- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
Kızlar selam. Şoku anca anlatabildim :) benim yumurcak cinsiyet degistirdi 1 haftada :)) oğlum olucakmış :)) kanama alanım bitmiş ama plesenta rahmi kapatiyomus. Cikacak gibi duruyo dedi ama hayirlisi artik bakalim
Kanaman alanın bitmiş gözünaydın canım, demek seninki daha şimdiden sizi parmağında oynatmaya başlamış :)) sağlıkla gelsin oğlun.
Proloton haftada 1 bende vuruluyorum. 15 gün önce de 7 gün günde 2 kere progestan iğne oldum kalçalarım delik deşik olmuştu. Bu iki iğne sadece kalçadan vuruluyor diye biliyorum canım. Bende günde 1 kere clexane 0.4 iğne oluyorum karnımdan. 1 gün sağa 1 gün sol tarafa morarıyor benimde ilerleyen haftalarda koldan vururum artık.
Proluton varya yağlı olduğu için vede nerede iğneninizi yaptırıyorsanız hızlıca vurdukları için ağrıyor , eve geliyor benim iğnecim ve ampulü ısıtıyor bu yağlı ısınması gerekli yoksa çok acıtır diyor, ilk 3 4 iğneyi sağlık kabininde yaptırmıştım Allahım yatakta dönerken bile canım yanıyordu,eğer dışarıda yaptırıyorsanız avucunuzda ısıtın , gelelim kan sulandırıcı ya onu kendim yapıyorum hopp hızlıca vuruyordum çok morardım ve ağrı yapıyordu şimdi onuda çok yavaş yapıyorum morluklarım geçmeye başladı haberiniz olsun kızlar :))
İşallah cnm .şuan bel ağrısı baş ağrısı oldum böyle ağrı yok.bide üstüne ogurup duruyorum kusamiyorum. Eşim saatlerce masaj yaptı üstüne adam bni banyoya soktu ne yapacağını bilemiyor bazen oda korkuyla endişeyle yanımda bişeleri iyi etmeye çalışıyor. Bugün ise gitmedi Allahtan .o olmasa naparim bilmiyorum
Canım bu haftalarda özellikle başağrısı diyorlar kan basınımız artıyormuş , migreni olanlar dikkat malesef benimde migrenim var
Bel ağrısıda çok zordur eminim, onun içinde nerede oturuyorsanız boşluk kalmayacak şekilde belinize yastık koyun diyor drlarımız.