• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Doktor bana decavit vermedi. Duos vit dha diye bir vitamin mineral ve omega içeren hap verdi. Kızımda elevit ve dışarıdan balık yağı kullanmıştım. Bu vitaminde güzel. Yalnız reçete edilmiyor sıkıntı o. 30luk tablet 45 tl.

Doktor bana decavit vermedi. Duos vit dha diye bir vitamin mineral ve omega içeren hap verdi. Kızımda elevit ve dışarıdan balık yağı kullanmıştım. Bu vitaminde güzel. Yalnız reçete edilmiyor sıkıntı o. 30luk tablet 45 tl.
bende vinalac kullanıyorum 35tl

bende vinalac kullanıyorum 35tl
Oda heralde multivitamin, 30 tablet mi var sendede. Balık yağı olması iyi. Bebeğe kilo aldırıyor. Kızım 3800 doğmuştu :) ikizlerde inşAllah 2,5 felan doğar. En çok korktuğum erken doğum. Rabbim hayırlısını bilir tabi

Oda heralde multivitamin, 30 tablet mi var sendede. Balık yağı olması iyi. Bebeğe kilo aldırıyor. Kızım 3800 doğmuştu :) ikizlerde inşAllah 2,5 felan doğar. En çok korktuğum erken doğum. Rabbim hayırlısını bilir tabi
evet canım 30 adet. kötü düşünme doktorlar tedbirini alır

evet canım 30 adet. kötü düşünme doktorlar tedbirini alır
İnşAllah canım ama işte burada doktor sıkıntı birde doğumu burada yapmayacağım. Yine Ankara olsun istiyorum. Kızımın kalbinde üfürüm çıktı eğer burada yapsaydım haberimiz bile olmayabilirdi

Decavit 30 Luk 5 TL ye aldım reçeteli içeriği de iyi ama :)

Canım herhalde omega dan dolayı fiyat artıyor. Omega dışarıdan alsam onunda 50lik tableti falan 50den aşağı değildir. Artık bununla devam ederim gibi.
Anladım canım bana onu yazdığın da bulantısı çoktu oda omega olan vitamin bulantısı arttırır diye yazmıştı bide ek demir kullanıyorum şimdi yeni başladım

Pazartesi ikili test var 13+1 oluyoruz acaba bizde bişey görür müyüz :) hayırlı olsun cnm
canım ben bu sefer bi parça çikolata yedim doktorun yanına girmeden önce. başlarda sabit duruyordu sonra sanırım çikolata kana karıştı ki dönüverdi de öyle gördük pipiyi :KK48: sende dene istersen :) ayrıca teşekkür ederim..

Hayirli evlat olsun ins. Canim carsambayada benim kontrolum var bende hayirlisiyla bi ogrensem cinsiyeti
amin inşallah hepimizin ve bekleyen herkese rabbim hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün ve aklı tam evlatlar nasip etsin.. doktorun yanına girmeden hemen önce çikolata ye bi parça. o zaman hareketli oluyor bebiş. öğrenirsin inşallah..

Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?

Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
Otomatikse sorun olmaz
Benim manuel ama kullanmak istemiyorum dizlerim bile agrıyor malesef ..
son iki ay sürmek iyi deil kramp sık giriyor bacağa diye zaten o koca göbekle debriyaj fren gaz yapmak zor olur ama otomatikse biraz daha fazla kullanırsın

amin inşallah hepimizin ve bekleyen herkese rabbim hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün ve aklı tam evlatlar nasip etsin.. doktorun yanına girmeden hemen önce çikolata ye bi parça. o zaman hareketli oluyor bebiş. öğrenirsin inşallah..
İns.canim ins. Cok guzel dua etmissin mubarek cuma günü hatrina hepimiz icin amin diyorum

hayırlı cumalar, kızlar kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde normal mi

canım ben bu sefer bi parça çikolata yedim doktorun yanına girmeden önce. başlarda sabit duruyordu sonra sanırım çikolata kana karıştı ki dönüverdi de öyle gördük pipiyi :KK48: sende dene istersen :) ayrıca teşekkür ederim..
Banada doktorun asistanı gelmeden yarım saat önce ye dedi :) deneyeceğim bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda geç öğrenelim napalim :)

Back