benim dr um sadece ilk kanamam oldugunda 1 doz vermisti. ikinci kez olunca 10 gunde bir 3 doz verdi. surekli kullanmadim hic.Kızlar ben çok kötü bişey yaptım ve prolutonu çok ihmal ettim. Doktorun dediği zamanlarda yaptırmadım 3 günde birdi ben hafta bir yaptım falan hep aksattım yani nasılsa 12. haftada bırakılacak diye. Şimdi çok korktum ya sezeni falan da duyunca. Ben yapıyım o zaman aksatmadan
canım senin doktorun bıraktırmış.Kızlar coraspini bende bıraktım geçen ay. Kızımdada 3.aydan sonra kestirmişti tüp doktoru. Bundada bıraktım. Yalnız pıtılaşma falan yok bende. Kızımda testler yapılmıştı.
Nedir bu böyle . Bnmki bide lafını esirgemiyor bn fittirip konuşunca o çocuklara bişe olursa görüşürüz diyor . Akıllıya bak ya madem bişe olacağını düşünüyorsun niye bni sinir ediosun diorum bn bişe yapmıyorum dio dahada gıcık oluyorum.Rabbim evlatlarimizi korusun bunlarda ıslah etsin
Ben biraz okudum da hormonlarımız yapıyor sanırım. Olmayacak şeye fazla tepki veriyoruz birde kırılganız çok fazla. Sanırım ilgi bekliyoruz olmayınca kendimizi geriyoruz yazıyo hepsi kitapta. Dediğin doğru arkadaşım çocuğumu ne kadar mutlu ettim bugün diye düşünmek lazım. Ben abarttım trafikte bi kadınla tartıştık ve arabadan iniyordum kiiii aklıma çocuklarım geldi napıyosun sen dedim oturdum yerime uslu uslu. Ama çok utandım yaniYenidunya3 kizlar bende ayniyim bi haftadir birbirimizi yiyoruz. tahammulum yok gercekten durmadan sinir ediyo beni. ustelik bu agresifligim sadece ona degil herkese. isyerinde bile deliriyorum en ufak puruzde. bizim hormonlar bu haftadan itibaren mi costu bilmiyorum. hep yavrularimi dusunup kendimi tutuyorum herseyi hissediyolar maalesef. geceleri uyumadan once dusunuyorum kac kere guldum ki bugun onlari cok uzdum diye. tedavi suresince nasil kafam rahat nasil mutluydum simdi hersey bana batiyo
Cnm kefir iç bni çok rahatlattı ve wc çıkardı. Bebege de yararlı hemKızlar kaç gündür bakamıyorum ama yazdıklarınızı okudum bizde eşimle bayağı kötü olduk ailesi yuzunden ve stresten sabahlara kadar safran çıkardım en son hastanelik oldum serum vs. Bide ayak üstü bir hastaneye gittik onun da ultrasonda çocuğa bakması 3 saniye sürdü bir haftada geri söyledi iyice çıldırdım. Bir yanlış olmasın 14+6 dedim oda bu sefer bir sorun yok kalp atışı falan normal bişey yemediğin için çocuk toparlanmış bir yere yanlışlıkla olabilirim dedi zaten dandik bir makineyi kabus gibi yanı herşey çarsamba kendi doktorumdan randevu aldık hakkımızda hayırlısı bide kabız oldum bu sabah yani o.kadar zorlandimki kan geldi yani her şey böyle üst üste çok moralim bozuk kendi doktoruna gitsem rahat etsem
canım bende lekelenmem olduğu için evime yakın bir doktora gitmiştim de normalde karnımdan muayene olduğum dönem olmasına rağmen göremiyorum dedi. biz çok kötü olduk eşimle. sonra vajinal ultrasonla baktı, bebeği gördük de rahatlamıştık. sen kendini bu kadar strese sokarsan bebişi üzersin. randevunu yarına al istersen acil git bekleme çarşambayı..Kızlar kaç gündür bakamıyorum ama yazdıklarınızı okudum bizde eşimle bayağı kötü olduk ailesi yuzunden ve stresten sabahlara kadar safran çıkardım en son hastanelik oldum serum vs. Bide ayak üstü bir hastaneye gittik onun da ultrasonda çocuğa bakması 3 saniye sürdü bir haftada geri söyledi iyice çıldırdım. Bir yanlış olmasın 14+6 dedim oda bu sefer bir sorun yok kalp atışı falan normal bişey yemediğin için çocuk toparlanmış bir yere yanlışlıkla olabilirim dedi zaten dandik bir makineyi kabus gibi yanı herşey çarsamba kendi doktorumdan randevu aldık hakkımızda hayırlısı bide kabız oldum bu sabah yani o.kadar zorlandimki kan geldi yani her şey böyle üst üste çok moralim bozuk kendi doktoruna gitsem rahat etsem
