• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar benimde bugun dr kontrolum vardi. Bugun tam 14+o olduk.. gecen kontrolde plesanta rahmi kapatiyordu.. cok sukur yoluna girmis hersey.. sadece icerde kanama alanim devam ediyor.. progestan fitile ve igneye devam.. vee cinsiyetimizede ogrendik erkek oluyormus :) hayirlisi olsun. Dr bana demir ilaci baslatti birde omega 3
Cnimmm kanaman disindaki her gelismeye cook sevindimm. Dün bende gittim 12+5tim. Benimde rahmi kapatiyordu veee artik kapatmiyomus ama yine asagidaymis. Doktor korkulcak hicbisey yok dedi kanama alanimda bitmis. Ve benimde oğluşum oluyo erkek senesi :)

Cnimmm kanaman disindaki her gelismeye cook sevindimm. Dün bende gittim 12+5tim. Benimde rahmi kapatiyordu veee artik kapatmiyomus ama yine asagidaymis. Doktor korkulcak hicbisey yok dedi kanama alanimda bitmis. Ve benimde oğluşum oluyo erkek senesi :)
Canim normale girmesine cok sevindim asagida olmasini dert etme benimde oyleydi dr dediki zaten buyudukce rahmin tamamini kaplayacak dedi.. seninde hayirli olsun canim gercekten erkekler cogunluk gibi sanki :D saglikla alalim evlatlarimizi insallah

Selam kizlar benimde bugun dr kontrolum vardi. Bugun tam 14+o olduk.. gecen kontrolde plesanta rahmi kapatiyordu.. cok sukur yoluna girmis hersey.. sadece icerde kanama alanim devam ediyor.. progestan fitile ve igneye devam.. vee cinsiyetimizede ogrendik erkek oluyormus :) hayirlisi olsun. Dr bana demir ilaci baslatti birde omega 3
Maşşallah canım ilk 3 ayın bitti en güzel dönemin başladı artık çok çok gözlerin aydın bu arada benimde dikkatimi çekti şuana kadar hiç kız duymadım topikte belkide ilk benim olacak çünkü içimden hep kız geçiyo Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Ayy maşallah bu topiktekilerin neredeyse hepsinin erkek :))) İnşAllah benimkilerin biride erkektir :) Rabbim erkek evladı da nasip etsin bana inşAllah. 2 kız 1 oğlum olsa yeter bana :))) Ama içimden 2 erkek olcak gibi geliyor. Kızımda 1 kız 1 oğlan diyor. Bakalım kiminki tutacak
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin benimde içimden hep kızım olacak gibi bakalım artık nasip tabiki sağlıklı olsunda hangisi olsada ona razıyım

Maşşallah canım ilk 3 ayın bitti en güzel dönemin başladı artık çok çok gözlerin aydın bu arada benimde dikkatimi çekti şuana kadar hiç kız duymadım topikte belkide ilk benim olacak çünkü içimden hep kız geçiyo Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Amin canim Insallah rabbim seninde gonlunde gore versin saglikli hayirli evlatlar olsunlar:dua: benimde icimden kiz geciyordu ama tutturamadim :KK70: ilk 3 ay bitince dusuk riski azaliyormus ah su kanama alanim olmasa biraz daha korkum azalacak ama hamileligin basindan beri var malesef kac kere hastaneye kostum yogun kanama sebebiyle.. ama yinede cok sukur bugunume..insallah hep guzel haberler veririz her gittigimde bi stresle gidiyorum ama bebegin iyi oldugunu duyunca bi oh cekiyorum.. eylul ayi hakkaten erkek ayi sanirim..

Kizlar simdi geldim çok sükür herşey yolunda ve cinsiyetimiz kesinleşti..Erkek :) Evet bu sene bencede erkek senesi...Ikili testimizde çıktı çok şükür o da temiz...Kontrol sürelerini uzattı artık 20 günde bir gideceğiz.Vitaminlere ve iğneye devam...3 boyutlu ultrasonda yatış şekli elini başına koymuş aynı benim gibiydi...Çok sevimliydi içim kıpır kıpır Allah herkese yaşatsın bu duyguyu su mübarek günde...

Kizlar simdi geldim çok sükür herşey yolunda ve cinsiyetimiz kesinleşti..Erkek :) Evet bu sene bencede erkek senesi...Ikili testimizde çıktı çok şükür o da temiz...Kontrol sürelerini uzattı artık 20 günde bir gideceğiz.Vitaminlere ve iğneye devam...3 boyutlu ultrasonda yatış şekli elini başına koymuş aynı benim gibiydi...Çok sevimliydi içim kıpır kıpır Allah herkese yaşatsın bu duyguyu su mübarek günde...
Cok sevindim cnm benimkide erkekmis, tebrikler :)

Gozun aydin canim. E sehzade anası oluyoruz desenize :))

Senin adına çok sevindim canım İnşallah Rabbim sağlıkla doğumunu yapmayı kucağına almayıda nasip etsin Benimde pazartesi randevum inşallah bende güzel haberlerle gelirim

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın canım topiğimiz ilk annesi sen olacan herhalde tabi arkadaşlardan erken Doğum yapan olmazsa inşallah herkes sağlıkla zamanında bebeğini dünyaya getirir çünkü ben ilk oğlumu 34 haftalık dünyaya getirdim inşallah bu defa tam zamanında doğar yavrum

Kızlar günaydın ben Dr ma imom dan bahsettim hapın ne olduğundan haberi yok:) vitamin olarak decavit yazdı bana ama kullanmak istemiyorum. Aranızda imom kullananlar vardı diye hatırlıyorum memnunmusunuz ? Hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız?
Ben decevit kullaniyorum canim ama kocaman hap zaten midem allak bullak hapi görünce bile tiksiniyorum bazen elimdeki kutu bitsin bende baska bi ilac isticem drumdan

Hamile pilates veya yogasina giden gitmeyi planlayan var mi?
Tüp bebek ve pilates ve yoga mi ben günlük hareketleimde tedirgin oluyorum, 5. Ayinda kalbi duranlar 6. Ayinda erken doğuranlar riskli bizim gebelikler canim ben hic bi zaman riske atmam ki normal dogum yaparak bile riske atmam o yuzden hamile platesine yokgasina da benim icin gerek yok

Hamile pilates veya yogasina giden gitmeyi planlayan var mi?
ben düşünmüyorum,riske girmem.

Canim

Canım bende açıkçası bazen unutuyorum ama etrafımda tüp bebek yapıp 4-5 ayında kaybedenler olunca ister istemez tedirginlik oluyor haftalar gecsede vallahi Allah sağ salim kucağımiza almak nasip etsin
amin canı

Kızlar günaydın ben Dr ma imom dan bahsettim hapın ne olduğundan haberi yok:) vitamin olarak decavit yazdı bana ama kullanmak istemiyorum. Aranızda imom kullananlar vardı diye hatırlıyorum memnunmusunuz ? Hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız?
canım benim doktorum imomu önerdi içinde omega olan tek vitamin dedii elindeki bitsin onu al dedi. bir sonraki kontrolde ne kerametse vazgeçti vinalac diye bir vitanimi kullanmamı istedi. mide bulantısıda yapmaz dedi ona başladım. sanırım imomu 3 aydan sonra verecek

Banada cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_3470.JPG
    IMG_3470.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 60
Back