Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim

Kanaman alanın bitmiş gözünaydın canım, demek seninki daha şimdiden sizi parmağında oynatmaya başlamış :)) sağlıkla gelsin oğlun.

Proluton varya yağlı olduğu için vede nerede iğneninizi yaptırıyorsanız hızlıca vurdukları için ağrıyor , eve geliyor benim iğnecim ve ampulü ısıtıyor bu yağlı ısınması gerekli yoksa çok acıtır diyor, ilk 3 4 iğneyi sağlık kabininde yaptırmıştım Allahım yatakta dönerken bile canım yanıyordu,eğer dışarıda yaptırıyorsanız avucunuzda ısıtın , gelelim kan sulandırıcı ya onu kendim yapıyorum hopp hızlıca vuruyordum çok morardım ve ağrı yapıyordu şimdi onuda çok yavaş yapıyorum morluklarım geçmeye başladı haberiniz olsun kızlar :))

Canım bu haftalarda özellikle başağrısı diyorlar kan basınımız artıyormuş , migreni olanlar dikkat malesef benimde migrenim var
Bel ağrısıda çok zordur eminim, onun içinde nerede oturuyorsanız boşluk kalmayacak şekilde belinize yastık koyun diyor drlarımız.

Kizlar bu igneleri neden oldugumuzu sordunuzmu doktorunuza ne dedi soylermisiniz ne icin oluyo bu igneler bebegemi yararli bizemo zararli neden oluyoruz
Canim ben proluton icin yorum yapayim, icinde vucudun bebek icin uretmesi gereken hormon kokteyli var. Vucudun eksigini tamamliyor. Aslinda kanamasi olanlara dusuk onleyici olarak ta bu igneyi vuruyirlar. Drlar bizim hamilelikler riskli oldugu icin profilaktik veriyorlar. Aslinda yarari kadar cok ciddi karaciger yikimi da yapiyor. Bana 8. Haftada kesti.
Gerci tup bebek surecinde aldigim meme kanseri ilaci, kortizon, antibiyotik vs yaninda bunlar leblebi gibi geliyor. Allah sagligimizi katlayarak cogaltsin insallah.

Ne sanslisin kocan yardimci sana. Cok sevindim senin adina.
Canim bende de sancilar 2 3 haftadir yoktu birkac gundur geldi. Sanirim bebek yukari tasinmaya da basliyormus. Organlar yer degistiriyor. Rahim genisliyor. Bas agrisi basladi. Artik bulanti derken icim şişti ama var hala

Tesekkur ederim cnim evet ufaklik simdiden oynuyo bizimle :)

Kızlar kaç yaşındasınız. İleri yasada olanlara ikili test doğru sonuç vermez diyorlar doğrumu

Kızlar ben idrarda kültür testi yaptırmıştım ve yüksek bi şekilde enfeksiyon çıktı. Benim gibi olan var mı hiç

ben bugun ikili test için gittim kan sonuçlarım haftaya çıkacakmış ense kalınlıgı içinde doktor bir şey demedi nt: 0,16 yazıyor 12+ 3

Kizlar merhaba, bende bugun 13 haftalik hamileyim. Aranizda nifty test yaptiran var mi? Benim ikili testimde 211de 1 risk cikti. Oysa ki ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmisti. Doktor nifty testini onerdi bugun kan verdim. 10 gune cikacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin

O teste çok güvenme Canım. Halamın kızında riskli cıktı. Sağlıklı oğlu oldu. Şimdi ilk okulda. Ense kalınlığı önemli diyorlar.Yaş kaç. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…