- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Malesef fazlasiyla catlatma ignesinin etkisi olabilir
Yani geçen hafta ctesi yapıldı çatlatma iğnesi okadar etkisi olurmu ki canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef fazlasiyla catlatma ignesinin etkisi olabilir
Taze embriyoysa ilaçlardan çıkmış olma ihtimali çok yüksek malum çatlama iğnesi. .
Ama dondurulmus embriyoysa hayırlı olsun kuzum pozitif..
12 gun etkisi varYani geçen hafta ctesi yapıldı çatlatma iğnesi okadar etkisi olurmu ki canım ?
12 gun etkisi var
Insallah olur cnaim cunku kiminde hic bir belirti olmadan hamile kaliyor insallah tutnur bebegin bol bol dua et ben hergun meryem suresi dinletiyordumWaww hadi ya... Ozaman canım bide şunu da sormak istiyorum sana. Bugün özellikle kasıklarımda ve belim ağrılarım şiddetlendi.. Benim adet olurken diz kapaklarımda ağrır bugun o ağrıda başladı.. Bide göğüs uçları git gide hassaslaştı. Bu olumlu gittiği yönünde belirtiler olabilir mi canım?
Insallah olur cnaim cunku kiminde hic bir belirti olmadan hamile kaliyor insallah tutnur bebegin bol bol dua et ben hergun meryem suresi dinletiyordum
Kiz sen ne sabirsizsin tutuncada haftaya doğurcam dersin gibime geldi bu hizda yavaş anam biraz strese sokarsın kendini zırt pırt yaparsan soyliiimYarın sabah yapınca yüklicem yine bakalım olumlu yada olumsuz... :) Dua edin lütfen
Kiz sen ne sabirsizsin tutuncada haftaya doğurcam dersin gibime geldi bu hizda yavaş anam biraz strese sokarsın kendini zırt pırt yaparsan soyliiim
Terapin mutlu sonlanir inşallah canimAma canım napim ya 5,5 yıldır bu anı bekledim... Çok istedim ve günlerdirde kafayı yemek üzereyim düşünmektennn Strese girmiyorum ya yaptıkça bana terapi gibi geliyo iyi hissediyorum
Terapin mutlu sonlanir inşallah canim
Tamam ozaman.. Bakalım yarın belli olcak ozaman..
İnşaAllah son denemen olur canım senin oda... Kaç yıllık evlisin çocuk yokmu hiç senin ?
inşallah hepimizinki olumlu sonuçlansın.
biz evleneli 5 seneye girdi.
hiç çocuğumuz yok.
3buçuk senedir uğraşıyoruz.
kısmet.
İnşaAllah canım.. Bende 5,5 yıl oldu evleneli benimde yok hiç... 3,5 senedir istiyoruz fakat bizede nasip olmadı daha...
önce eşim varikoselden ameliyat oldu 2015de.
yine olmadı.
sonra tüp bebek denedik 2 kere tutmadı.
bende sıkıntı çıktı.
kasımda ameliyat oldum sol tüpüm alındı.
çok çektik hala demek istemiyorum beterin beteri vardır bencillik olur diye.
ama 3buçuk yılda yaşlandım.
yaşım 28 olacak ama ruhum 90
Rabbim verilen tüm emeklerin karşılığını nasip etsin inşallah hepimize.
İnşaAllah canım. Umudunu hiç bi zaman kaybetme... Dua etmeyide bırakma daima..
Mevlananın bir sözü var ;
Allah kuluna üç şekilde cevap verir. Evet der , istediğini verir. Hayır der , daha iyisini verir. Bekle der , en iyisini verir...
Rabbim er yada geç dualarımızı kabul edecektir, varsın olsun biz bekleyen olalım canım
Ne güzel yazmışsın.
hamd olsun inşallah hepimiz için en hayırlısı olur.
V Veaskgittibizden sabırsız kız Rabbim şnşallah sana hayırlısıyla pozitifi göstersin
Ben ilk tüp bebek denememde tuttu taze 5. Gün embriyosuyla . Sonrasında bu 6. Denemem V Veaskgittibizden
Sana da anlatmıştım . Canım benim rabbim istese nasip olacak inşalah . Ben 8 yıllık evliyim ondan önceki gebeliklerimin hiç biri nasip olmadı . Tüp bebekle seneler sonra kızıma kavuştum . Şimdi ilk defa olacakmış gibi bir evlat daha istiyorum . Nasipse olacak . Günler geçmek bilmiyor . Bende senin gibi sabırsızım ama ne yapalım bekleyeceğiz . Sakin ol bol bol dua et hayırlısıyla nasip olsun inşallah .