• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım sanki benim hala kasığımda ağrı var, çiş yaparken
Bende de 2 gun sonra tekrarladi dr antibiyotik verdi. Simdi iciyorum hala daha iyiyim. Uyuyabiliyorum şükür.
Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum
Canim bana dr um gecen ay ne kadar sakinsin yakinda canim dediklerinde canin ciksin derlermis gibi gelecek demisti. Cidden tahammulsuzum bu ara. Gecen ay kavga ettik biz de esimle fena hem de. Kizimiz diyor ki sanki hamile babam sen cok sabirlisin. Bu halimle bi de sabir gosteriyordum. Sert çıkış yaptim bir daha ariza yapmadı şükür. Ustelik biz baya asigiz ama oluyor demekki arada.
Kızlar aranızda kefir icen var mı ? Hamilelikte yararliymis.ayrıca kabizligada iyi geliyor
Bn bir tane içtim iki kere tuvalete çıktım .doktorlar günde bir bardak icebilirsiniz dio.bebeğe faydaliymis
Canim ben baslarda litreyle iciyordum ama bulantilarimi cok artirdi. Simdi bulantilarim baya azalmasina ragmen henuz cesaret esemedim. Aoç nin sahane kefiri var tavsiye ederim.
Kızlar bebek hareketini hisseden var mı ?
Ben bayagi bir zamandir net hissediyorum canim.

Bende de 2 gun sonra tekrarladi dr antibiyotik verdi. Simdi iciyorum hala daha iyiyim. Uyuyabiliyorum şükür.

Canim bana dr um gecen ay ne kadar sakinsin yakinda canim dediklerinde canin ciksin derlermis gibi gelecek demisti. Cidden tahammulsuzum bu ara. Gecen ay kavga ettik biz de esimle fena hem de. Kizimiz diyor ki sanki hamile babam sen cok sabirlisin. Bu halimle bi de sabir gosteriyordum. Sert çıkış yaptim bir daha ariza yapmadı şükür. Ustelik biz baya asigiz ama oluyor demekki arada.

Canim ben baslarda litreyle iciyordum ama bulantilarimi cok artirdi. Simdi bulantilarim baya azalmasina ragmen henuz cesaret esemedim. Aoç nin sahane kefiri var tavsiye ederim.

Ben bayagi bir zamandir net hissediyorum canim.
Canım benimde devam ediyor sanki, sadece 1 gece içtim antibiyotik. Bol su içmeye çalışıyorum ama bu seferde tuvalete gitmekten yoruluyorum :)) bakalım cumartesi sonuç çıkacak, inş geçmiştir.
Kızlar bu arada bulantılarım azaldı çok şükür. Hatta 1,5 kilo almışım :))

kızlar şok markete organik katı hindistan cevizi yağı gelmiş. aldım denedim sürdüğün yeri pamuk gibi yapıyor. tavsiye ederim. akşam bunu sürücem sabahlarıda mustela sürüyorum. ikisi ile idare edicem. yağın üzerinde salatalarda yemeklerde dahi kullanabilirsiniz yazıyor. zararsız birşey
Ben kullandim hindistan cevizi yagi ama kasintilarim gecmedi ve nem vermedi. Hatta elime surdum ellerim kupkuru oldu.

Kızlar Selam,

Ben 14 aydır korunmamamıza ve tüm testlerimizin normal olmasına karşın hamile kalmadım henüz hiç. Bir kere daha yazmıştım buraya hatta kararsızdım ama sanırım tüp bebek yapmaya karar vermek üzereyiz eşimle.

Size sormak istediğim daha önce uzun bir süre hiç kendiliğinden gebe kalmadığı halde tüp bebek ile başarıya ulaşan var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Çünkü sanki hiç hamile kalamazmışım gibi düşünmeye başladım :(

Şimdiden tüm yorum yazanlara teşekkürler..

Kızlar Selam,

Ben 14 aydır korunmamamıza ve tüm testlerimizin normal olmasına karşın hamile kalmadım henüz hiç. Bir kere daha yazmıştım buraya hatta kararsızdım ama sanırım tüp bebek yapmaya karar vermek üzereyiz eşimle.

Size sormak istediğim daha önce uzun bir süre hiç kendiliğinden gebe kalmadığı halde tüp bebek ile başarıya ulaşan var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Çünkü sanki hiç hamile kalamazmışım gibi düşünmeye başladım :KK43:

canım rahim filmi de çekildi mi? bazen rahimde bir problem oluyor normal ultrasonla farkedilmiyor. biz yaştan dolayı çok beklemedik 6 ay korunmadan gebelik oluşmayınca doktora gittik. nitekim sorunlar çıktı mecbur tüp bebeğe yöneldik ama hiçbirşey çıkmasaydı da beklemezdik sanırım. yaş ilerliyor çünkü. bence bir adım atın, merkezlerle görüşme yapın. sizi yönlendirirler zaten.

