• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizde de hep ağlama isteği oluyor mu ya. Birşey de izlemiyorum öyle otururken durup dururken ağlamak geliyo içimden. Ağlıyorum bazen de ama böyle hıçkıra hıçkıra :KK43:
Ayy ben o benn şarkılara ağlıyorum aklıma saçma bişey geliyor gözler dolu sürekli ay

Kızlar benim bugün acayip bel ve karın ağrım var içime korku girdi şuana kadar ilk hamile olduğum günler böyle ağrıyordu aranızda ağrısı olanlar doktora gittimi neden bu kadar oluyo Arada olur biliyorum ama gün boyu olması beni çok tedirgin etti

Kizlar bu dönemde akintı sorunu yaşayan var mı?Doktorumla konustum gynofor kullanmami soyledi ama nedense cesaret edip başlayamadım.Sizde boyle bir sıkıntı oldu mu?Çok tedirgin oldum

Cnımm bende var aynı dert :( afedersin pantolonuma kadar geciyo. Ozellikle yürüdüğüm zaman fazla oluyo :(

Kızlar benim bugün acayip bel ve karın ağrım var içime korku girdi şuana kadar ilk hamile olduğum günler böyle ağrıyordu aranızda ağrısı olanlar doktora gittimi neden bu kadar oluyo Arada olur biliyorum ama gün boyu olması beni çok tedirgin etti
Canim ben yoruldugumda ayakta fazla kaldigimda ayriyo 2 gün gecmiyo. Belim kalçama vuruyo kalcamda bacagima vuruyo :( yatakta dahi dönemiyorum

Canim ben yoruldugumda ayakta fazla kaldigimda ayriyo 2 gün gecmiyo. Belim kalçama vuruyo kalcamda bacagima vuruyo :KK43: yatakta dahi dönemiyorum
Ay canım yorulmanın haddi hesabı yoktu hafta sonum çok kötü geçti evimde çocuklarla beraber 20 kişi yatılı vardı ozaman ağrımıyordu bugün ağrıyınca acaba hafta sonu bebeğime birşey olduda bugünmü belli etti diye kafayı yiyorum :KK35:

bende uzun süre oturunca yada ayakta kalınca karın ağrısı çekiyorum. bu akşamın modası da davul gibi şişen bacaklar. sanırım yediğim zeytinlere uzun süre oturmak eklenince sonuç bu oldu..

Ay canım yorulmanın haddi hesabı yoktu hafta sonum çok kötü geçti evimde çocuklarla pâberaber 20 kişi yatılı vardı ozaman ağrımıyordu bugün ağrıyınca acaba hafta sonu bebeğime birşey olduda bugünmü belli etti diye kafayı yiyorum :KK35:
Ama oyle düşünme. Ne zor sartlarda yasayip hamilelik geçirenler var. Allahin izniyle misafir agirlamakla bisey olmaz yavrularimiza. Boyle dusunerek kendinide meleginide üzme lutfen. Hersey cok guzel ve yolunda icini ferah tut cnim

bende uzun süre oturunca yada ayakta kalınca karın ağrısı çekiyorum. bu akşamın modası da davul gibi şişen bacaklar. sanırım yediğim zeytinlere uzun süre oturmak eklenince sonuç bu oldu..
Cnim zeytin cok tuzlu ve malesef hamilelere guz hic yaramıyor :( bnde yemegin tadina bakmadan tuz koyardim. Ve zeytin hastasiydim. Simdi cnim cektiginde yesil zeytin yiyorum nispeten daha az tuzlu

Ama oyle düşünme. Ne zor sartlarda yasayip hamilelik geçirenler var. Allahin izniyle misafir agirlamakla bisey olmaz yavrularimiza. Boyle dusunerek kendinide meleginide üzme lutfen. Hersey cok guzel ve yolunda icini ferah tut cnim
Aslında doğru diyorsun ama gerçekten çok zorlandım ve ertesi gün ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ardından benek benek mor oldu çok çok korktum birşey olacak diye Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizler çok zorlu süreçten geçtiğimiz için normal hamile kalan kişi gibi olamıyoruz

Ben de dun sancılıydım belime vuruyor benim hep. Bir de vajinama kramp girdi bir ara. Hep yattım dun ondan herhalde.

Kizlar baska bi doktora gittim i bahsettigim gobek sagindaki agri icin. Kalan yumurtalar cok buyumus onun agrisiymis bayada vardi keseyi zor gorduk yani. Kendiliginden kuculurmus yapacak bisey yok dedi haftaya trkrar gel dedi. Nefes promlemi ve karinda sislik sertlik artarsa gel hemen dedi.

kızlar a101 de bebek malzemeleri vatdı bugün giden oldumu. cam biberonlar 7.95tl

Aslında doğru diyorsun ama gerçekten çok zorlandım ve ertesi gün ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ardından benek benek mor oldu çok çok korktum birşey olacak diye Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizler çok zorlu süreçten geçtiğimiz için normal hamile kalan kişi gibi olamıyoruz
Elbette cnim. Ama bnce artik keyfini sürmeyi hakettik onca seyden sonra biz daha cok hakediyoruz

kızlar a101 de bebek malzemeleri vatdı bugün giden oldumu. cam biberonlar 7.95tl
Bende gordum almak istedim ama alamadim korktum, etrafimdaki herkes bisi almak istedigimde bi dur bi bekle hayirlisiyla bi korkuyu atlat deyip duruyo benimde psikolojimi bozdular iyice sanki bi emzik alsam cocuga bisi olcak sinir ediyolar beni :sinirli::KK42:

Ben de dun sancılıydım belime vuruyor benim hep. Bir de vajinama kramp girdi bir ara. Hep yattım dun ondan herhalde.
Aynen benim ağrılarımda geceye kadar sürdü ve sabah bi uyandım ağrım yok çok sevindim bu Arada farkettim benim dün adet günümdü acaba bunla alakası varmı çünkü ağrılarım ayağıma vuruyodu adet sancısı gibi bi sancıydı Rabbim korusun bebişlerimizi

Kizlar baska bi doktora gittim i bahsettigim gobek sagindaki agri icin. Kalan yumurtalar cok buyumus onun agrisiymis bayada vardi keseyi zor gorduk yani. Kendiliginden kuculurmus yapacak bisey yok dedi haftaya trkrar gel dedi. Nefes promlemi ve karinda sislik sertlik artarsa gel hemen dedi.
Ay canım sen benim gibi ohss olmuşsundur benim ilk günler çok sancım vardı hamile olduktan sonra daha fazlalaştı bi kontrole gittimki her iki tarafta bayağı yumurtalıklar oluşmuş benimde doktorum iki haftaya kadar sancılanırsın daha sonra normale biner dedi inşallah seninde çok fazla ilerlemeden sancıların bir an önce biter ve hamileliğin tadını çıkarırsın

Kızlar günaydın. Bizde hastaneden geldik. Oğluşum 125 gr olmus masallah. 14+5 olmaliyken 15+5 olmus 1 hafta önden gidiyo. Ve plesenta yukari cikmis coo şükür. Ama yüzünü hiic göstermedi. Pipi hep açık :)))
Ay canım gözün aydın bi kontrolünü daha sağlıkla atlattın bu Arada doktorun bir hafta ilerde gitmesi için birşey dedimi çünkü benim geçen defaki kontrolümde bir hafta ilerideydi acaba iyimi diye bilmek istedim

Back