• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Yok cnm her gittiğimde ara kapanmıştı benim
Sen bidaha gittiğinde ne olacağı belli olur şnş iyi de olcak kötü hissetmiyorum İnan
Iste benim fark acildi :( carsamba gidicem canim. Bakalim ben iyi dusunemiyorum cok okudum genelde olumsuz sonuclaniyo.

Bilmiyorum canim
.bildigim aradaki farkin kapanmasi gerekigi benim.arttigi icin iyi dusunemiyorum.. kalp atisi var. Ama gecen sefer 110 du. Dun 92 cikti. Ondada azalma var..
Canim kalp atislarida degisebiliyor benim ilk kalp atisini duydugumda 146 falandi sonraki kontrollerde 120 civari cikti hep

İyiyim cnm bolca lekelenmelerim var malesef cuma günü Rahime dikiş atılacak ikiz diye riske almayalım dedi doktor .. hamileliğin keyfine varamadım stres sıkıntıdan rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimizin sen nasılsın iyimizin:)

iyiyim tatlım benimde lekelenmelerim hiç bitmediği için bende bir oh diyemedim. ptesi kontrolüm var ama gittiğimde kötü bişey görmekten korkuyorum. allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin canım. serklajdan sonra kanaman kesilirse rahat edersin yinede çok yorma kendini canım. arada uğra ;)

Bilmiyorumki. Su an muallak her sey. Benimde tansiyonum dusukmus 8 5 cikiyo.
Benim hep dusuktur..normalde 9 6 olur.. bebege zarari varmidirki
benimde hep düşük 9-4 olurdu. sağlık ocağında 10-5 çıktı kadın korktu açmısın dedi hemen. ay korkma dedim benim hep böyle yüksek bile çıkmış dedim. oh dedi hemen :)

iyiyim tatlım benimde lekelenmelerim hiç bitmediği için bende bir oh diyemedim. ptesi kontrolüm var ama gittiğimde kötü bişey görmekten korkuyorum. allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin canım. serklajdan sonra kanaman kesilirse rahat edersin yinede çok yorma kendini canım. arada uğra :KK66:
Valla bu lekeler nezaman bitçek :( artık alıştım görmeye ama yinede üzülüyor moralim bozuluyor :( elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş yardım eder hepimize kucağımıza alırız sağlıkla

Bilmiyorumki. Su an muallak her sey. Benimde tansiyonum dusukmus 8 5 cikiyo.
Benim hep dusuktur..normalde 9 6 olur.. bebege zarari varmidirki
Benim tansiyonum normaldir canim ama hamileligimden beri hep dusuk 9/5 civari tansiyon yuksekligi bebek icin zararli ama düşüklüğüde kansizlik yada demir eksikligi kaynakli olabilir dolayisiyla yine bebegi etkiler bi kan degerlerini olctur dusukse direk kan ilaci baslarlar zaten

Kalp atışını duydun mu canım ?
Yok canim. Gunseli hoca yeni baslamis 10 gun yada 2 hafta sonra gel dedi. Bende gecen hafta baskasina gittim demedim tabi.

Oteki dr a gittim yine iste. Kalp atisi vardi gorundu ama sesi yoktu yine. 5+6 gecen ctesi cikmisti bu sefer 6+1 cikti. Yani gelisim cok az. takip edilmeli dedi. Benim pek umudum yok acikcasi :(

Benim tansiyonum normaldir canim ama hamileligimden beri hep dusuk 9/5 civari tansiyon yuksekligi bebek icin zararli ama düşüklüğüde kansizlik yada demir eksikligi kaynakli olabilir dolayisiyla yine bebegi etkiler bi kan degerlerini olctur dusukse direk kan ilaci baslarlar zaten
Kanim demirim bildim bileli sinirlarda dolasir.

Yok canim. Gunseli hoca yeni baslamis 10 gun yada 2 hafta sonra gel dedi. Bende gecen hafta baskasina gittim demedim tabi.

Oteki dr a gittim yine iste. Kalp atisi vardi gorundu ama sesi yoktu yine. 5+6 gecen ctesi cikmisti bu sefer 6+1 cikti. Yani gelisim cok az. takip edilmeli dedi. Benim pek umudum yok acikcasi :KK43:
Geç döllenme olmasın seninki.

Yani bu iki değer aynı doktorun ölçüsümü cnm .yoksa biri tup bebek biri öteki doktorunmu? Cihazdan cihaza degisir

Ayni dr un .. gec dollenme nasil olacakki. 5.gun embriyosu.. iliski zaten yasak olmadi .
Bazı durumlarda oluyormuş dollenmeden kastım yerleşme aslında .valla cnm içime bişe olmayacak gibi geliyor.yani carsamba günü güzel haberlerle geleceksin buna inan ve üzülerek bebeğinide yorma

Bazı durumlarda oluyormuş dollenmeden kastım yerleşme aslında .valla cnm içime bişe olmayacak gibi geliyor.yani carsamba günü güzel haberlerle geleceksin buna inan ve üzülerek bebeğinide yorma
Insallah canim. Haftalik gelisimi cok az geldi. 10 mm olmasi lazim 5 mm cikti.. cok olctu ugrasti yanlis oldugunu sanmiyorum. Bakalim carsamba nasil cikicak.ben hic olumlu dusunemiyorum :(

Kese normal herhalde. Onla ilgili bisey demediler

Eklentiler

• 20170311_205946.jpg
    20170311_205946.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 49
Back