• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bizde aynı durumdayız canım.. ya ben çok gerginim herşey batıyor ya o artık tahammül edemiyor bilmiyorum ama ortada bir sorun olduğu net. Birşeyler iyi gitmiyor gece çocuklarıma sarıldım ağladım biraz sonra hapşırma krizine girdim kasıklarıma nasıl agrı girdi varya dedim ki ulan ağız tadıyla ağlamaya bile izin yok

Aynen canım , biraz öncede yazdım dünya yansa umrunuzda olmasın, bebişlerini düşün onların minik elleri ayaklarını,emzirdiğini hayal et Allahım hayali bile çok güzel sakinleştiriyor insanı.

Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum
Al benden de o kadar sürekli evde olmak bebegime bisi olcak korkusu ve esimin ilgisizligi benide deli ediyor ,kendisi gezmelerinden vaz gecmiyor her konuda keyfi yerinde oglum olacak diye havalara uçuyor ama bana desteği sıfır, bazen bunca çileyi neden cekiyorum bu adama cocuk vermek icin mi diye düşünmüyor dilim hakkimizda hayirlisi

Bende tüp bebek merkezi mi biraktim çok uzak olduğu için normal kadın doğum Dr na gidiyorum, öyle birşey olsa söylerdi canım endişelenme , bir dahaki kontrole gittiğinde sor aklında kalmasın, ama bence olsaydı drun söylerdi içini ferah tut.
Proluton depotu bıraktınmı canım sen ?
Yok canım henüz birakmadik 20. Haftaya kadar haftada bir devam dedi doktorum, umarim dedigin gibidir canim Allah bebeklerimizi saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum
Canım bizde aynı durumdayız, 2 gündür konuşmuyorum ben tartışmamak için. Zorla aldı geldi beni memleketine, Allahın dağı. 10 saat arabayla, zaten bişey olsa acısını katıyla çıkartıcam. Birde burda sinir ettiler, cinsiyet meselesi. Erkek bebek hastası bu doğulular, nefret ettim. Bende dün birine ikiside kız dedim hııı deyip ağzını buruşturdu. Bir evime gitseydim hayırlısıyla

Nedir bu böyle . Bnmki bide lafını esirgemiyor bn fittirip konuşunca o çocuklara bişe olursa görüşürüz diyor . Akıllıya bak ya madem bişe olacağını düşünüyorsun niye bni sinir ediosun diorum bn bişe yapmıyorum dio dahada gıcık oluyorum.Rabbim evlatlarimizi korusun bunlarda ıslah etsin

Kizlar bende 1 ay önce boyleydim. Ne sarılsın istiyodum ne bisey. Teni tenime deyse uykudan uyanip itiyodum. Ne dese batıyodu. Ama şimdilik iyiyiz galiba.

Kızlar aranızda kefir icen var mı ? Hamilelikte yararliymis.ayrıca kabizligada iyi geliyor
Bn bir tane içtim iki kere tuvalete çıktım .doktorlar günde bir bardak icebilirsiniz dio.bebeğe faydaliymis

Kızlar aranızda kefir icen var mı ? Hamilelikte yararliymis.ayrıca kabizligada iyi geliyor
Bn bir tane içtim iki kere tuvalete çıktım .doktorlar günde bir bardak icebilirsiniz dio.bebeğe faydaliymis
faydalı olduğunu duydum ama ben normalde zaten sevmem şimdi hiç içemem sanırım sütten tiksindim onu içip ayrandada tiksinmek istemiyorum. yanlız idrar yolu enfeksiyonu olmamak için yaban mersini yemenizi tavsiye ederim. internetten de baktım gebelerde bayağı faydalıymış.

Son düzenleme:
Canım ben demir ilacını gece yatmadan önce alıyorum

Çok özür dilerim ama o arkadaşın çok patavatsızmış.hamile birine söylenecek sözmü.benim tüp bebek doktorum 10.haftayı geçirirsen kalp atışından korkma demişti.10.haftaya kadar kalp oluşum ve gelişimi hızlı oluyormus. 10 haftada tamamlanıyor demişti o yüzden korkma

Çok üzüldüm. Ama ben ilk duyduğumda üçüze doktor nasıl müsade etti demiştim kendi kendime. Doktor bana üç embriyo koymuştu ikinci denememde ve üçü tutarsa birini alırım demişti.çok riskli bir gebelik dedi. Biz ikize karşıyken üçüz imkansız demişti. Sağlıklı olsun tek olsun demişti. Ben çok ikiz istedim nasip değilmiş
Evet canım bazen böyle insanlar çıkıyo karşımıza çok şükür bugün kontrolüm vardı şükürler olsun bebeğim iyiydi ve bi kızım olacağını söyledi çok mutluyum inanki Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet canım bazen böyle insanlar çıkıyo karşımıza çok şükür bugün kontrolüm vardı şükürler olsun bebeğim iyiydi ve bi kızım olacağını söyledi çok mutluyum inanki Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
amin canım, gözün aydın bir prenses geliyor. benim daha netleşmedi. doktor erkeğe benzetti. ama bebek sırtını döndüğü için ne yüzünü gördük nede tam cinsiyetini :D