Kızlar Selam,

Size sormak istediğim daha önce uzun bir süre hiç kendiliğinden gebe kalmadığı halde tüp bebek ile başarıya ulaşan var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Çünkü sanki hiç hamile kalamazmışım gibi düşünmeye başladım :KK43:

Canım

Kızlar Selam,

Canım öncelikleallah yardimciolsun inşallah olur bence zaman kaybı yapma direk tup bebek yap ben 16 yıl sonra Devlet te tup bej yaptırdım çok şükür simdi 4 aylık gebeyim ve daha önce hep özelde denedim hiçbir sonuç alamadım Sonkez devlet hastanesinde denedim çok şükür oldu umudunu hiç yitirme hep dua et

canım rahim filmi de çekildi mi? bazen rahimde bir problem oluyor normal ultrasonla farkedilmiyor. biz yaştan dolayı çok beklemedik 6 ay korunmadan gebelik oluşmayınca doktora gittik. nitekim sorunlar çıktı mecbur tüp bebeğe yöneldik ama hiçbirşey çıkmasaydı da beklemezdik sanırım. yaş ilerliyor çünkü. bence bir adım atın, merkezlerle görüşme yapın. sizi yönlendirirler zaten.
Evet canın rahim filmi de çektirdim tüpler açıktı. Sadece haşimato troidim var ama bu engel değil diyorlar başka da bir sorun yok görünürde nasip işte..
31 yaşındayım ben de vakit kaybet istemiyorum bir yandan bir yandan da acele edip Allahın işine mi karışıyorum beklemeli miyim daha diyip sorguluyorum kendimi :KK43:

Canım öncelikleallah yardimciolsun inşallah olur bence zaman kaybı yapma direk tup bebek yap ben 16 yıl sonra Devlet te tup bej yaptırdım çok şükür simdi 4 aylık gebeyim ve daha önce hep özelde denedim hiçbir sonuç alamadım Sonkez devlet hastanesinde denedim çok şükür oldu umudunu hiç yitirme hep dua et
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur ben de vakit kaybetmek istemiyorum Allah bana da nasip eder umarım :dua:

Kızlar Selam,

çok var hemen hemen hepimiz hiç hamile kalmadığımız için tüp bebek yaptırdık. ben normal yolla hiç kalmadım tüp bebekle 3 kez kaldım. rabbim sanada nasip etsin.

Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur ben de vakit kaybetmek istemiyorum Allah bana da nasip eder umarım :dua:
Amin insallah Yüce allahım kimsenin kucagini boş bırakması eyer istanbula avrupa yakasında yan zeytinburunu da süleymaniye devlet hastanesine git Şener bey harika bir doktor gerçekten güzel ilgileniyor 2000 liraya her şeyi hall oluyo ben daha önce ozele çok ama çok paralar harcadım

şükürler olsun canım sen nasılsın. ben sadece meraklardayım. birde 20 haftada yaklaştıkça tedirginlik başladı sizdede oluyormu
Bizde iyiyiz canim bende 20. Hafta tedirginligi yok tam tersine sabirsizlaniyorum bebegimi bi kez daha gormek icin biraz daha büyüyecek düşük riskim biraz daha azalacak diye , ins. Saglikli bebeklerdir canim sende korkma su bi gercekki tüp bebekte en kaliteli yumurta ve sperm secilerek döllenme yapiyor allahin izni ile bebeklerimiz saglikli sorunsuz bebeklerdir diye düşünüyorum hep yeterki düşmeden erken doğum olmadan saglikla dogabilsinler

Evet canın rahim filmi de çektirdim tüpler açıktı. Sadece haşimato troidim var ama bu engel değil diyorlar başka da bir sorun yok görünürde nasip işte..
31 yaşındayım ben de vakit kaybet istemiyorum bir yandan bir yandan da acele edip Allahın işine mi karışıyorum beklemeli miyim daha diyip sorguluyorum kendimi :KK43:
canım haşimato nasıl engel değil? benim tiroidim bile normal sınırda olmasına rağmen 2,5 altında olması lazım gebeliğin oluşması için dendi. ilaç kullanmaya başladım. rahim filminde maksat sadece tüplerin açık oluşu değil, mesela bende perde varmış ve bu hamile kalmaya engel. öyle çok şey var ki basit bir prolaktin hormonu mesela ama değeri yüksek olunca gebeliğe engel oluyor. sen zaman kaybetme bence. gün geçtikçe stresinde artıyor ki stres altındayken olacağı varsa bile olmaz..

Back