- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Benimkisi uyuyordu :) doktorun asistanida bidaha gelmeden çikolata ye dedi canım pazartesi ikili teste giderken öyle yapıcam bakalım :)Bugun de benim kontrolüm vardı 15+4 olmuşuz kıza benziyor dedi ama kendini göstermedi ben tüm komtrollerimde bebegim sakindi hiç hareketli görmedim
bende vinalac kullanıyorum 35tlDoktor bana decavit vermedi. Duos vit dha diye bir vitamin mineral ve omega içeren hap verdi. Kızımda elevit ve dışarıdan balık yağı kullanmıştım. Bu vitaminde güzel. Yalnız reçete edilmiyor sıkıntı o. 30luk tablet 45 tl.
Oda heralde multivitamin, 30 tablet mi var sendede. Balık yağı olması iyi. Bebeğe kilo aldırıyor. Kızım 3800 doğmuştu :) ikizlerde inşAllah 2,5 felan doğar. En çok korktuğum erken doğum. Rabbim hayırlısını bilir tabibende vinalac kullanıyorum 35tl
evet canım 30 adet. kötü düşünme doktorlar tedbirini alırOda heralde multivitamin, 30 tablet mi var sendede. Balık yağı olması iyi. Bebeğe kilo aldırıyor. Kızım 3800 doğmuştu :) ikizlerde inşAllah 2,5 felan doğar. En çok korktuğum erken doğum. Rabbim hayırlısını bilir tabi
İnşAllah canım ama işte burada doktor sıkıntı birde doğumu burada yapmayacağım. Yine Ankara olsun istiyorum. Kızımın kalbinde üfürüm çıktı eğer burada yapsaydım haberimiz bile olmayabilirdievet canım 30 adet. kötü düşünme doktorlar tedbirini alır
Decavit 30 Luk 5 TL ye aldım reçeteli içeriği de iyi ama :)Doktor bana decavit vermedi. Duos vit dha diye bir vitamin mineral ve omega içeren hap verdi. Kızımda elevit ve dışarıdan balık yağı kullanmıştım. Bu vitaminde güzel. Yalnız reçete edilmiyor sıkıntı o. 30luk tablet 45 tl.
Canım herhalde omega dan dolayı fiyat artıyor. Omega dışarıdan alsam onunda 50lik tableti falan 50den aşağı değildir. Artık bununla devam ederim gibi.Decavit 30 Luk 5 TL ye aldım reçeteli içeriği de iyi ama :)
Anladım canım bana onu yazdığın da bulantısı çoktu oda omega olan vitamin bulantısı arttırır diye yazmıştı bide ek demir kullanıyorum şimdi yeni başladımCanım herhalde omega dan dolayı fiyat artıyor. Omega dışarıdan alsam onunda 50lik tableti falan 50den aşağı değildir. Artık bununla devam ederim gibi.
hoşbulduk canım nihayet öğrendim. hep popo gösteriyordu :)Aramiza hos geldin şehzade annesi :))
canım ben bu sefer bi parça çikolata yedim doktorun yanına girmeden önce. başlarda sabit duruyordu sonra sanırım çikolata kana karıştı ki dönüverdi de öyle gördük pipiyiPazartesi ikili test var 13+1 oluyoruz acaba bizde bişey görür müyüz :) hayırlı olsun cnm
amin inşallah hepimizin ve bekleyen herkese rabbim hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün ve aklı tam evlatlar nasip etsin.. doktorun yanına girmeden hemen önce çikolata ye bi parça. o zaman hareketli oluyor bebiş. öğrenirsin inşallah..Hayirli evlat olsun ins. Canim carsambayada benim kontrolum var bende hayirlisiyla bi ogrensem cinsiyeti
Ben bi kac kez agzini acarken gördüm bnimkide cok sakin. Bugün hic yüzünü göremedim ayaklari oynuyoduBugun de benim kontrolüm vardı 15+4 olmuşuz kıza benziyor dedi ama kendini göstermedi ben tüm komtrollerimde bebegim sakindi hiç hareketli görmedim
Otomatikse sorun olmazGünaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
İns.canim ins. Cok guzel dua etmissin mubarek cuma günü hatrina hepimiz icin amin diyorumamin inşallah hepimizin ve bekleyen herkese rabbim hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün ve aklı tam evlatlar nasip etsin.. doktorun yanına girmeden hemen önce çikolata ye bi parça. o zaman hareketli oluyor bebiş. öğrenirsin inşallah..
canım ben en başından beri kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntım olmadı. Şuandan itibaren kemerde biraz zorlanmaya başladım sadeceGünaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Banada doktorun asistanı gelmeden yarım saat önce ye dedi :) deneyeceğim bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda geç öğrenelim napalim :)canım ben bu sefer bi parça çikolata yedim doktorun yanına girmeden önce. başlarda sabit duruyordu sonra sanırım çikolata kana karıştı ki dönüverdi de öyle gördük pipiyisende dene istersen :) ayrıca teşekkür ederim..
canım kemerle karnının arasına minik bir yastık koy ki ani fren durumunda karnına fazla baskı olmasın..canım ben en başından beri kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntım olmadı. Şuandan itibaren kemerde biraz zorlanmaya başladım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?