• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar istediğim doktoru buldum sonunda instagramdan bakın Furkan Kayabaşoğlu yok böyle bir enerji kahkahalarla geçti muayenemiz. Aklımdaki herşeyi sordum ve bana sen hasta değilsin hamilesin kendine hasta muamelesi yapma dedi. Her an WhatsApp üzerinden irtibatta kalıyor 2 haftada bir de perinitoloji uzmanı görücek çok sevindim bu duruma. Bideeee bi kızımız bi oğlumuz değil kesin olarak 2 kızımız oluyo valla biraz burkuldum çok alışmıştım kız erkek diye.
Hayirla saglikla gelsinler canim ins

tabiki normal doğum yapabilirsin. tüp bebekle hamile kalan arkadaşım 40.haftaya kadar bekledi normal doğumu rahim açılmadığı için spinal yaptırdı. ama açılma ve sancı gelseydi normal doğum yapacaktı
Benim doktorum normal dogum yaptirmiyor canim , özel bebek tedaviyle oldu riske atmaya gerek yok diyor çünkü normal dogumda sadece bebegin kalp atislarini takip edebiliyolarmis icerde yasadigi baska bi stres varsa bilemiyolarmis o yüzden sezeryan diyor direk

Merhaba canım 5000 sadece doktorun alacagı para mı? Hastaneye de extra ödenecek sanırım???
Birde notmal doğum konusunda ne diyo futkan bey? Tüp bebekle hamile kalanlar normal doğum yapanilirmiymiş
Birde detaylı ultrasano gerek görüyolr mı tüp bebekte acaba?
Sanırım sadece doktorun ücreti canım. Hangi hastane olursa geliyor. Bana iki bebek olduğu için riskli gebelik katagörisindesin yoksa öyle birşeyin yok unut tüp bebeği dedi. Tabiki yapılır normal Doğum ve doktor direk normal Doğumdan yana zaten

İns. Canim haber ver
Saol canım, çok şükür iyiler, cinsiyet erkek kesin ama kız dediği bir türlü bacağını açmıyor. Bence oda erkek :) görmediği için kız olabilir diyor :))) tekrar idrar ve idrar kültürü için örnek verdim, akıntım ve sancım oluyor. TSH içinde dahiliyeciye gittim oda şimdi ilaç vermeyim diğer kontrolde tekrar kan ver, artışlar azalışlar olabiliyor dedi. İnşAllah düzelir. Bizden haberler böyle :))

Saol canım, çok şükür iyiler, cinsiyet erkek kesin ama kız dediği bir türlü bacağını açmıyor. Bence oda erkek :) görmediği için kız olabilir diyor :))) tekrar idrar ve idrar kültürü için örnek verdim, akıntım ve sancım oluyor. TSH içinde dahiliyeciye gittim oda şimdi ilaç vermeyim diğer kontrolde tekrar kan ver, artışlar azalışlar olabiliyor dedi. İnşAllah düzelir. Bizden haberler böyle :))
akıntın ne şekilde oluyor ne renk oluyor.

Benim doktorum normal dogum yaptirmiyor canim , özel bebek tedaviyle oldu riske atmaya gerek yok diyor çünkü normal dogumda sadece bebegin kalp atislarini takip edebiliyolarmis icerde yasadigi baska bi stres varsa bilemiyolarmis o yüzden sezeryan diyor direk
biz daha doktorumla konuşmadık doğum konusunu ne der bilmiyorum. büyük ihtimal yaşımdan dolayı sezeryan olur ama tüp bebekde sezeryan şart değil. hamileliği sıkıntısız geçenler normal doğumu bekliyor

Sevindim canim Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Canım için rahat etmiştir :) senden de belli aralıklarla istiyormu idrar ve kan bende idrar kültürü yeni yapmıştım şimdi yapma 1 ay sonra tekrar kan sayımı ve idrar kültürü yapalım dedi ben de enfeksiyon olmuştu da. Ama arada kontrol etmek iyi olur dedi bana doktor

Canım için rahat etmiştir :) senden de belli aralıklarla istiyormu idrar ve kan bende idrar kültürü yeni yapmıştım şimdi yapma 1 ay sonra tekrar kan sayımı ve idrar kültürü yapalım dedi ben de enfeksiyon olmuştu da. Ama arada kontrol etmek iyi olur dedi bana doktor
Canım geçen hafta istedi hem idrar hemde kan. Sorun çıkınca bugün gittiğimde yine bakalım dedi. Tek kullanımlık antibiyotik içtim.

Bende bugün kontrole gittim kızlar 13+1 Ken bana erkek demişti ikili teste gittiğim yer ama oranın ultrasonu renkliydi %80 demişti bugün kendi doktoruna gittim biliyordum o görse de söylemez diye aynen öyle oldu şuan çıkıntı var erkek denebilir ama ben 20. Haftadn önce birşey demiyorum erkekse testisler oluşacak o zaman söylerim dedi bebek günuyle uygun çok şükür ben biraz korkmuştum geçen rahatsızlık olduğunda 1 hafta yanlış söylemişlerdi decavit d vitamini ve coraspin devam ek olarak bide damla d vitamini verdi. Bidahaki kontrole detaylı ultarasona girip gelirsin dedi 18-22 haftaları arasında onun içine yer bakıyorum İstanbul'da bir kaç yer var ama hepsi birbirinden farklı fiyatta bazısı iki katı hastaneye de doğuma zam gelmiş 2500 olmuş Medipol sezeryan 1900 du ben tüp bebek tedavisinde iken bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Canım geçen hafta istedi hem idrar hemde kan. Sorun çıkınca bugün gittiğimde yine bakalım dedi. Tek kullanımlık antibiyotik içtim.
Anladım canım inşallah bişey çıkmaz bende de kültürde bakteri çıktı ama ilaçlik değil dedi değeri suya devam dedi bol su iç kefir evde mayalanmış yoğurt ben her.gittigimde kilo kaybı oluyor bakalım :)

Sanırım sadece doktorun ücreti canım. Hangi hastane olursa geliyor. Bana iki bebek olduğu için riskli gebelik katagörisindesin yoksa öyle birşeyin yok unut tüp bebeği dedi. Tabiki yapılır normal Doğum ve doktor direk normal Doğumdan yana zaten
Teşekkürler canım .inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklermizi:)

Anladım canım inşallah bişey çıkmaz bende de kültürde bakteri çıktı ama ilaçlik değil dedi değeri suya devam dedi bol su iç kefir evde mayalanmış yoğurt ben her.gittigimde kilo kaybı oluyor bakalım :)
Aaa tek değilmişim,hamile kaldığım kilonun altındayım şu an ki,hiçbir dönemde mide bulantısı ıstahsızlık yaşamadım...Doktor bebek iyi olduktan sonra sorun olmayacağını soyledi,zaten 6. Aydan sonra alırsın diyor.Bakalım neler bekliyor bizi... :)

Aaa tek değilmişim,hamile kaldığım kilonun altındayım şu an ki,hiçbir dönemde mide bulantısı ıstahsızlık yaşamadım...Doktor bebek iyi olduktan sonra sorun olmayacağını soyledi,zaten 6. Aydan sonra alırsın diyor.Bakalım neler bekliyor bizi... :)
Hayırlısı canım bizdede çok şükür bebiste bir sorun yok zaten bu ilk aylarda kilo alımı çok önemli değil sanırım 4 ay ve sonrasında başlar ben çok bişey değil yiyemiyorum zaten peynir domates yoğurt öyle şeyler

Back