- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
sagol canim umarim duzelirAy canım sen benim gibi ohss olmuşsundur benim ilk günler çok sancım vardı hamile olduktan sonra daha fazlalaştı bi kontrole gittimki her iki tarafta bayağı yumurtalıklar oluşmuş benimde doktorum iki haftaya kadar sancılanırsın daha sonra normale biner dedi inşallah seninde çok fazla ilerlemeden sancıların bir an önce biter ve hamileliğin tadını çıkarırsın
bende küvet kova ve tas set olarak aldım bir tanede cam biberon aldımCanım ben şimdi gittim geldim, küvet seti aldım sadece.
boşver milleti al bence kaçırma. yılda bir kez geliyor ve fiyatı çok uygun. o seti geçen bebek mağazasında 135tl dediler. 20 tl neki.Bende gordum almak istedim ama alamadim korktum, etrafimdaki herkes bisi almak istedigimde bi dur bi bekle hayirlisiyla bi korkuyu atlat deyip duruyo benimde psikolojimi bozdular iyice sanki bi emzik alsam cocuga bisi olcak sinir ediyolar beni
sağlıkla kullanın canımCanım ben şimdi gittim geldim, küvet seti aldım sadece.
ya geçen sağlık ocağına gittim ebe bana çok kızdı. etrafı dinleme. sen yatalak hasta değilsin hamilesin. çık dışarı yürüyüş yap, hava al. alış veriş yap. keyfini çıkar dediBende gordum almak istedim ama alamadim korktum, etrafimdaki herkes bisi almak istedigimde bi dur bi bekle hayirlisiyla bi korkuyu atlat deyip duruyo benimde psikolojimi bozdular iyice sanki bi emzik alsam cocuga bisi olcak sinir ediyolar beni
Saol canım sende sağlıkla kullan inşAllah..Ben gittiğimde küvet ve maşrapa kalmıştı onları aldım :) Annemde Ankda kova almış :)sağlıkla kullanın canım
Haklisin canim bi cinsiyetim belli olsun dinlemicem kimseyi iyice moral bozuyolar belki bir kere daha hamile olamicam bile bu gunlerimi bos gecirmek istemiyorumya geçen sağlık ocağına gittim ebe bana çok kızdı. etrafı dinleme. sen yatalak hasta değilsin hamilesin. çık dışarı yürüyüş yap, hava al. alış veriş yap. keyfini çıkar dedi
teşekkür ederim,ne renk aldınSaol canım sende sağlıkla kullan inşAllah..Ben gittiğimde küvet ve maşrapa kalmıştı onları aldım :) Annemde Ankda kova almış :)
ben ufak ufak almaya başladım. iç zıbın zaten beyaz, bugün küveti beyaz aldım,bir tane biberon aldım cam kapağı sarı 7.85tl ne ki. bence al kimseyede gösterme.Haklisin canim bi cinsiyetim belli olsun dinlemicem kimseyi iyice moral bozuyolar belki bir kere daha hamile olamicam bile bu gunlerimi bos gecirmek istemiyorum
yeşil aldım canım. Kızımda herşey pembe pembeydi :) tamda cinsiyetler belli değil diye yeşil olsun dedim :)teşekkür ederim,ne renk aldın
ben ufak ufak almaya başladım. iç zıbın zaten beyaz, bugün küveti beyaz aldım,bir tane biberon aldım cam kapağı sarı 7.85tl ne ki. bence al kimseyede gösterme.
Kesinlikle var. Dr ilk uc ay adet donemi sancisi olur demisti.Aynen benim ağrılarımda geceye kadar sürdü ve sabah bi uyandım ağrım yok çok sevindim bu Arada farkettim benim dün adet günümdü acaba bunla alakası varmı çünkü ağrılarım ayağıma vuruyodu adet sancısı gibi bi sancıydı Rabbim korusun bebişlerimizi
Allah razi olsun cnim. Doktor 1 hafta kadar onde gitmesi iyi dedi. Ama daha fazlasini ve geriden gelmesini pek sevmeyiz dedi.Ay canım gözün aydın bi kontrolünü daha sağlıkla atlattın bu Arada doktorun bir hafta ilerde gitmesi için birşey dedimi çünkü benim geçen defaki kontrolümde bir hafta ilerideydi acaba iyimi diye bilmek istedim
Aramiza hos geldin şehzade annesi :))kızlar bir adet pipi de biz gördük. herşey yolunda çok şükür allah'a..
Pazartesi ikili test var 13+1 oluyoruz acaba bizde bişey görür müyüz :) hayırlı olsun cnmkızlar bir adet pipi de biz gördük. herşey yolunda çok şükür allah'a..
Decavit yeterli canim ekstradan folik asit iceren bi ilac almiyorum benMrb kızlar bugün Dr günümüzdü. Bebişlerimin arasında 1 gün fark var. 11+ 5 olmuşuzRabbime şükürler olsun. Dr estrofemi elindeki kutu bitince bırak Dedi.crinino 2 hafta daha. Clexane iğne ve Decavit devam Dedi. 2 hafta sonra ense ve burun ölçümleri yapılacak. Rahim ağzı uzunluğuma da baktı 35 çıktı şu an bir sıkıntı yok Dedi.decavitin içinde folik asit 800 civarında diye okudum prospektüs den. Decavit içen arkadaşlar ekstradan folbiol filan içiyormusunuz ?
Hayirli evlat olsun ins. Canim carsambayada benim kontrolum var bende hayirlisiyla bi ogrensem cinsiyetikızlar bir adet pipi de biz gördük. herşey yolunda çok şükür allah'a..
Canım ben folbiol kullaniyodum onu kesip decavite başladık 8 Haftada 12 de de d vitaminine başladık.Mrb kızlar bugün Dr günümüzdü. Bebişlerimin arasında 1 gün fark var. 11+ 5 olmuşuzRabbime şükürler olsun. Dr estrofemi elindeki kutu bitince bırak Dedi.crinino 2 hafta daha. Clexane iğne ve Decavit devam Dedi. 2 hafta sonra ense ve burun ölçümleri yapılacak. Rahim ağzı uzunluğuma da baktı 35 çıktı şu an bir sıkıntı yok Dedi.decavitin içinde folik asit 800 civarında diye okudum prospektüs den. Decavit içen arkadaşlar ekstradan folbiol filan içiyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?