• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bende öyle yapıyorum. yavaş yapmıyorum galiba yavaş deneyeyim. gerçi benim tenim çabuk morarır bir yere çarpmayın anında. sanırım birazda tenden kaynaklı. inşallah damarlar geçer. bundan sonra dediğin gibi sadece karnıma vurayım
Canım göbek sertleşip büyüyene kadar delikten 3-4 parmak sonrası sıkılır öyle yapılır. Göbek büyüdükten sonra yan taraflara (sıkılabilecek deri) kol veya bacağın sert kısmına baldır kısmına yapılabilir. Ben bunu İngilizce olarak okudum çevirdim. Videoda ki gibi yapılmasına daha var canım sanırım. Şuan göbek kısmındayız öyle diyor elin gavurları :)))

Hoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?
Bende oraya bakıyorum ama cok ilerde hepsi. Bu haftaları unutmuşlar burada hepimiz aynı haftalardayız daha iyi bilgi akımı oluyo bence. Maşallah canım sonuçlar da güzel gelir eminim. Ben de bu hafta kan vereceğim genetik için bakalım hayırlısı inşallah

Bende oraya bakıyorum ama cok ilerde hepsi. Bu haftaları unutmuşlar burada hepimiz aynı haftalardayız daha iyi bilgi akımı oluyo bence. Maşallah canım sonuçlar da güzel gelir eminim. Ben de bu hafta kan vereceğim genetik için bakalım hayırlısı inşallah
Ekimde Doğum yapacaklar canım. Aynı haftalardayız. Neyse iyi olmana sevindim. İnşallah hep böyle sağlıklı devam edelim :)

Hoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?
Evet canım şimdi gördüm ben başka biyerle karıştırmışım.

Ben istifra ediyorum sürekli. O yüzden vitaminsiz kalıyorum ona yoruyo doktor. Senin var mı öyle şikayetlerin

Oy kıyamam sana ya çok zordur eminim,yok canım mide bulantısı istifra, bu 2.oldu canım birde geçen hafta olmuştu.uzandım sol tarafa kafamı koysam felaket sağ ,sırt üstü şimdi ayaklarımı yükseğe kaldırdım sol tarafa dönük boynum yukarı şekilde duruyor sadece böylede boynum tutulacak :KK48:

progestan kullanıyormusun

Evet canım 2 saat önce totoma proluton yedim ama uyandığımdan beri var.

Allah allah ilk defa böyle birşey duyuyorum. Neden sakıncası olsun ki dik oturuyoruz diye mi ben evde de nerdeyse hep dik oturuyorum uzandığımda midem agızıma geliyor
Adam iç dünyasında buna inanmış hayatım. Basın döner falan diyor.bide bnde anu baş ağrısı ve burun kanaması oluyor .iyiyim Desem de o korkuyor.kizamiyorumda napim çok sorun değil

Ah ah heveslenilmez mi hamile olmayanlar bi olsam der ,biz deriz bi dogsa ,dogander bi büyüse rabbim herkesin gönlüne göre versin
amin canım. ay alışveriş yapmamak için kendimi resmen frenliyorum. doğsun şunu şöyle yaparım şunu böyle yaparımlarla geçiyor hep. diğer topikde herkes bebeği lavaboda yıkamakdan bahsediyor. sabah eşimle konuştuk küçücük bebeği nasıl yıkayacağız diye :)

Back