Tüp Bebekde Olumlu Sonuç Alanlar Yardım Edin- İdrar testi Yorum

Anladim canim yasmin filan ise yaramiyormu
yariyoda kullanmak istemiyorum o ilaclar sadece duzene sokuyo birakinca dahada kotu oluyo yillardir ugrasiyorum gittikce kotuye gidiyo nasip bakalim savas actim nolur bilemiyorum .Rabbim tum olmayanlara evlat nasip etsin o duyguyu yasatsin

Yaa inanmiyorum sen hamilesin yaa :)) sana sabret yapma test demistim masallah baya sabirli davranmissin :KK48::KK48: Allah tamamina erdirsin insallahhh kucagindada gormeyi nasip etsinn . Aminnn . Bizede dua edersin artik:cool:

Evet elhamdülillah Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim :) inanamıyorum halen daha... Amin inşaAllah canım kucağımıza almayıda nasib ederse Rabbim benden mutlusu yok.. :) ediorum tabikide etmez olurmuyum dualarım hep sizlerle ❤️

Evet elhamdülillah Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim :) inanamıyorum halen daha... Amin inşaAllah canım kucağımıza almayıda nasib ederse Rabbim benden mutlusu yok.. :) ediorum tabikide etmez olurmuyum dualarım hep sizlerle ❤️
Allah razi olsun canim benimm :))

Canim tebrik ederm ins saglikla kucagina alirsin
Belirtilerin varmiydi kan testi oncesi?
Bende dun transfer oldum da merak ediorum :)

İnşaAllah canım Allah razı olsun ❤️ Canım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bide göğüsümde çok sızı hissettim inşaAllah seninde tutunuz bebişin canım ❤️ Sonuç nezaman belli olcak

X