Tebrik ederim cnm maşallah. Lekeyi dert etme ama doktoruna söyle belki progesteron ilaçlarını arttırır.Dun test gunumdu ttansferin 12gunu 534/cikti degerim ama su kahve lekeler.devam ve cok canimi skiyo benim icin dua edin lutfen insallah bi aksikik cikmadan keseti ve kalp atisink duyariz.Rabbim isteyen herkese nasip.etsin
Canim yeni gordum kusura bakma 28 yasindayim 2 bucuk.yillik evliyim kendilogonden hamile.kalip 3/kez dusuk yasadim en sonuncusu dis gebelikdi ve sag tupum alindi alindikdan 1/yil ocinde gebelik olmadigi icin bu yola basvurduk sonu hayirli olur insl.dun.12.gunumdu 534/cikti degerim ama lekelenmem devam ediuo doktor istirahat et dedi bakalim insallah saglikla devam eder ve sende test gunumde guzel haberi verirsin :)T Tuma3987 , nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :) ah keşke bende şu transfer günüme bi ulaşsam :) beni şimdi uyutsalar direk 5 temmuzda uyansam :) zaman geçiremiyorum
Bişey soracam canım senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi ve bu kaçıncı denemendi, bide 2 embriyo koymuşlar ya sana yaşın kaçtı? Bide ikiz olup olmadığı ne zaman belli oluyor acaba , değerlerinden bişey çıkardı mı doktor ?
Dert etmemek eldemi canm skiliyo ister istemez sonra hersey Allahdan diyip olirina birakiyorum degisik bi hallerdeyimTebrik ederim cnm maşallah. Lekeyi dert etme ama doktoruna söyle belki progesteron ilaçlarını arttırır.
Benim bi arkadaşımın resmen adet kanaması gibi kanaması oluyordu ama kızı sağlıkla doğdu ondan diyorumDe
Dert etmemek eldemi canm skiliyo ister istemez sonra hersey Allahdan diyip olirina birakiyorum degisik bi hallerdeyim/bakalim ya yok doktorum istirahat dedi ama calolisyorum bakalim nasip insallah bi sorun olmaz
Icime nasil su serptin anlatamam Allah razi olsun canim.benim insallah oyledor insallahhhhBenim bi arkadaşımın resmen adet kanaması gibi kanaması oluyordu ama kızı sağlıkla doğdu ondan diyorumçok yoğun olmadıkça kırmızıya dönmedikçe önemli sayılımıyormuş. Şöyle düşün bebiş kendine rahimde yer açıyor o leke yapıyor, bebiş lekelerle sana "anne ben buradayım" diyor ama yine de istirahat etmeye çalış ve doktoruna bilgi ver cnm
Sessiz sedasız yürüdüm diyon :) kontrollerde söylemiyorlar mı kaç yumurta büyümüş , demekki çok büyümüş senin baksana 4 tane çatlatma vermişker anca yetecek demkki :))Ben buraya yazmammışmıydım başladım diye12 gün filan oldu. Çarşamba opu olacak. E2 bakılmadı kaç olgun yum çıkacak hiç tahmin yürütemiyorum sürpriz olacak şimdiden heyecan başladı
Onu ben de duymuştumDe
Dert etmemek eldemi canm skiliyo ister istemez sonra hersey Allahdan diyip olirina birakiyorum degisik bi hallerdeyim/bakalim ya yok doktorum istirahat dedi ama calolisyorum bakalim nasip insallah bi sorun olmaz
Doktor 15 tane filan var dedi ama en son tedavide de 14 toplandı 5i olgun çıktı ondan sayıya bakıp sevinemiyorum ama buna da çok şükür. Hiç yumurtası büyümeyenler de var malesefSessiz sedasız yürüdüm diyon :) kontrollerde söylemiyorlar mı kaç yumurta büyümüş , demekki çok büyümüş senin baksana 4 tane çatlatma vermişker anca yetecek demkki :))
Benim ilk tedavim, 17'den 3 çıktıDoktor 15 tane filan var dedi ama en son tedavide de 14 toplandı 5i olgun çıktı ondan sayıya bakıp sevinemiyorum ama buna da çok şükür. Hiç yumurtası büyümeyenler de var malesefniye 4 tane verdi hiç anlamadım valla
Aynen cnm sayıya takılma boşver. Hepsi boş da çıkabilirdi en azından elinde umudun varBenim ilk tedavim, 17'den 3 çıktıbakalım tutunsun da sayıyı takmayacam
Hergun yeni bisey ogreniyorum :)Aynen cnm sayıya takılma boşver. Hepsi boş da çıkabilirdi en azından elinde umudun varzaten bize 1 bebiş lazım.
Çatlatma iğnesi olacağı gün bakılan e2 aslında aşağı yukarı olgun yum sayısını veriyor genelde yumurta başına 150-200 oluyor değer. Mesela e2 2000 çıktıysa yaklaşık 10 olgun yumurta oluyor. Ama e2 bakılmadığı için kendimle alakalı tahmin yürütemiyorum
Transferin en zaman ? Benim ertelenmeseymiş aynı zamanalrda olacakmışız :) 18 hazirandan 5 temmuza ertelendi benimBende transfer için tedaviye başladım ilaçlara başladık ve doktorum ananans yememi nar suyu içmemi istedi umarım bayramda çifte bayram yaparım
Ayın 30 da kontrol var hersey yolunda ise 1 haziran 5 haziran arası olacak sanırım bakalım inşallah olumlu olur bu defaTransferin en zaman ? Benim ertelenmeseymiş aynı zamanalrda olacakmışız :) 18 hazirandan 5 temmuza ertelendi benim
Doktor mr istedi. Bir de dostinex icecegim. Haziranda tüp bebege baslayacagız ve dondurulup sonra transfer olcakmıs. Acaba ne kadar süreç olucak?Keşke bilgim olsaydı yardımcı olabilseydim , tek bildiğim prolaktinin yüksek olmaması gerektiği, çünkü tedaviye başlamadan önce o değere de bakıyorlar, ordan biliyorum, prolaktini yükselten yiyecekler varmış , bunlar sende olmadığı halde kendiliğinden mi yükseliyor acaba, bakalım doktor ne diyecek. O kullandığın ilacın tedaviye olumsuz bi etkisi yoksa belki kullanmaya devam edersin
Ne amacla dondurulacak acaba, benimkinde amac rahim dinlendirmeydi o da 1 ay falan, ama embriyolar pgt den gec donecegi icin 15 gun sarkti, sende buyuk ihtimal prolaktinin uygun seviyeye gelmesi beklenecek. Hayirlisi hepimiz icinDoktor mr istedi. Bir de dostinex icecegim. Haziranda tüp bebege baslayacagız ve dondurulup sonra transfer olcakmıs. Acaba ne kadar süreç olucak?
Soruyu anlayamadim :) ve cevaplayamadim :)Kızlar opu dan sonra donmuş transfer durumunda ne zaman adet olunuyor yine opu dan 2 hafta sonra mı?
Yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunSoruyu anlayamadim :) ve cevaplayamadim :)
Hemsire 1 hafta 10 gun icinde olursun demisti, 5 gun sonra oldum.Yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldun