• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kızlar detaylı ultrason için randevu alıyorum. fetal eko çekilecekmi

Kızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir

Kızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
Canım benim de aynı şekilde oluyo korkmayın içinizi ferah tutun

Benim hiç buyumedi kimse anlayamiyor is yerinde.ama baskalarinda duymuştum. Bebek pozisyon degistiriyormus

Kızlar bende bugün idrar ve tam kan sayımı içi. Gittim ultrasonda baktı doktor hala cinsiyet konusunda kesin konuşmadı Allah'ım 13. Haftada erkek demişlerdi şimdi belli olmaz erkek gibi ama hep bi ama sağlıklı olsunda tabiki önceliğimiz bu

Bide ay sonu bende detaylı ultrasona giricem 20 hafta olacak o zaman İstanbul da tavsiye edeceğiniz yada bulduğunuz bu er varmı ben buldum ama tabi biri 550 biri 250 fiyatlar arası böyle uçurum

canım benimde aynı şekilde için rahat olsun.

canım benimde oluyor. bazen gün içinde büyüyor sonra küçülüyor sanki. ben gazdan olabileceğini düşünüyorum. yada çok yorulduğumda daha çok şişiyor sanırım.

İstanbul Avrupa yakasındayim acibademe gidicem. Bu civarda doktor artı ayrıntılı fiyatlar genelde böyle. Sen nereye gideceksin
benim doktorum atıl yüksel'i tavsiye etti. şişlide özel muayenehanesi var. kendi doktorumdan başka bir doktora gittim geçen gün, detaylı için atıl yüksele gideceğimi duyunca o bakacaksa başka bişeye gerek yok zaten dedi. ama fiyatlar biraz uçuk ne yazık ki.

Mrb kızlar çalıştığım için sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum sizi bugün kontrolümüz vardı %80 kızmış bizimkide herşey normal dedi doktorum çok şükür. Bu rahim açıklığı nasıl anlaşılır siz yazınca merak ettim kontroller karından yapılıyor yinede anlarmı acaba doktor yoksa vajinal muayenemi yapması gerekiyor

Back