Tüp Bebekde Olumlu Sonuç Alanlar Yardım Edin- İdrar testi Yorum

cok erken daha. benim 6.-7.günde bile idrarda gozukmemişti. üstelik dondurulmuş idi. 7.günde kanda gozuktu. birazcık bekle 12. veya 14.günde netleşir. en erken sanırım 9-10.gunde falan cıkar varsada.

cok erken daha. benim 6.-7.günde bile idrarda gozukmemişti. üstelik dondurulmuş idi. 7.günde kanda gozuktu. birazcık bekle 12. veya 14.günde netleşir. en erken sanırım 9-10.gunde falan cıkar varsada.

Evet canım. Benim zaten 2. Gün embriyosu ctesi günü blastokist oldu yani daha 4. Gün yapmış gibi sayıldım ben imkansızdı gözükmesi... evet haftya salı günü bakıcaz bakalım dua edin benim içinde ❤️

canım 2.gün embriyosu 7.gün çıkmaz tabi ki.
hatta 10.gün bile çıkmayabilir.
sen tamı tamına 12.günü bekle bence.
idrar testi yaptın mı başka?

İdrar testlerim 6-7 tane var ama 2 gündür yapmadım.. onlarda hep aynı şekilde çıktı canım. 2. Çizgi silik çıktı... ilaçların etkisi sanırım oda

Ben yine dayanamadım idrar testi yaptımda şimdi. Daha önceki yaptıklarımda böyle koyulukta gelmemişti... bugün acayip sancılarım oldu göğsümde olsun belimde ve kasıklarımda
BC365E14-A8B7-46B6-8D5E-99ED7260C007.jpeg

Ben yine dayanamadım idrar testi yaptımda şimdi. Daha önceki yaptıklarımda böyle koyulukta gelmemişti... bugün acayip sancılarım oldu göğsümde olsun belimde ve kasıklarımda Eki Görüntüle 2079463

iğnenin etkisi değilse güzel çıkmış.
hoş öncekilerden koyu diyorsan iğne etkisi olamaz.
iğne etkisi olsa giderek silikleşip kaybolur.
hadi hayırlısı canım :KK66:

X