Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Valla ben hep kullandim. Ilk baslarda tirsarak ve kaplumbaga gibi. Simdi sancilar bulanti azalınca rahatladim normal kullaniyorum. Ama bizim yollar 10mt de bir tumsek ve cok çukurlu :/
Iki tane 5 aylik düşük hikayesi gördüm ikisi de cok araba kullanmaya bağladılar. Bence minimum olmali. Trafik te bebegi strese sokuyor.

hayırlı cumalar, kızlar kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde normal mi
Cnim belim zaten hep ağrıyo. Ve kasiklarımdada agri oluyo. Özellikle gece uykuda dönerken kramp giriyo acaba bebek büyüdüğü için mi? Çünkü bebegim tombikmis.

Cnim belim zaten hep ağrıyo. Ve kasiklarımdada agri oluyo. Özellikle gece uykuda dönerken kramp giriyo acaba bebek büyüdüğü için mi? Çünkü bebegim tombikmis.
bebek sol tarafımda her halde benim. sol tarafım biraz yüksek gibi geliyor. orada duruyor hep :) rahim büyüdüğü için galiba ağrılar

Yok çok iyi şoförüm yinede eşim tedirgin istemiyor.ilk hamileligimdeki kaybı ona bağlıyor. Neyse şuan için soforlugumu o yapio oraya bırak al .onuda anlıyorum .

Kizlar ben kendimi tutamiyorum aci sivri biber tursunu cok yiyorum kaynanam karnimdaki kasintilari biberede bagliyor olabilir mi ki bebege zarari yok diye okudum nette ama icim rahat degil

Kizlar ben kendimi tutamiyorum aci sivri biber tursunu cok yiyorum kaynanam karnimdaki kasintilari biberede bagliyor olabilir mi ki bebege zarari yok diye okudum nette ama icim rahat degil
Canım merhaba
Hamilelikte her şeyin fazlası zararlı. Çok tatlı, acı tuzlu, fark etmiyor. Zaten bunların normal bir insana da faydası yok. Mesela son zamanlarda çok baharatlı yemek bebeğin kan basıncını aşırı yükseltiyor ve erken doğuma bile sebep olabiliyor. Çok canın çekerse bir tane ye bence :)

kızlar clexane iğneyi burada kimler kullanıyordu. birşey soracaktım

Yok çok iyi şoförüm yinede eşim tedirgin istemiyor.ilk hamileligimdeki kaybı ona bağlıyor. Neyse şuan için soforlugumu o yapio oraya bırak al .onuda anlıyorum .
Allah allah ilk defa böyle birşey duyuyorum. Neden sakıncası olsun ki dik oturuyoruz diye mi ben evde de nerdeyse hep dik oturuyorum uzandığımda midem agızıma geliyor

Ben hibor kullanıyorum canım hemde coook uzun zamandır
canım bugün iğne vururken birşey fark ettim canım sıkıldı biraz. karnımda mor olmayan yer yok diye bir iki gündür bacaklarıma vuruyordum. bugün vurduğumda bacaklarımda damarların belirginleştiğini gördüm. sendede oluyormu ve bunlar geçicimi.

Canım benim hiç morarmıyor. İlk başlar çok morarıyordu birşeyleri yanlış yaptığımı fark ettim düzelttiğimden beri morluk yok. İstersen sana da söyliyim. Göbek deliğimin 3-4 parmak yanını seçiyorum baş ve işaret parmağımla cok sıkıyorum deriyi. Öbür elimle cok dik bir şekilde batırıyorum ve yavaş veriyorum ilacı artık. Hemen çıkarmıyorum ve yavaş çıkartıyorum o ucu çıkarırken sanki kanatıyordu çünkü. Ve bu sayede hiç morarmıyor artık. Koluna yada bacağına yapacaksan sert yerini seç dedi dr bana aynı şekilde ellerinle sık dedi baldır tarafına yap özellikle

bende öyle yapıyorum. yavaş yapmıyorum galiba yavaş deneyeyim. gerçi benim tenim çabuk morarır bir yere çarpmayın anında. sanırım birazda tenden kaynaklı. inşallah damarlar geçer. bundan sonra dediğin gibi sadece karnıma vurayım

bxxzlyy canım göbekten 4 parmak sonra olan yeremi sadece vuruluyor yoksa 4 parmaktan sonraki her yerei vuruluyor. bir video paylaşıyorum bakarmısın

bebek sol tarafımda her halde benim. sol tarafım biraz yüksek gibi geliyor. orada duruyor hep :) rahim büyüdüğü için galiba ağrılar
Aynen cnim bide ic organlar kuculuyo yer değiştiriyo ya ondanda olabilir. Benimkinin durdugu yeri hissedebiliyorum bende

Hoşgeldin evet nerdeydin sen canım. Nasıl gidiyor
Hoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…