• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kan pıhtılaşması varmı sende. 12. haftada clexan bırakıcam diye seviniyordu devam mı yani :KK43: her yerim mor
Var canim...Ve maaelesef 8 ay kadar kullanacagiz diye biliyorum...Bende morardim canım sanirsam artik bacaktan ve koldan yapmaya baslayacagim

benim ikinci boş bir kese gözüktü o yüzden sıkı önlem aldı doktorum. bakalım. c.tesi günü kontrolde o kese gittimi ne oldu

Canım benim doktorum Doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam dedi.. bıraktırmıyor kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen
tüp bebek doktorum ilaçlarını 7 nisana kadar devam et dedi. 7 nisanda bırak dedi ama kontrole gittiğim doktor ne der bilmiyorum. tüp bebek doktorumun dışında birde progestan 200 verdi sabah akşam iç dedi. sanırım ikinci kese gördü onda verdi.

Baş ağrısı çekiyorum
Azcık bişe yapım yorgunluk ve ağrı yarn randevum var .umarım herşey yolundadır.

Baş ağrısı çekiyorum
Azcık bişe yapım yorgunluk ve ağrı yarn randevum var .umarım herşey yolundadır.
bende bir iş yapamıyorum. salı günü kadın gelecek temizliğe dipli bucaklı. dolapların içini sileyim dedim yapamadım annem yapıyor şimdi. oda fırını temizlerken içine sirke koymuş öldüm kokusundan midem alt üst oldu.

güzel haberlerini bekliyoruz.

off allah yardımcın olsun. çok zor ya gerçekten. kol bacak morartısı çok geç geçiyor. benimde karnımda yer kalmadı.
Progestan ve prolutani biraktinizmi ben gobekten gectim kalcamin ustune oturamiyorum ignecim artik yapcak yer bulamiyorum dedi dun aksam

Progestan ve prolutani biraktinizmi ben gobekten gectim kalcamin ustune oturamiyorum ignecim artik yapcak yer bulamiyorum dedi dun aksam
ben sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam progestan 200
sabah akşam crinone jel
vinalac
forbiol
coraspin
clexane 4000
haftada 1 proluton depot kullanıyorum canım. bitmedi daha 7 nisana kadar devam.

Bende coraspin falan yok haplara katlaniliyoda igneler mahvetti geri atiyo artik gitmiyo iceri koldan bacaktan yapilmiyomi acaba haftaya gittigimde sorucam

sor belki iğne yerine jel falan verir. kalp atışını duydunmu
Yok canim kendini bile gormedimki gecen hafta gittim en son keseyi gordu 15 gune kadar kendiside gorunur dedi kucuk daha insallah dedim geldim haftaya gidicem insallah bende gorurum sizler gibi goreyimde 9 ay igne olayim bisey olmaz

Yok canim kendini bile gormedimki gecen hafta gittim en son keseyi gordu 15 gune kadar kendiside gorunur dedi kucuk daha insallah dedim geldim haftaya gidicem insallah bende gorurum sizler gibi goreyimde 9 ay igne olayim bisey olmaz
görürsün canım allahın izniyle. benimde c.tesi kontrolum var.

Back