Canım bu Bim'de falan satilanlar oluyor mu yada doğal bi marka varsa kullandiginCnm kefir iç bni çok rahatlattı ve wc çıkardı. Bebege de yararlı hem
Yok canım o güne izin alabildim sadece işini baştan savma yapti sinir oldum bidaha ölç yani o zaman dimicanım bende lekelenmem olduğu için evime yakın bir doktora gitmiştim de normalde karnımdan muayene olduğum dönem olmasına rağmen göremiyorum dedi. biz çok kötü olduk eşimle. sonra vajinal ultrasonla baktı, bebeği gördük de rahatlamıştık. sen kendini bu kadar strese sokarsan bebişi üzersin. randevunu yarına al istersen acil git bekleme çarşambayı..
canım cihaz iyi değilse tekrar ölçse bile belki sonuç değişmeyecekti ve sen iyice inanacaktın haftam geriden geliyor diye üzülecektin. bak bugün bitti, yarın kendini yormamaya çalış, beslenmene özen göster. öbür gün güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.Yok canım o güne izin alabildim sadece işini baştan savma yapti sinir oldum bidaha ölç yani o zaman dimi
ben aktardan kefir mayasını aldım. evde kendim yoğurt gibi mayaladım. internetten izleyerek öğrendim. eşim sürekli içiyorCanım bu Bim'de falan satilanlar oluyor mu yada doğal bi marka varsa kullandigin
Bn içim marka aldim cnm bimde satılan alır bir bardak iç afedersin önce zart zart pırtlatirsin bn öğlen 6 gibi içtimCanım bu Bim'de falan satilanlar oluyor mu yada doğal bi marka varsa kullandigin
Bn içim marka aldim cnm bimde satılan alır bir bardak iç afedersin önce zart zart pırtlatirsin bn öğlen 6 gibi içtim
Sabah wc gittim bir çıkardım. Kahvaltı yaptım bir çıkardım
Bimde kide olur bn hangi marka bulsaydim içecektim zaten.bence al iç kefir sonuçta. Tarihini kontrol etbende içimi bulurum sanırım bim yakın diye kolaya kaçtım azıcık :)
Yasasin bi gelin adayimiz ciktiEvet canım bazen böyle insanlar çıkıyo karşımıza çok şükür bugün kontrolüm vardı şükürler olsun bebeğim iyiydi ve bi kızım olacağını söyledi çok mutluyum inanki Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok sağol canım benim bende bi anda ard arda oğlan haberi gelince kendimden umudu kesmiştimYasasin bi gelin adayimiz ciktibunca oglanin arasinda senin kiz cok kiymetli canim Allah hepimize bebelerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Ben dün akşam çok net hissettim canim ama şu an için bir hareket yok...Zaten doktor şu dönemde kelebek pırpırı gibi hissedersin 20. Haftadan sonra netleşir demişti...Ama keşke hep hissetsekKızlar bebek hareketini hisseden var mı ?
2 gündür bende de tik yok doktorum 2-3 hissetmediginiz gun olabilir bu haftalar dedi 24. Haftadan sonra dikkat edecekmisiz ama gunde en az 5 kez hissetmeliymisiz, 32 hafta sonrasi ise gunde en az 15 kez hissetmeliymisizKızlar bebek hareketini hisseden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?