Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bende bazen çok net hissediyorum. hiç kelebek gibi değil pıt pıt hissediyorum. ama işte sürekli olmayınca endişeleniyorum. bugünden beri bekliyorum. sabah şekerli bişeyler yiyip uzandım. bekle bekle yok. uyuyor mu bilemedim. şöyle sağlam bi tekme tokat girişse bana

Arkadaşlar ben hamileyim ama bu gün kanama oldu bende kan tahlili yaptirdim yageçen çarşamba kan sonucum 1200 deyidi bugün gine yaptırdım 5614 cikdi yani bir hafdad yavaşmi katlama yoksa duşkmu yapcam

Arkadaşlar ben hamileyim ama bu gün kanama oldu bende kan tahlili yaptirdim yageçen çarşamba kan sonucum 1200 deyidi bugün gine yaptırdım 5614 cikdi yani bir hafdad yavaşmi katlama yoksa duşkmu yapcam
canım merkezin ne diyor? kanama için progestan verdiler mi? artış normalde 1,5-2 katı olması bekleniyor. her iki günde artışın bu aralıktaysa bi sorun yoktur inş

canım merkezin ne diyor? kanama için progestan verdiler mi? artış normalde 1,5-2 katı olması bekleniyor. her iki günde artışın bu aralıktaysa bi sorun yoktur inş
Birşey demedi cuma günü ultrason ve ben resmen şu an adet görüyorum sabatan bel bir iğne yapilar o kadar

Doktora gitmeni ve ultrasonla kontrol olmani tavsiye edeim

Birşey demedi cuma günü ultrason ve ben resmen şu an adet görüyorum sabatan bel bir iğne yapilar o kadar
canım ben keseleri görmeden evvel kanamam başlamıştı. benim merkezim akşamdan akşama 2 progestan iğneyi tek seferde yaptırdı. ama burda gördüğüm kadarıyla kimi arkadaşlara sabah 1 akşam 1 ampul iğne yapılmış. kimisine ayrıca haftalık bir iğne yaptırmışlar. anlatmaya çalıştığım her merkezin uygulaması başka. ben daha evvel kimyasal gebelik geçirdim. ordan da bildiğim birşey var ki bebek tutunacaksa bir problemi yoksa iğneler, ilaçlar destek oluyor. ama eğer bebeğin tutunmasına engel bir durum varsa genetik, rahim anomalisi gibi o zaman bütün ilaçları da kullansan engel olamıyorsun. şuan sana tedbir amaçlı iğne yapılmış ancak cuma günü kese göremezlerse bütün ilaçları kesecekler. süreç böyle ve şuan beklemekten başka çaren yok. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

kızlar şok markete organik katı hindistan cevizi yağı gelmiş. aldım denedim sürdüğün yeri pamuk gibi yapıyor. tavsiye ederim. akşam bunu sürücem sabahlarıda mustela sürüyorum. ikisi ile idare edicem. yağın üzerinde salatalarda yemeklerde dahi kullanabilirsiniz yazıyor. zararsız birşey

Kızlar istediğim doktoru buldum sonunda instagramdan bakın Furkan Kayabaşoğlu yok böyle bir enerji kahkahalarla geçti muayenemiz. Aklımdaki herşeyi sordum ve bana sen hasta değilsin hamilesin kendine hasta muamelesi yapma dedi. Her an WhatsApp üzerinden irtibatta kalıyor 2 haftada bir de perinitoloji uzmanı görücek çok sevindim bu duruma. Bideeee bi kızımız bi oğlumuz değil kesin olarak 2 kızımız oluyo valla biraz burkuldum çok alışmıştım kız erkek diye.

canım bende instagramda çok denk geliyorum kendisine. ama ne yazık ki anadolu yakasında. rutin kontrol için istanbul trafiğinde zor olur bana. merak ettim muayene ücreti ne kadar?

cinsiyet için hayırlı olsun ama sen 2 kıza da çok alışma. cinsiyet söylerken pipi görürseler erkek, görmezseler kız diyorlarmış. henüz daha hftan da çok erken. bana 16. haftada uzun uzun incelemeler sonucu erkek demişlerdi. biraz daha bekle bakalım diğer kontrolde de 2 kız derseler eh şimdiden çeyiz hazırlamaya başlarsın

Öncelikle kliniği çok beğendim çoğu hastaneden temiz bakımlı ilgililer bu kadarını beklemiyordum. Valla canım ben Beylikdüzü'nde oturuyorum amann 15 günde bir çekerim trafigi diye düşündüm muayene ücreti için 300tl ödedim. Ama 1 saati geçkin sohbet ettik çok beğendim doktoru değer yani. Doğumu da 5binmiş.
Kesin %100 dedi ultrason cihazı çok iyiydi bide başka birşeyler de ölçtü bana erkek dedikleri bebegin kliktorisi biraz büyük o yüzden erkeğe benziyormuş ama tamamen kızmış. Napıyım dedim sağlıklılar ya o bana yetti. Ama buse terimin sitesinde yazar olarak çok yazıları var onları okumanı tavsiye ederim. Yanlış bildiğimiz çoğu şeyi anlatmış

hmmm sanırım ünlülerden birinin de doktoruydu ki keşfet kısmında sürekli görüyordum. muayene ücreti fazla ama doğum ücreti normal. sezaryen ise tabi..

mesafe konusunda şimdi değil ama ilerde sorun olur diye düşünüyorum canım. ben şişliye gidiyorum. doktorumu da hastaneyi de seviyorum.

Evet bir çok ünlünün doktoru. Ben doktorumu sevmiyordum hastane de çok pahalıydı o yüzden değiştirdim memnunsan ne mutlu sana.

Kızlar bebek hareketini hisseden var mı ?

Canım ben daha sanki hiç hissetmedim Bugünde içimde garip bir his var, birazdan doktora gideceğim tekrar. Kaç gündür evimde değildim, arabayla saatlerce yolculuk yaptım. Sancılarım falan oldu. İçim rahat etsin diye bugün gideceğim tekrar. İnşAllah yolundadır herşey

Merhaba canım 5000 sadece doktorun alacagı para mı? Hastaneye de extra ödenecek sanırım???
Birde notmal doğum konusunda ne diyo futkan bey? Tüp bebekle hamile kalanlar normal doğum yapanilirmiymiş
Birde detaylı ultrasano gerek görüyolr mı tüp bebekte acaba?

tabiki normal doğum yapabilirsin. tüp bebekle hamile kalan arkadaşım 40.haftaya kadar bekledi normal doğumu rahim açılmadığı için spinal yaptırdı. ama açılma ve sancı gelseydi normal doğum yapacaktı

canım detaylı ultrason bütün gebeliklerde isteniliyor. bebeğin bütün organları inceleniyor. allah korusun doğar doğmaz ameliyat olmasını gerektirecek bir sorun varsa ameliyathanede ilgili bölümün cerrahları hazır bekliyor. ihmal etme bence.

doktorlar tüp bebek yada normal gebelik diye ayrım yapmıyorki. bebek tutunduktan sonra normal gebelerle aynısın. sadece riskli olarak takip ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…