- Konu Sahibi Veaskgittibizden
tüp bebek ile hamile kaldım.hiç idrar testi yapmadım. moral bozukluğu olmasın diye.10.gün kandan baktırdım. iki embriyodan biri tuttu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
V Veaskgittibizden test yaptın mı tekrar tatlım?
tüp bebek ile hamile kaldım.hiç idrar testi yapmadım. moral bozukluğu olmasın diye.10.gün kandan baktırdım. iki embriyodan biri tuttu.
cok erken daha. benim 6.-7.günde bile idrarda gozukmemişti. üstelik dondurulmuş idi. 7.günde kanda gozuktu. birazcık bekle 12. veya 14.günde netleşir. en erken sanırım 9-10.gunde falan cıkar varsada.
5. gün embriyosu.Allah bağışlasın canım... kaçıncı gün embriyosuydu
5. gün embriyosu.
allahın izniyle tutsun dondurulmuş embriyo değil mi?Güzel canım.. bendede çift transfer 2. Gün embriyosu benim ki
allahın izniyle tutsun dondurulmuş embriyo değil mi?
ilk transfer daha hassas oluyor özellikle stres eden her şeyden uzak dur.İnşaAallah canım. Hayır ilk denemem taze transfer canım
ilk transfer daha hassas oluyor özellikle stres eden her şeyden uzak dur.
aman diyim uzak dur.transfer sürecinde stresten uzak sakin geçirmek çok önemli.Valla ara ara yaşadım baya stres canım. Da son zamanlarda iyiyim. Özellikle ilk gün çok stresliydim nedense sinirlerim bildiğin tepemdeydi. Ama şuan iyiyim ya. Hayırlısı bakalım :)
Dün kan vermiştim canım olumsuz çıktı. Zaten pozitif çıkması beklenemezdi canım. Çok erkendi ama ben dayanamadım maalesef
kız kaçıncı günündü kan verdin?
Canım daha baya baya erkendi. 2. Gün transferi çarşamba oldu geçen hafta bende bu çarşamba yani dün verdim...
canım 2.gün embriyosu 7.gün çıkmaz tabi ki.
hatta 10.gün bile çıkmayabilir.
sen tamı tamına 12.günü bekle bence.
idrar testi yaptın mı başka?
İdrar testlerim 6-7 tane var ama 2 gündür yapmadım.. onlarda hep aynı şekilde çıktı canım. 2. Çizgi silik çıktı... ilaçların etkisi sanırım oda
olabilir canım benim.
dur bakalım gün ola hayrola.
senin neden 2.gün transfer edildi bu arada?
Ben yine dayanamadım idrar testi yaptımda şimdi. Daha önceki yaptıklarımda böyle koyulukta gelmemişti... bugün acayip sancılarım oldu göğsümde olsun belimde ve kasıklarımda Eki Görüntüle 2079463