• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben çok kötü bişey yaptım ve prolutonu çok ihmal ettim. Doktorun dediği zamanlarda yaptırmadım 3 günde birdi ben hafta bir yaptım falan hep aksattım yani nasılsa 12. haftada bırakılacak diye. Şimdi çok korktum ya sezeni falan da duyunca. Ben yapıyım o zaman aksatmadan :110:
benim dr um sadece ilk kanamam oldugunda 1 doz vermisti. ikinci kez olunca 10 gunde bir 3 doz verdi. surekli kullanmadim hic.

Nedir bu böyle . Bnmki bide lafını esirgemiyor bn fittirip konuşunca o çocuklara bişe olursa görüşürüz diyor . Akıllıya bak ya madem bişe olacağını düşünüyorsun niye bni sinir ediosun diorum bn bişe yapmıyorum dio dahada gıcık oluyorum.Rabbim evlatlarimizi korusun bunlarda ıslah etsin
Yenidunya3 Yenidunya3 kizlar bende ayniyim bi haftadir birbirimizi yiyoruz. tahammulum yok gercekten durmadan sinir ediyo beni. ustelik bu agresifligim sadece ona degil herkese. isyerinde bile deliriyorum en ufak puruzde. bizim hormonlar bu haftadan itibaren mi costu bilmiyorum. hep yavrularimi dusunup kendimi tutuyorum herseyi hissediyolar maalesef. geceleri uyumadan once dusunuyorum kac kere guldum ki bugun onlari cok uzdum diye. tedavi suresince nasil kafam rahat nasil mutluydum simdi hersey bana batiyo

Yenidunya3 Yenidunya3 kizlar bende ayniyim bi haftadir birbirimizi yiyoruz. tahammulum yok gercekten durmadan sinir ediyo beni. ustelik bu agresifligim sadece ona degil herkese. isyerinde bile deliriyorum en ufak puruzde. bizim hormonlar bu haftadan itibaren mi costu bilmiyorum. hep yavrularimi dusunup kendimi tutuyorum herseyi hissediyolar maalesef. geceleri uyumadan once dusunuyorum kac kere guldum ki bugun onlari cok uzdum diye. tedavi suresince nasil kafam rahat nasil mutluydum simdi hersey bana batiyo
Ben biraz okudum da hormonlarımız yapıyor sanırım. Olmayacak şeye fazla tepki veriyoruz birde kırılganız çok fazla. Sanırım ilgi bekliyoruz olmayınca kendimizi geriyoruz yazıyo hepsi kitapta. Dediğin doğru arkadaşım çocuğumu ne kadar mutlu ettim bugün diye düşünmek lazım. Ben abarttım trafikte bi kadınla tartıştık ve arabadan iniyordum kiiii aklıma çocuklarım geldi napıyosun sen dedim oturdum yerime uslu uslu. Ama çok utandım yani

Kızlar kaç gündür bakamıyorum ama yazdıklarınızı okudum bizde eşimle bayağı kötü olduk ailesi yuzunden ve stresten sabahlara kadar safran çıkardım en son hastanelik oldum serum vs. Bide ayak üstü bir hastaneye gittik onun da ultrasonda çocuğa bakması 3 saniye sürdü bir haftada geri söyledi iyice çıldırdım. Bir yanlış olmasın 14+6 dedim oda bu sefer bir sorun yok kalp atışı falan normal bişey yemediğin için çocuk toparlanmış bir yere yanlışlıkla olabilirim dedi zaten dandik bir makineyi kabus gibi yanı herşey çarsamba kendi doktorumdan randevu aldık hakkımızda hayırlısı bide kabız oldum bu sabah yani o.kadar zorlandimki kan geldi yani her şey böyle üst üste çok moralim bozuk kendi doktoruna gitsem rahat etsem

Kızlar kaç gündür bakamıyorum ama yazdıklarınızı okudum bizde eşimle bayağı kötü olduk ailesi yuzunden ve stresten sabahlara kadar safran çıkardım en son hastanelik oldum serum vs. Bide ayak üstü bir hastaneye gittik onun da ultrasonda çocuğa bakması 3 saniye sürdü bir haftada geri söyledi iyice çıldırdım. Bir yanlış olmasın 14+6 dedim oda bu sefer bir sorun yok kalp atışı falan normal bişey yemediğin için çocuk toparlanmış bir yere yanlışlıkla olabilirim dedi zaten dandik bir makineyi kabus gibi yanı herşey çarsamba kendi doktorumdan randevu aldık hakkımızda hayırlısı bide kabız oldum bu sabah yani o.kadar zorlandimki kan geldi yani her şey böyle üst üste çok moralim bozuk kendi doktoruna gitsem rahat etsem
Cnm kefir iç bni çok rahatlattı ve wc çıkardı. Bebege de yararlı hem

canım bende lekelenmem olduğu için evime yakın bir doktora gitmiştim de normalde karnımdan muayene olduğum dönem olmasına rağmen göremiyorum dedi. biz çok kötü olduk eşimle. sonra vajinal ultrasonla baktı, bebeği gördük de rahatlamıştık. sen kendini bu kadar strese sokarsan bebişi üzersin. randevunu yarına al istersen acil git bekleme çarşambayı..

canım bende lekelenmem olduğu için evime yakın bir doktora gitmiştim de normalde karnımdan muayene olduğum dönem olmasına rağmen göremiyorum dedi. biz çok kötü olduk eşimle. sonra vajinal ultrasonla baktı, bebeği gördük de rahatlamıştık. sen kendini bu kadar strese sokarsan bebişi üzersin. randevunu yarına al istersen acil git bekleme çarşambayı..
Yok canım o güne izin alabildim sadece işini baştan savma yapti sinir oldum bidaha ölç yani o zaman dimi

Yok canım o güne izin alabildim sadece işini baştan savma yapti sinir oldum bidaha ölç yani o zaman dimi
canım cihaz iyi değilse tekrar ölçse bile belki sonuç değişmeyecekti ve sen iyice inanacaktın haftam geriden geliyor diye üzülecektin. bak bugün bitti, yarın kendini yormamaya çalış, beslenmene özen göster. öbür gün güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.

kefir için ben altınkılıç markasını tavsiye ederim. ayrıca kendime evde probiyotik yoğurt mayalıyorum. bağırsakları düzenlediği için kabız olmuyorum. normalde çok kolay kabız olurdum. tavsiye ederim..

Evet canım bazen böyle insanlar çıkıyo karşımıza çok şükür bugün kontrolüm vardı şükürler olsun bebeğim iyiydi ve bi kızım olacağını söyledi çok mutluyum inanki Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yasasin bi gelin adayimiz cikti :halay:bunca oglanin arasinda senin kiz cok kiymetli canim Allah hepimize bebelerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Yasasin bi gelin adayimiz cikti :halay:bunca oglanin arasinda senin kiz cok kiymetli canim Allah hepimize bebelerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Çok sağol canım benim bende bi anda ard arda oğlan haberi gelince kendimden umudu kesmiştim:KK48:ama prensesim oluyomuş:KK73:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

bende bazen böyle dalga gibi bi titreme hissediyorum ama beli belirsiz acaba bebek hareketi bilemiyorum

Back