- 22 Temmuz 2016
- 563
- 557
- 23
- 48
Bende de 2 gun sonra tekrarladi dr antibiyotik verdi. Simdi iciyorum hala daha iyiyim. Uyuyabiliyorum şükür.Canım sanki benim hala kasığımda ağrı var, çiş yaparken
Canim bana dr um gecen ay ne kadar sakinsin yakinda canim dediklerinde canin ciksin derlermis gibi gelecek demisti. Cidden tahammulsuzum bu ara. Gecen ay kavga ettik biz de esimle fena hem de. Kizimiz diyor ki sanki hamile babam sen cok sabirlisin. Bu halimle bi de sabir gosteriyordum. Sert çıkış yaptim bir daha ariza yapmadı şükür. Ustelik biz baya asigiz ama oluyor demekki arada.Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum
Canim ben baslarda litreyle iciyordum ama bulantilarimi cok artirdi. Simdi bulantilarim baya azalmasina ragmen henuz cesaret esemedim. Aoç nin sahane kefiri var tavsiye ederim.Kızlar aranızda kefir icen var mı ? Hamilelikte yararliymis.ayrıca kabizligada iyi geliyor
Bn bir tane içtim iki kere tuvalete çıktım .doktorlar günde bir bardak icebilirsiniz dio.bebeğe faydaliymis
Ben bayagi bir zamandir net hissediyorum canim.Kızlar bebek hareketini hisseden var mı ?