Kızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Proloton haftada 1 bende vuruluyorum. 15 gün önce de 7 gün günde 2 kere progestan iğne oldum kalçalarım delik deşik olmuştu. Bu iki iğne sadece kalçadan vuruluyor diye biliyorum canım. Bende günde 1 kere clexane 0.4 iğne oluyorum karnımdan. 1 gün sağa 1 gün sol tarafa morarıyor benimde ilerleyen haftalarda koldan vururum artık.
İşallah cnm .şuan bel ağrısı baş ağrısı oldum böyle ağrı yok.bide üstüne ogurup duruyorum kusamiyorum. Eşim saatlerce masaj yaptı üstüne adam bni banyoya soktu ne yapacağını bilemiyor bazen oda korkuyla endişeyle yanımda bişeleri iyi etmeye çalışıyor. Bugün ise gitmedi Allahtan .o olmasa naparim bilmiyorum
Canim ben proluton icin yorum yapayim, icinde vucudun bebek icin uretmesi gereken hormon kokteyli var. Vucudun eksigini tamamliyor. Aslinda kanamasi olanlara dusuk onleyici olarak ta bu igneyi vuruyirlar. Drlar bizim hamilelikler riskli oldugu icin profilaktik veriyorlar. Aslinda yarari kadar cok ciddi karaciger yikimi da yapiyor. Bana 8. Haftada kesti.Kizlar bu igneleri neden oldugumuzu sordunuzmu doktorunuza ne dedi soylermisiniz ne icin oluyo bu igneler bebegemi yararli bizemo zararli neden oluyoruz
Ne sanslisin kocan yardimci sana. Cok sevindim senin adina.İşallah cnm .şuan bel ağrısı baş ağrısı oldum böyle ağrı yok.bide üstüne ogurup duruyorum kusamiyorum. Eşim saatlerce masaj yaptı üstüne adam bni banyoya soktu ne yapacağını bilemiyor bazen oda korkuyla endişeyle yanımda bişeleri iyi etmeye çalışıyor. Bugün ise gitmedi Allahtan .o olmasa naparim bilmiyorum
Tesekkur ederim cnim evet ufaklik simdiden oynuyo bizimle :)Kanaman alanın bitmiş gözünaydın canım, demek seninki daha şimdiden sizi parmağında oynatmaya başlamış :)) sağlıkla gelsin oğlun.
Proluton varya yağlı olduğu için vede nerede iğneninizi yaptırıyorsanız hızlıca vurdukları için ağrıyor , eve geliyor benim iğnecim ve ampulü ısıtıyor bu yağlı ısınması gerekli yoksa çok acıtır diyor, ilk 3 4 iğneyi sağlık kabininde yaptırmıştım Allahım yatakta dönerken bile canım yanıyordu,eğer dışarıda yaptırıyorsanız avucunuzda ısıtın , gelelim kan sulandırıcı ya onu kendim yapıyorum hopp hızlıca vuruyordum çok morardım ve ağrı yapıyordu şimdi onuda çok yavaş yapıyorum morluklarım geçmeye başladı haberiniz olsun kızlar :))
Canım bu haftalarda özellikle başağrısı diyorlar kan basınımız artıyormuş , migreni olanlar dikkat malesef benimde migrenim var
Bel ağrısıda çok zordur eminim, onun içinde nerede oturuyorsanız boşluk kalmayacak şekilde belinize yastık koyun diyor drlarımız.
İkiz gebeliklerde ikili test yapmıyorlar diye duymuştum.Kizlarrrrrrr bugün 15.20 de randevum var.ikili test için ayy çok heyecan yaptimmmm
Ben 27 yim canim dogru sonuc vermez mi bilmiyorum ama benim bildigim ileri yastakilere daha bi zorunlu tutuyolar bu tür testleri riskli grup olduklari icinKızlar kaç yaşındasınız. İleri yasada olanlara ikili test doğru sonuç vermez diyorlar doğrumu
Yapiolar cnm .bakacaz artık. Bn 30 yaşındayım koca kız oldumİkiz gebeliklerde ikili test yapmıyorlar diye duymuştum.
Güzel çıkmış 3mm altında olması gerekiyormuşben bugun ikili test için gittim kan sonuçlarım haftaya çıkacakmış ense kalınlıgı içinde doktor bir şey demedi nt: 0,16 yazıyor 12+ 3
AyAyy bagdas kurmuş sanki buyrun halıl ibrahim sofrasina der gibi ... ama cinsiyeti nasıl anliyor arkadaşlar sasirtici.buda görüntümüz cinsiyet tahmini bende isterim :)
O teste çok güvenme Canım. Halamın kızında riskli cıktı. Sağlıklı oğlu oldu. Şimdi ilk okulda. Ense kalınlığı önemli diyorlar.Yaş kaç. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar merhaba, bende bugun 13 haftalik hamileyim. Aranizda nifty test yaptiran var mi? Benim ikili testimde 211de 1 risk cikti. Oysa ki ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmisti. Doktor nifty testini onerdi bugun kan verdim. 10 gune cikacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin
Ben 25 yaşındayımKızlar kaç yaşındasınız. İleri yasada olanlara ikili test doğru sonuç vermez diyorlar doğrumu
Masallah cnim harika çıkmış ense kalınlığıben bugun ikili test için gittim kan sonuçlarım haftaya çıkacakmış ense kalınlıgı içinde doktor bir şey demedi nt: 0,16 yazıyor 12+ 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?