valla hiç bilmiyorum. doktorun birşey demedimi.Bu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Cnm oyle olan var bn öyleyim ikiz ıkiside haftasına göre önde şükür. Bu çok iyi birşey gelişimi iyi demek korkmaBu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Benim de ondeydi zamanla dengelendi zamanina geldi.Bu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Canım bence iyi birşey. Geriden gelmektense bence önden gitmesi daha iyi. Doktorda birşey demediğine göre birşey yoktur.Bu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Canım gaviscon varsa 1 kaşık iç geçiriyor.midem acayip yanıyor
evde yok olmazsa yarın alaırım acayip yanıyor.Canım gaviscon varsa 1 kaşık iç geçiriyor.
Ben konuştum. Başka doktora gidecek cesaretim yok bekleyeceğim demişti ama bilmiyorum sonradan ne yaptı
Mutlaka al evde kalsın, hiç bi zararı yok doktor bana günde 3 defa iç dedi.evde yok olmazsa yarın alaırım acayip yanıyor.
Hayırlısı olsun hakkında inşAllah güzel haberlerle gelir.Ben konuştum. Başka doktora gidecek cesaretim yok bekleyeceğim demişti ama bilmiyorum sonradan ne yaptı
valla hiç bilmiyorum. doktorun birşey demedimi.
Benim de ondeydi zamanla dengelendi zamanina geldi.
Ay inanınki arkadaşlar doktorum Alman ama çok hanım efendi ama işte sorduğum bazı soruları tam anlamıyla cevabını alamıyorum problem olsa sana söylerim diyo bende daha üstüne düşmedim sizin gibi arkadaşlarım var diye eve gideyim kesin arkadaşlardan birininde böyledirde rahatlarım dedimCnm oyle olan var bn öyleyim ikiz ıkiside haftasına göre önde şükür. Bu çok iyi birşey gelişimi iyi demek korkma
Ay inanınki arkadaşlar doktorum Alman ama çok hanım efendi ama işte sorduğum bazı soruları tam anlamıyla cevabını alamıyorum problem olsa sana söylerim diyo bende daha üstüne düşmedim sizin gibi arkadaşlarım var diye eve gideyim kesin arkadaşlardan birininde böyledirde rahatlarım dedim
midem acayip yanıyor
Aynen canımCnim bnimde nefes darlığım vardı ve bende psikolojik oldugunu anladim. Cunku gün icinde olmuyodu aksam eşim geldiginde basliyodum.nefes alamamaya. Bi kac gun sonra hastane icin randevu aldim gogus hastaliklarina. Bi baktim bnde ne nefes darligi var ne bisey. Insanin kendini frenlemesi gercekten önemli
Canım bazılarının 14-15 haftada bitiyormuş maalesefAyy bilmiyorum canım, ama her sabah fix o sarı suyu çıkarıyorum. Sabah namazına kalktığımda birşey yok, güne başlarken oluyor. Sonra da gün boyu devamlı kusma oluyor, yesemde yemesemde. Evden okula gidene kadar kusuyorum arabada. 12. Haftada bitiyor ama niye devam ediyo anlamadım
Canım benim biri 5 gün biri 3 gün önden gidiyor. Dr kussan da iyi bakmışsın bebişlere gününden önde gidiyorlar dedi. İyi bişey tabiki gayet saglıklılar yani. MaşallahBu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Yarım çay bardağı soğuk süt yada 1 çay kaşığı bal , bir dene bakalım , ben hep mide yanmalarımda hemen balı atarım ağzıma keser, hamilelikte yanma yaşamadım ama inşallah faydası olur.
Benimde dün progestanı bire düşürdü haftaya kökten içmeyecekmişim genetiğe bakmayı düşünüyormusun benim doktorum Alman ama kendisi bana 20 .haftada ayrıntılı Ultraschal yapalım yeterli kafa bozmaya gerek yok dedi oyüzden bende düşünmüyorumKızlar gördüm bebişlerimi cok iyiler maşallah. Dr estofemi ve jeli kesti. Şimdi folik asit coraspin hibor ve 3 günde bir proluton yaptırıyorum. Ve ikiz olduğu için ikili testi önermiyorlar kesinlikle yanlış sonuç çıkıyormuş. Onun yerine kan alıp genetiğe gönderiyolarmış Amerika'ya. 1.000 dolarmış o da.
Ya dedi ki dr eğer ne olursa olsun bebeğimden vazgecmicem diyosan hiçbirşey yaptırma dedi. Ben de öyle düşünüyorum asla kalbini durdurmam. O yüzden yaptırmayabilirim ama hazırlıklı da olmak gerek Doğumda birden görmek var önceden bilip ne olacağına kendini hazırlamak var allah korusun. Kararsızım şimdilik vallaBenimde dün progestanı bire düşürdü haftaya kökten içmeyecekmişim genetiğe bakmayı düşünüyormusun benim doktorum Alman ama kendisi bana 20 .haftada ayrıntılı Ultraschal yapalım yeterli kafa bozmaya gerek yok dedi oyüzden bende düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?