Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi inşallah nerde cektireceksiniz acabaKızlar 2 hazirana randevu aldım. Detaylı ultrason 190tl, fetal eko 60tl. toplam 250tl
ben denizlide yaşıyorum. Ultrapark ileri tanı ve görüntüleme merkezinde çekileceğim.Hayirlisi inşallah nerde cektireceksiniz acaba
hayirli olsun canim ins. Guzel sonuclar alirizKızlar 2 hazirana randevu aldım. Detaylı ultrason 190tl, fetal eko 60tl. toplam 250tl
Bende 16 mayısa perinatologtan randevu aldım toplam herşey dahil 920tlKızlar 2 hazirana randevu aldım. Detaylı ultrason 190tl, fetal eko 60tl. toplam 250tl
çok fazla yahu ben doğumu 1200tl ye yapcam.Bende 16 mayısa perinatologtan randevu aldım toplam herşey dahil 920tl
Anladım canım teşekürler inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız aminben denizlide yaşıyorum. Ultrapark ileri tanı ve görüntüleme merkezinde çekileceğim.
Amin insallahAllah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
canım bende 800₺ randevu aldım. 18 mayısı bekliyorum. sen nerde yaşıyorsun, kime gideceksin?Bende 16 mayısa perinatologtan randevu aldım toplam herşey dahil 920tl
Canım benim de aynı şekilde oluyo korkmayın içinizi ferah tutunKızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
İstanbul Avrupa yakasındayim acibademe gidicem. Bu civarda doktor artı ayrıntılı fiyatlar genelde böyle. Sen nereye gideceksincanım bende 800₺ randevu aldım. 18 mayısı bekliyorum. sen nerde yaşıyorsun, kime gideceksin?
Benim hiç buyumedi kimse anlayamiyor is yerinde.ama baskalarinda duymuştum. Bebek pozisyon degistiriyormusKızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
canım benimde aynı şekilde için rahat olsun.Kızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
canım benimde oluyor. bazen gün içinde büyüyor sonra küçülüyor sanki. ben gazdan olabileceğini düşünüyorum. yada çok yorulduğumda daha çok şişiyor sanırım.Kızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
benim doktorum atıl yüksel'i tavsiye etti. şişlide özel muayenehanesi var. kendi doktorumdan başka bir doktora gittim geçen gün, detaylı için atıl yüksele gideceğimi duyunca o bakacaksa başka bişeye gerek yok zaten dedi. ama fiyatlar biraz uçuk ne yazık ki.İstanbul Avrupa yakasındayim acibademe gidicem. Bu civarda doktor artı ayrıntılı fiyatlar genelde böyle. Sen nereye gideceksin