• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bana ikili test direk risk cikaracagi icin yasimdan dolayi bana iki drum da nipt onerdi. Gecen pazartesi kan verdim. Pazartesi cikacak sonuclar. %99.6 kesinlikle sonuc veriyormuş. Ben 40 yasindayim bu arada. Hatta bebegin kanini benim kanimdan ayristirdiklari icin cinsiyet bile cikabiliyirmus. Ben Allahin verdigini kabul ediyorum. En buyuk duamiz saglikli olmalari tabiki.

Canim nifty nipt ise ben yaptırdım. Sonuc pazartesi cikacak. Baska hic bir test yaptirmana gerek yok dedi dr bunu yaptirinca. Enseye bakar herhalde haftaya randevum var nipt sonucumla.
Canim insallah seninde sonuclarin iyi cikar hepimize dua ediyorum. Evet eger sonucumuz temiz cikarsa icimiz cok rahatlayacak, senin bisey kalmamis pazartesiye, ben daha yeni verdim kani

bende 38 yaşındayım. allahtan geleni tabiki bende kabul ediyorum. kürtajı düşünmüyorum. kararsız kaldım bu testleri yapıp yapmamayı. birde ne kadar bu test
Canim eger saglikli oldugunu hissediyorsan ve Allahtan geleni kabul ediyorsan bence herseyi bosver. Eskiden bu testlerin hicbiri yoktu. Stresi bile yoruyor. Ic sesini dinle bence.
Ben verdim kan esim yapalim istedi. 2000 tl. Ayrica esim olumsuz sonuc alirsak pek hevesli olmayacak bence.

Ben 130 tl ödedim fiyatlar neden bu kadar farkli kizlar :KK64:
Benimki ogretim uyesi prof perinatolog oldugu icin olabilir belki.kan testi 51 Tl idi.geri kalan dr ve ayrintili olcumler icin. Olcumler dr dan dra fark ediyor sanirim. Sonuclar bugun geldi sukur kan sonucuda iyi cikti darisi digerlerinin basina

Merhaba kızlar, herkes iyidir inşAllah.. ben yine aynıyım malesef, bulantı kusma devam, birde başım ağrıyor bu günlerde. 5 kilo vermişim şuana kadar. Artık bitsin istiyorum :(

Canim eger saglikli oldugunu hissediyorsan ve Allahtan geleni kabul ediyorsan bence herseyi bosver. Eskiden bu testlerin hicbiri yoktu. Stresi bile yoruyor. Ic sesini dinle bence.
Ben verdim kan esim yapalim istedi. 2000 tl. Ayrica esim olumsuz sonuc alirsak pek hevesli olmayacak bence.
2000 tl mi. O ne oyle ya tüp bebek yaptim o paraya ben :(

Merhaba kızlar, herkes iyidir inşAllah.. ben yine aynıyım malesef, bulantı kusma devam, birde başım ağrıyor bu günlerde. 5 kilo vermişim şuana kadar. Artık bitsin istiyorum :KK43:
Ahhh canım valla bugün bende öyleyim su içemiyorum midem bulanıyor ve çıkarıyorum napıcam bilmiyorum Allah güç kuvvet versin hepimize

Benimki ogretim uyesi prof perinatolog oldugu icin olabilir belki.kan testi 51 Tl idi.geri kalan dr ve ayrintili olcumler icin. Olcumler dr dan dra fark ediyor sanirim. Sonuclar bugun geldi sukur kan sonucuda iyi cikti darisi digerlerinin basina
Şükür canim benimde pazartesi belli olacak rabbim bebelerimizi hayirli saglikli versin ins.

Merhaba kızlar, herkes iyidir inşAllah.. ben yine aynıyım malesef, bulantı kusma devam, birde başım ağrıyor bu günlerde. 5 kilo vermişim şuana kadar. Artık bitsin istiyorum :KK43:
Benim hafifledi şükür canim 3 gündür masallahim var yavas yavas geriliyor herhalde darisini basiniza olsun

Benim hafifledi şükür canim 3 gündür masallahim var yavas yavas geriliyor herhalde darisini basiniza olsun
Canım ne güzel sen 3. Ayını geride bıraktın bundan sonraki 3 ay çok güzel geçer daha sonra Doğum heyecanı derken bi bakmışsın yavrun kucağında inşallah

Canım herhalde ikiz annesi olduğun için bu kadar zor geçiyo Rabbim yardımcın olsun inşallah bir an önce atlatıp hamileliğin tadını doyunca çıkarırsın

Back