Var canim...Ve maaelesef 8 ay kadar kullanacagiz diye biliyorum...Bende morardim canım sanirsam artik bacaktan ve koldan yapmaya baslayacagimkan pıhtılaşması varmı sende. 12. haftada clexan bırakıcam diye seviniyordu devam mı yaniher yerim mor
güzel haberlerini bekliyoruz.Benim bugün 16:30 da. 11+5 olduk bugün
off allah yardımcın olsun. çok zor ya gerçekten. kol bacak morartısı çok geç geçiyor. benimde karnımda yer kalmadı.Var canim...Ve maaelesef 8 ay kadar kullanacagiz diye biliyorum...Bende morardim canım sanirsam artik bacaktan ve koldan yapmaya baslayacagim
Evet ama mucizelerimiz icin katlanacagiz canim :)güzel haberlerini bekliyoruz.
off allah yardımcın olsun. çok zor ya gerçekten. kol bacak morartısı çok geç geçiyor. benimde karnımda yer kalmadı.
Bende progesteron igne kullaniyorum cumadan beri kalçam komple mosmor yer kalmadi artikgüzel haberlerini bekliyoruz.
off allah yardımcın olsun. çok zor ya gerçekten. kol bacak morartısı çok geç geçiyor. benimde karnımda yer kalmadı.
sağlıkla gelsinler çekeriz sorun değil haklısın.Evet ama mucizelerimiz icin katlanacagiz canim :)
bende haftada 1 vuruluyorum.Bende progesteron igne kullaniyorum cumadan beri kalçam komple mosmor yer kalmadi artik
Canım benim doktorum Doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam dedi.. bıraktırmıyor kan pıhtılaşmam olmamasına rağmenkan pıhtılaşması varmı sende. 12. haftada clexan bırakıcam diye seviniyordu devam mı yaniher yerim mor
benim tüp bebek doktorumda transferden önce kullandırdı ama transfer sonrası kullandırmadıCanım benim doktorum Doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam dedi.. bıraktırmıyor kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen
tüp bebek doktorum ilaçlarını 7 nisana kadar devam et dedi. 7 nisanda bırak dedi ama kontrole gittiğim doktor ne der bilmiyorum. tüp bebek doktorumun dışında birde progestan 200 verdi sabah akşam iç dedi. sanırım ikinci kese gördü onda verdi.Canım benim doktorum Doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam dedi.. bıraktırmıyor kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen
neden acaba genelde herkes kullandırıyor. bu arada ikili test yaptırdınmı nasıl bir aşama yapıldıbenim tüp bebek doktorumda transferden önce kullandırdı ama transfer sonrası kullandırmadı
bende bir iş yapamıyorum. salı günü kadın gelecek temizliğe dipli bucaklı. dolapların içini sileyim dedim yapamadım annem yapıyor şimdi. oda fırını temizlerken içine sirke koymuş öldüm kokusundan midem alt üst oldu.Baş ağrısı çekiyorum
Azcık bişe yapım yorgunluk ve ağrı yarn randevum var .umarım herşey yolundadır.
Progestan ve prolutani biraktinizmi ben gobekten gectim kalcamin ustune oturamiyorum ignecim artik yapcak yer bulamiyorum dedi dun aksamgüzel haberlerini bekliyoruz.
ben sabah 3 tane estrofemProgestan ve prolutani biraktinizmi ben gobekten gectim kalcamin ustune oturamiyorum ignecim artik yapcak yer bulamiyorum dedi dun aksam
ben sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam progestan 200
sabah akşam crinone jel
vinalac
forbiol
coraspin
clexane 4000
haftada 1 proluton depot kullanıyorum canım. bitmedi daha 7 nisana kadar devam.
sor belki iğne yerine jel falan verir. kalp atışını duydunmuBende coraspin falan yok haplara katlaniliyoda igneler mahvetti geri atiyo artik gitmiyo iceri koldan bacaktan yapilmiyomi acaba haftaya gittigimde sorucam
Yok canim kendini bile gormedimki gecen hafta gittim en son keseyi gordu 15 gune kadar kendiside gorunur dedi kucuk daha insallah dedim geldim haftaya gidicem insallah bende gorurum sizler gibi goreyimde 9 ay igne olayim bisey olmazsor belki iğne yerine jel falan verir. kalp atışını duydunmu
görürsün canım allahın izniyle. benimde c.tesi kontrolum var.Yok canim kendini bile gormedimki gecen hafta gittim en son keseyi gordu 15 gune kadar kendiside gorunur dedi kucuk daha insallah dedim geldim haftaya gidicem insallah bende gorurum sizler gibi goreyimde 9 ay igne olayim bisey olmaz
Canim iki gundur bende de sanci var. Hayirlisi herhalde yine rahim genişliyor diye avutuyorum kendimi.Baş ağrısı çekiyorum
Azcık bişe yapım yorgunluk ve ağrı yarn randevum var .umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?