışıyorum ama rahat isim. İşallah değerim artarda. Bide kasik ağrım var bacağıma kalcama belime falan vuruyor.
Bende çok ağrı çektim bacak ağrısı özellikle ..Arada da bel ağrısı ama iyi olsunlar gerisini çekiyoruz. Değerin 7.gün değeri gayet güzel. Çoğu kişi 10. Yada 12. Gun görüyor bu değeri rahat ol cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…