- 22 Temmuz 2016
- 563
- 557
- 23
- 48
Valla ben hep kullandim. Ilk baslarda tirsarak ve kaplumbaga gibi. Simdi sancilar bulanti azalınca rahatladim normal kullaniyorum. Ama bizim yollar 10mt de bir tumsek ve cok çukurlu :/Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Cnim ben kullaniyodum ama cok prof degildim tabi. Oyuzden cok stres heyecan ve panik yaptigim için eşim hamilelikte kullandirtmiyo :))Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Cnim belim zaten hep ağrıyo. Ve kasiklarımdada agri oluyo. Özellikle gece uykuda dönerken kramp giriyo acaba bebek büyüdüğü için mi? Çünkü bebegim tombikmis.hayırlı cumalar, kızlar kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde normal mi
bebek sol tarafımda her halde benim. sol tarafım biraz yüksek gibi geliyor. orada duruyor hep :) rahim büyüdüğü için galiba ağrılarCnim belim zaten hep ağrıyo. Ve kasiklarımdada agri oluyo. Özellikle gece uykuda dönerken kramp giriyo acaba bebek büyüdüğü için mi? Çünkü bebegim tombikmis.
Canım merhabaKizlar ben kendimi tutamiyorum aci sivri biber tursunu cok yiyorum kaynanam karnimdaki kasintilari biberede bagliyor olabilir mi ki bebege zarari yok diye okudum nette ama icim rahat degil
Ben kullanıyorum canım. Hatta daha iyi oluyorum kullanırken mide bulantım falan aklımın ucuna gelmiyoGünaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Ben hibor kullanıyorum canım hemde coook uzun zamandırkızlar clexane iğneyi burada kimler kullanıyordu. birşey soracaktım
Hoşgeldin evet nerdeydin sen canım. Nasıl gidiyorUzun zamandır yazmamıştım. Herkese tekrar merhaba
Allah allah ilk defa böyle birşey duyuyorum. Neden sakıncası olsun ki dik oturuyoruz diye mi ben evde de nerdeyse hep dik oturuyorum uzandığımda midem agızıma geliyorYok çok iyi şoförüm yinede eşim tedirgin istemiyor.ilk hamileligimdeki kaybı ona bağlıyor. Neyse şuan için soforlugumu o yapio oraya bırak al .onuda anlıyorum .
canım bugün iğne vururken birşey fark ettim canım sıkıldı biraz. karnımda mor olmayan yer yok diye bir iki gündür bacaklarıma vuruyordum. bugün vurduğumda bacaklarımda damarların belirginleştiğini gördüm. sendede oluyormu ve bunlar geçicimi.Ben hibor kullanıyorum canım hemde coook uzun zamandır
Canım benim hiç morarmıyor. İlk başlar çok morarıyordu birşeyleri yanlış yaptığımı fark ettim düzelttiğimden beri morluk yok. İstersen sana da söyliyim. Göbek deliğimin 3-4 parmak yanını seçiyorum baş ve işaret parmağımla cok sıkıyorum deriyi. Öbür elimle cok dik bir şekilde batırıyorum ve yavaş veriyorum ilacı artık. Hemen çıkarmıyorum ve yavaş çıkartıyorum o ucu çıkarırken sanki kanatıyordu çünkü. Ve bu sayede hiç morarmıyor artık. Koluna yada bacağına yapacaksan sert yerini seç dedi dr bana aynı şekilde ellerinle sık dedi baldır tarafına yap özelliklecanım bugün iğne vururken birşey fark ettim canım sıkıldı biraz. karnımda mor olmayan yer yok diye bir iki gündür bacaklarıma vuruyordum. bugün vurduğumda bacaklarımda damarların belirginleştiğini gördüm. sendede oluyormu ve bunlar geçicimi.
bende öyle yapıyorum. yavaş yapmıyorum galiba yavaş deneyeyim. gerçi benim tenim çabuk morarır bir yere çarpmayın anında. sanırım birazda tenden kaynaklı. inşallah damarlar geçer. bundan sonra dediğin gibi sadece karnıma vurayımCanım benim hiç morarmıyor. İlk başlar çok morarıyordu birşeyleri yanlış yaptığımı fark ettim düzelttiğimden beri morluk yok. İstersen sana da söyliyim. Göbek deliğimin 3-4 parmak yanını seçiyorum baş ve işaret parmağımla cok sıkıyorum deriyi. Öbür elimle cok dik bir şekilde batırıyorum ve yavaş veriyorum ilacı artık. Hemen çıkarmıyorum ve yavaş çıkartıyorum o ucu çıkarırken sanki kanatıyordu çünkü. Ve bu sayede hiç morarmıyor artık. Koluna yada bacağına yapacaksan sert yerini seç dedi dr bana aynı şekilde ellerinle sık dedi baldır tarafına yap özellikle
Aynen cnim bide ic organlar kuculuyo yer değiştiriyo ya ondanda olabilir. Benimkinin durdugu yeri hissedebiliyorum bendebebek sol tarafımda her halde benim. sol tarafım biraz yüksek gibi geliyor. orada duruyor hep :) rahim büyüdüğü için galiba ağrılar
Hoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?Hoşgeldin evet nerdeydin sen canım. Nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?