- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm insallah benimkide sagliklidir, ben 29 yasindayim. Insan ister istemez endise ediyor keske sonuc boyle cikmasaydi. Bakalim insallah nifty testi sonucu guzel gelirO teste çok güvenme Canım. Halamın kızında riskli cıktı. Sağlıklı oğlu oldu. Şimdi ilk okulda. Ense kalınlığı önemli diyorlar.Yaş kaç. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayni sey bendede var cnm nefes alis verisim cok degisti. Ama bende internette normal oldugunu okudumKızlar bendede müthiş bi nefes darlığı yaşıyorum. Düzgün nefes almayi özledim valla doktora sordum kan basıncından dolayı normal diyo
Cnim o testlere güvenme. Tabiki keske oyle cilmasaydi ama Çevremde okadar çok örnek ki. Hepsine risk yüksek dediler sapasağlam doğdular.Sagol cnm insallah benimkide sagliklidir, ben 29 yasindayim. Insan ister istemez endise ediyor keske sonuc boyle cikmasaydi. Bakalim insallah nifty testi sonucu guzel gelir
Cnm ikizlerin enseye baktılar .biri popisini donmus yatiodu. Bnm ıkiside erkkDaDLiShey cnım nasıl geçti kontrol cinsiyet netlestimi
Ohh keyfe bak paşadaki. Ay kimi görsem erkek :) maşallahCnm ikizlerin enseye baktılar .biri popisini donmus yatiodu. Bnm ıkiside erkk
Bana ikili test direk risk cikaracagi icin yasimdan dolayi bana iki drum da nipt onerdi. Gecen pazartesi kan verdim. Pazartesi cikacak sonuclar. %99.6 kesinlikle sonuc veriyormuş. Ben 40 yasindayim bu arada. Hatta bebegin kanini benim kanimdan ayristirdiklari icin cinsiyet bile cikabiliyirmus. Ben Allahin verdigini kabul ediyorum. En buyuk duamiz saglikli olmalari tabiki.Kızlar kaç yaşındasınız. İleri yasada olanlara ikili test doğru sonuç vermez diyorlar doğrumu
Canim nifty nipt ise ben yaptırdım. Sonuc pazartesi cikacak. Baska hic bir test yaptirmana gerek yok dedi dr bunu yaptirinca. Enseye bakar herhalde haftaya randevum var nipt sonucumla.Kizlar merhaba, bende bugun 13 haftalik hamileyim. Aranizda nifty test yaptiran var mi? Benim ikili testimde 211de 1 risk cikti. Oysa ki ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmisti. Doktor nifty testini onerdi bugun kan verdim. 10 gune cikacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin
Tebrikler cnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimMrb arkadaşlar benimde 24 ocak transfer tarihim 1 tane 5.gün embriyosu ile 9+3 günlük hamileyim
Bana ikili test direk risk cikaracagi icin yasimdan dolayi bana iki drum da nipt onerdi. Gecen pazartesi kan verdim. Pazartesi cikacak sonuclar. %99.6 kesinlikle sonuc veriyormuş. Ben 40 yasindayim bu arada. Hatta bebegin kanini benim kanimdan ayristirdiklari icin cinsiyet bile cikabiliyirmus. Ben Allahin verdigini kabul ediyorum. En buyuk duamiz saglikli olmalari tabiki.
Canim nifty nipt ise ben yaptırdım. Sonuc pazartesi cikacak. Baska hic bir test yaptirmana gerek yok dedi dr bunu yaptirinca. Enseye bakar herhalde haftaya randevum var nipt sonucumla.
inşallah canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSagol cnm insallah benimkide sagliklidir, ben 29 yasindayim. Insan ister istemez endise ediyor keske sonuc boyle cikmasaydi. Bakalim insallah nifty testi sonucu guzel gelir
Canim sends crl kac yaziyor bakabilir misinben bugun ikili test için gittim kan sonuçlarım haftaya çıkacakmış ense kalınlıgı içinde doktor bir şey demedi nt: 0,16 yazıyor 12+ 3
Sagol canim zararindan bahsetmiyo doktorlar nedense meme kanseri tedavisi mi goruyosun canim sen cok uzuldum Allah sifa verain insallahCanim ben proluton icin yorum yapayim, icinde vucudun bebek icin uretmesi gereken hormon kokteyli var. Vucudun eksigini tamamliyor. Aslinda kanamasi olanlara dusuk onleyici olarak ta bu igneyi vuruyirlar. Drlar bizim hamilelikler riskli oldugu icin profilaktik veriyorlar. Aslinda yarari kadar cok ciddi karaciger yikimi da yapiyor. Bana 8. Haftada kesti.
Gerci tup bebek surecinde aldigim meme kanseri ilaci, kortizon, antibiyotik vs yaninda bunlar leblebi gibi geliyor. Allah sagligimizi katlayarak cogaltsin insallah.
Hazimsizlik gaz siskinlik gecmiyoki hic kabizlikta var bende öluyorumKızlar acayip hazımsızlık yaşıyorum... önerisi olan var mı???
35 canim bende yaptirmiycam ben Allah hayirlisin versin insallah hepimizebende 38 yaşındayım. allahtan geleni tabiki bende kabul ediyorum. kürtajı düşünmüyorum. kararsız kaldım bu testleri yapıp yapmamayı. birde ne kadar bu test
Ay bende çok üşüyorum bi üşüme başladıysa bi türlü ısınamıyorum Senin randevun nezamankızlar ben çok üşüyorum sizlerde üşüyormusunuz
ısınamıyorum bir türlü neredeyse peteklere yapışacağım. annem evde kısa kollu geziyor ben kat kat giyiniyorum. randevum yarın sabah 11 deAy bende çok üşüyorum bi üşüme başladıysa bi türlü ısınamıyorum Senin randevun nezaman
İyi hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım benimde içime titreme giriyo üşüme başladığında bazen uykuda bile titrediğimi farkediyorum okadar yaniısınamıyorum bir türlü neredeyse peteklere yapışacağım. annem evde kısa kollu geziyor ben kat kat giyiniyorum. randevum yarın sabah 11 de