Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Ne amacla dondurulacak acaba, benimkinde amac rahim dinlendirmeydi o da 1 ay falan, ama embriyolar pgt den gec donecegi icin 15 gun sarkti, sende buyuk ihtimal prolaktinin uygun seviyeye gelmesi beklenecek. Hayirlisi hepimiz icin
Rahim dinlendirmek icin. Prolaktini bu ay düsürüp önümüzdeki ay tedaviye baslayacagız zaten yani 12 Haziran gibi olucak yeni adetim. Merak ettiğim şu rahim dinlendirme vs ne kadar süre sonra transfer olucak?

Yeniden iğne ilac mı alacagım nasıl olucak o adetle gidince
Transfer için rahimini hazırlayacaklar. Rahimin istenilen kalınlığa geldiği zaman transfer için gün verecekler. Benim transfer adet başlangıcının 23.günü olmuştıu. Ben estrofem ilaç kullandım, bant kullandım, göbekten iğneme devam ettim birde transfere birkaç gün kala cronine jele başladım.

Rahim dinlendirmek icin. Prolaktini bu ay düsürüp önümüzdeki ay tedaviye baslayacagız zaten yani 12 Haziran gibi olucak yeni adetim. Merak ettiğim şu rahim dinlendirme vs ne kadar süre sonra transfer olucak?
Bn antalya tüp bebekte tedavi görüyorum, oranın rahim dinlendirmesi bana vedikleri süre 36 gündü, ortalama 1 ile 1,5 arası sanırım. Senin merkez neresi

Bn antalya tüp bebekte tedavi görüyorum, oranın rahim dinlendirmesi bana vedikleri süre 36 gündü, ortalama 1 ile 1,5 arası sanırım. Senin merkez neresi
Şişli memorialde. Belkide adet sürene göre değişiyordur ben 24 günde bir oluyorum düzenli olarak. Yani yaklaşık 10.gün yumurtluyorum normal düzenimde

Normal yumurtlama gününde olmuyor yani transfer. Ben daha önce aşılama oldum. 24 günde bir regl oldugumdan 10.gün yumurtladım yine aşılamada da ve çatlatma iğnesi transfer 12.gün olmuştu.

Normal yumurtlama gününde olmuyor yani transfer. Ben daha önce aşılama oldum. 24 günde bir regl oldugumdan 10.gün yumurtladım yine aşılamada da ve çatlatma iğnesi transfer 12.gün olmuştu.
Aşılama hiç olmadım canım bilgim yok onla ilgili ama tüp bebekte tamamen rahimin istenilen kalınlığa gelmesi önemli. Buda kişiden kişiye göre değişiyor. Mesela benim ilk denememde 21.günde transferim olmuştu 2.denemede 23.gün oldu transfer

Anladım tesekkur ederim yani agustosu bulucak transfer sonucunu öğrenmek vs... neyse hayırlısı olsun hakkımızda. Bir de eşimin sperm ve benim yumurta kalitem artması icin öneriniz var mı

Anladım tesekkur ederim yani agustosu bulucak transfer sonucunu öğrenmek vs... neyse hayırlısı olsun hakkımızda. Bir de eşimin sperm ve benim yumurta kalitem artması icin öneriniz var mı
Özel olarak bir önerim yok ben sadece doktorun verdiği ilaçları saatinde içmeye özen gösterdim okadar. Birde stres yapma ve rahat olmaya bak. Bu işte stres en büyük düşman doktorum hep böyle dedi bana

Normalde
normalde kaç günde adet oluyorsun

Bir de acaba 2 embriyo transfer edilir mi? Yani bazen duyuyorum 2 embriyo trasnfer edilmiş oluyor

Kaç yumurta toplandi.kaçı gitti 5.güne ?hee rahim dinlendirme verdi doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…