Kızlar ben çok kötü bişey yaptım ve prolutonu çok ihmal ettim. Doktorun dediği zamanlarda yaptırmadım 3 günde birdi ben hafta bir yaptım falan hep aksattım yani nasılsa 12. haftada bırakılacak diye. Şimdi çok korktum ya sezeni falan da duyunca. Ben yapıyım o zaman aksatmadan :110:

Kızlar ben çok kötü bişey yaptım ve prolutonu çok ihmal ettim. Doktorun dediği zamanlarda yaptırmadım 3 günde birdi ben hafta bir yaptım falan hep aksattım yani nasılsa 12. haftada bırakılacak diye. Şimdi çok korktum ya sezeni falan da duyunca. Ben yapıyım o zaman aksatmadan :110:
Haftalık igne aslında o eger her hafta vurunduysan sorun olmaz benim kanamam varken bile haftada bir vermişti doktor ondan için rahat olsun ama sen yinede doktorunu bi ara sor .. bide bşy olacaksa İnan ne igne ne ilaç ne yatmak çare olmuyor .. rabbime emnt

Bn sadece 3 kutu kullandım cnm .dahada gerek yok dedi doktorum

canım ihmal etme. sonuçta gerekmezse doktor neden versinki

amin canım, gözün aydın bir prenses geliyor. benim daha netleşmedi. doktor erkeğe benzetti. ama bebek sırtını döndüğü için ne yüzünü gördük nede tam cinsiyetini :KK70:
Aslında Benim doktorum yüzde yüz demiyeyim ama kıza benzettim dedi daha çok bu aralar erkek bebek çok olunca hani belki benimde erkektir diye düşünmeden geçemiyorum :KK70:ama bi oğlum var buda kız olursa çok sevinirim :KK73:

kızlar ihmal etmeyin doktorun verdiği ilaçları geçen ay bir arkadaşımın başına birşey geldi korkutmamak için söylememiştim. ama ilaçların önemini anlatmak için söylüyorum. kan sulandırıcı iğneyi doktoru bırak demediği halde 4.ayda bıraktı. 1 hafta sonra suyu geldi ve acile gitti. kan pıhtı atmış ve suyu geldi bebeğini kaybetti. o yüzden doktor gereksiz olsa ilaçları vermez. o yüzden lütfen söyledikleri zamanda kullanın. rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ihmal etmeyin doktorun verdiği ilaçları geçen ay bir arkadaşımın başına birşey geldi korkutmamak için söylememiştim. ama ilaçların önemini anlatmak için söylüyorum. kan sulandırıcı iğneyi doktoru bırak demediği halde 4.ayda bıraktı. 1 hafta sonra suyu geldi ve acile gitti. kan pıhtı atmış ve suyu geldi bebeğini kaybetti. o yüzden doktor gereksiz olsa ilaçları vermez. o yüzden lütfen söyledikleri zamanda kullanın. rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım bugün zaten inanılmaz derecede kendime kızdım ve vicdan yaptım. Şimdi daha da kötü oldum. Yarın gittiğimde anlatıcam doktoruma bakalım ne diyecek ne önericek ona göre düzenli devam tembellik yok.

Kızlar coraspini bende bıraktım geçen ay. Kızımdada 3.aydan sonra kestirmişti tüp doktoru. Bundada bıraktım. Yalnız pıtılaşma falan yok bende. Kızımda testler yapılmıştı.

Canım bugün zaten inanılmaz derecede kendime kızdım ve vicdan yaptım. Şimdi daha da kötü oldum. Yarın gittiğimde anlatıcam doktoruma bakalım ne diyecek ne önericek ona göre düzenli devam tembellik yok.
canım korkutmak için söylemedim. şükürler olsun bebeklerin iyi. ama ihmal etme o yüzden dedim. yinede haftada 1 vurulmuşsun o yeterlidir bende haftada bir yapıyordum

Canım günaydın...Bebek ilk doğduğunda teni çok hassas olduğu için normal havluya silmeyi tercih etmiyorlar.Yani annemdd bizi büyütürken önce tülbentle kurulayıp sonra havluya sararmış.Eskiden böyle bir şey olmadığı için iki parça kullanırmış ama simdi bunu tek parçada çözmüşler,görünce bende kaçırmak istemedim doğrusu...Bulursan almanı tavsiye ederim...
super fikir canim tesekkur ederim

Back