- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
Igne derken kan sulandirici igneden bahsediyorsan koldan ve bacaktan da yapiliyor canimBende coraspin falan yok haplara katlaniliyoda igneler mahvetti geri atiyo artik gitmiyo iceri koldan bacaktan yapilmiyomi acaba haftaya gittigimde sorucam
gözünaydın canım. ay darısı bizim başımıza. kanama alanın bittiyse korkma.Kızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Progestanla prolutan mahvetti canim beni onlqrda sadece kalcadan yapiliyo heralde bilmiyorum sorucam doktoraIgne derken kan sulandirici igneden bahsediyorsan koldan ve bacaktan da yapiliyor canim
Allah sag saglim versinde ne verirse versin insallahKızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Kanama alani nedir ay ben hic bisey bilmiyorum yaagözünaydın canım. ay darısı bizim başımıza. kanama alanın bittiyse korkma.
İlaclari biraktirdi. 2 ayda heyet raporu aldım sonraki 2 ay ya nasip bakalim:)gözünaydın canım. ay darısı bizim başımıza. kanama alanın bittiyse korkma.
Öyle tabiki cnım ama 1 hafta önce kız şimdi erkek diyince şaşırdım baya :))Allah sag saglim versinde ne verirse versin insallah
Heyet raporunu nerden aldın canım?İlaclari biraktirdi. 2 ayda heyet raporu aldım sonraki 2 ay ya nasip bakalim:)
Proloton haftada 1 bende vuruluyorum. 15 gün önce de 7 gün günde 2 kere progestan iğne oldum kalçalarım delik deşik olmuştu. Bu iki iğne sadece kalçadan vuruluyor diye biliyorum canım. Bende günde 1 kere clexane 0.4 iğne oluyorum karnımdan. 1 gün sağa 1 gün sol tarafa morarıyor benimde ilerleyen haftalarda koldan vururum artık.Progestanla prolutan mahvetti canim beni onlqrda sadece kalcadan yapiliyo heralde bilmiyorum sorucam doktora
Kan sulandirici gobektwn yapilan clexane ona katlaniyorum cnm poponun ustune oturamiyorum hakkaten cok fena durumdayim Allah hepimize yardim etsin kimilerinin dojtoru hic igne falan vermiyomus bilmiyorumki hangisi daha iyi
Canım bende bu hafta hep öyleyim sabahları uyanasım gelmiyor crinino jel yüzünden mecbur kalkıyorum evde biraz gezinip tekrar yatıyorum 10 a kadar. Akşamüstü 16 da çok fena uykum geliyor 18 e kadar yatak. 10 gün sonra raporum bitecek işbaşı napıcam bilmiyorumBaş ağrısı çekiyorum
Azcık bişe yapım yorgunluk ve ağrı yarn randevum var .umarım herşey yolundadır.
İşallah cnm .şuan bel ağrısı baş ağrısı oldum böyle ağrı yok.bide üstüne ogurup duruyorum kusamiyorum. Eşim saatlerce masaj yaptı üstüne adam bni banyoya soktu ne yapacağını bilemiyor bazen oda korkuyla endişeyle yanımda bişeleri iyi etmeye çalışıyor. Bugün ise gitmedi Allahtan .o olmasa naparim bilmiyorumCanım bende bu hafta hep öyleyim sabahları uyanasım gelmiyor crinino jel yüzünden mecbur kalkıyorum evde biraz gezinip tekrar yatıyorum 10 a kadar. Akşamüstü 16 da çok fena uykum geliyor 18 e kadar yatak. 10 gün sonra raporum bitecek işbaşı napıcam bilmiyorumyarın Dr dan güzel haberlerle gelirsin inş.
Benim ilk denememde hergun igneous oluyordum kalcadan cook zordayaniyordum. Simdiki drum his igneous kullandirmadi onun yerine sabah Jel Aksam kapsul kullandim cook rahat geldiProgestanla prolutan mahvetti canim beni onlqrda sadece kalcadan yapiliyo heralde bilmiyorum sorucam doktora
Kan sulandirici gobektwn yapilan clexane ona katlaniyorum cnm poponun ustune oturamiyorum hakkaten cok fena durumdayim Allah hepimize yardim etsin kimilerinin dojtoru hic igne falan vermiyomus bilmiyorumki hangisi daha iyi
Plesenta rahimi kapatınca ne oluyo kötü birşeymi bu Arada demek seninde prensin geliyo topiğimiz 3 prens oldu hadi bakalım ilk prenses kimin acaba yoksa hepsi prensmiKızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Anladim canim sabret biraz daha, 12. Haftada progestani keserler diye dusunuyorum bende ole yaptilar , herci benim fitildi simdi sadece haftada bir proluton vuruluyorum dedigin gibi canim aAllah hepimize yardim etsin saglikla bebelerimizi kucagimiza alalim ins.Progestanla prolutan mahvetti canim beni onlqrda sadece kalcadan yapiliyo heralde bilmiyorum sorucam doktora
Hehe sanirim 2017 erkek bebe yili , benim ne olacak acaba , hayirli olsun canimKızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Canım öncelikle nornal doğum yapamiyosun sezeryan şart eğer yukarı çıkmazsa. Ve plasenta rahme baskı yaptığından dolayi rahimde acilma olabiliyomus buda rahme dikiş atılma sebebi. Ya nasip hakkimizda insallahPlesenta rahimi kapatınca ne oluyo kötü birşeymi bu Arada demek seninde prensin geliyo topiğimiz 3 prens oldu hadi bakalım ilk prenses kimin acaba yoksa hepsi prensmi
Teşekkürler cnim. Sağlıklı olsunda inşallahHehe sanirim 2017 erkek bebe yili , benim ne olacak acaba , hayirli olsun canim
2 ayi gecti her gun progestan 3 gunde bi prolutan her gun clexane ....haplar haricProloton haftada 1 bende vuruluyorum. 15 gün önce de 7 gün günde 2 kere progestan iğne oldum kalçalarım delik deşik olmuştu. Bu iki iğne sadece kalçadan vuruluyor diye biliyorum canım. Bende günde 1 kere clexane 0.4 iğne oluyorum karnımdan. 1 gün sağa 1 gün sol tarafa morarıyor benimde ilerleyen haftalarda koldan vururum artık.
Kizlar bu igneleri neden oldugumuzu sordunuzmu doktorunuza ne dedi soylermisiniz ne icin oluyo bu igneler bebegemi yararli bizemo zararli neden oluyoruzProloton haftada 1 bende vuruluyorum. 15 gün önce de 7 gün günde 2 kere progestan iğne oldum kalçalarım delik deşik olmuştu. Bu iki iğne sadece kalçadan vuruluyor diye biliyorum canım. Bende günde 1 kere clexane 0.4 iğne oluyorum karnımdan. 1 gün sağa 1 gün sol tarafa morarıyor benimde ilerleyen haftalarda koldan vururum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?