• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar bendede müthiş bi nefes darlığı yaşıyorum. Düzgün nefes almayi özledim valla :( doktora sordum kan basıncından dolayı normal diyo

O teste çok güvenme Canım. Halamın kızında riskli cıktı. Sağlıklı oğlu oldu. Şimdi ilk okulda. Ense kalınlığı önemli diyorlar.Yaş kaç. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol cnm insallah benimkide sagliklidir, ben 29 yasindayim. Insan ister istemez endise ediyor keske sonuc boyle cikmasaydi. Bakalim insallah nifty testi sonucu guzel gelir

Sagol cnm insallah benimkide sagliklidir, ben 29 yasindayim. Insan ister istemez endise ediyor keske sonuc boyle cikmasaydi. Bakalim insallah nifty testi sonucu guzel gelir
Cnim o testlere güvenme. Tabiki keske oyle cilmasaydi ama Çevremde okadar çok örnek ki. Hepsine risk yüksek dediler sapasağlam doğdular.

Kızlar kaç yaşındasınız. İleri yasada olanlara ikili test doğru sonuç vermez diyorlar doğrumu
Bana ikili test direk risk cikaracagi icin yasimdan dolayi bana iki drum da nipt onerdi. Gecen pazartesi kan verdim. Pazartesi cikacak sonuclar. %99.6 kesinlikle sonuc veriyormuş. Ben 40 yasindayim bu arada. Hatta bebegin kanini benim kanimdan ayristirdiklari icin cinsiyet bile cikabiliyirmus. Ben Allahin verdigini kabul ediyorum. En buyuk duamiz saglikli olmalari tabiki.
Kizlar merhaba, bende bugun 13 haftalik hamileyim. Aranizda nifty test yaptiran var mi? Benim ikili testimde 211de 1 risk cikti. Oysa ki ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmisti. Doktor nifty testini onerdi bugun kan verdim. 10 gune cikacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin
Canim nifty nipt ise ben yaptırdım. Sonuc pazartesi cikacak. Baska hic bir test yaptirmana gerek yok dedi dr bunu yaptirinca. Enseye bakar herhalde haftaya randevum var nipt sonucumla.

Bana ikili test direk risk cikaracagi icin yasimdan dolayi bana iki drum da nipt onerdi. Gecen pazartesi kan verdim. Pazartesi cikacak sonuclar. %99.6 kesinlikle sonuc veriyormuş. Ben 40 yasindayim bu arada. Hatta bebegin kanini benim kanimdan ayristirdiklari icin cinsiyet bile cikabiliyirmus. Ben Allahin verdigini kabul ediyorum. En buyuk duamiz saglikli olmalari tabiki.

Canim nifty nipt ise ben yaptırdım. Sonuc pazartesi cikacak. Baska hic bir test yaptirmana gerek yok dedi dr bunu yaptirinca. Enseye bakar herhalde haftaya randevum var nipt sonucumla.

bende 38 yaşındayım. allahtan geleni tabiki bende kabul ediyorum. kürtajı düşünmüyorum. kararsız kaldım bu testleri yapıp yapmamayı. birde ne kadar bu test

Canim ben proluton icin yorum yapayim, icinde vucudun bebek icin uretmesi gereken hormon kokteyli var. Vucudun eksigini tamamliyor. Aslinda kanamasi olanlara dusuk onleyici olarak ta bu igneyi vuruyirlar. Drlar bizim hamilelikler riskli oldugu icin profilaktik veriyorlar. Aslinda yarari kadar cok ciddi karaciger yikimi da yapiyor. Bana 8. Haftada kesti.
Gerci tup bebek surecinde aldigim meme kanseri ilaci, kortizon, antibiyotik vs yaninda bunlar leblebi gibi geliyor. Allah sagligimizi katlayarak cogaltsin insallah.
Sagol canim zararindan bahsetmiyo doktorlar nedense meme kanseri tedavisi mi goruyosun canim sen cok uzuldum Allah sifa verain insallah

ısınamıyorum bir türlü neredeyse peteklere yapışacağım. annem evde kısa kollu geziyor ben kat kat giyiniyorum. randevum yarın sabah 11 de
İyi hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım benimde içime titreme giriyo üşüme başladığında bazen uykuda bile titrediğimi farkediyorum okadar yani

Back