- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
5. Gun embriyosu canimCanım kaçıncı gün embriyosuydu?
Ay çok ilginçmiş kız , hadi diyelim hamilesin ve idrarda henüz çıkmadı ve diyelim tehlike var önlem alınması gerekiyor bunların haberi bile olmayacak, idrar testini tekrarla dur kendin diyorlar yani pızitif çıkarsa gel çıkmazsa gelme , ayyyy hakkaten şaşırdım.Aynen cnm evde yapiyorsun idrar testini cikmazsa 2 gun sobra tekrarla sonra yine cikmazsa ozmn ilaclari birakiyorsun elime kagir verdiler ilaclar hakkinda ve hamhi guj test uap poztifse biye negatifse boyle aricam onlarda dicekler aa tuh bilmem ne baska swfere ins okadar oyuzden biktim buranin sisteminde turkiyede denemek istiyorum turkiye daha geliskin buraya gore ama hangi haatane ona karar veremedim arastiryorum onerileriniz varsa soyeletebilirsiniz
Vala oyle bende bunlarn isinden hicbirsey anlamadim internette bakiyorum tup bebek tedavisi nasil.oliyor bunlar daha baska yapiyor .. cnm Istanbul yada Ankara olabilirAy çok ilginçmiş kız , hadi diyelim hamilesin ve idrarda henüz çıkmadı ve diyelim tehlike var önlem alınması gerekiyor bunların haberi bile olmayacak, idrar testini tekrarla dur kendin diyorlar yani pızitif çıkarsa gel çıkmazsa gelme , ayyyy hakkaten şaşırdım.
Hangi şehir düşünüyorsun türkiyede ona göre herkes bulunduğu şehirden bi merkez önerir :) ben antalyayı önerirrim :)
Tabi normalde bayan tedavi goruyorsa ve erkekte sorun yoksa zor zmanini bekliyor rapor hakki icin canim bende pko vardi klomen catlama ignesi kullandm cok gec adet goruyordum ve kcuk kistlerim vardi simdi ilac.kullandgm icin kalmadi ama esiminde sperm.sayisi dusuk cikti buzmana kadr ilac catlama igneleride bosa arastrdgma gore uroloji doktoru bu onayi veriyor erkek icin bazi ilaclar veriyor ve belli zmanlar da yapilan sperm testleri erkek faktorunu kontrol ediyor sayi morfolojisi hepsi dahil normal degerinlerin altndaolunca erkek faktoru kabul ediliyor sorun cift tarafli olunca rapor hakki taniniyor zman kaybi olmadan... antalyadaym ben cnm sansimizi deneyecegiz sagol bakalim önümuzde bizi neler bekliyor calisiyorsan beklerken sıkilmassin kafan rahat olsunBen beklemedeyim :) erkek faktörü derken bunun içine sperm hızı yavaşlığı veya sperm sayısı azlığı giriyor mu , öyleyse bi sürü insan yaralananilir bundan. Yoksa sperm sayı ve hareketliliği sıfır mı olmalı acaba , kolay kolay böyle rapor verileceğini sanmıyorum , sizdeki faktör neydi, hadi hayırlısı ozaman en azından çok masraf etmzsiniz, antalyaya uzak değilseniz güzel şans valla
Canım biraz erken yaptırmışsın 9.günden önce yapmasaydın keşke 6 günde daha yeni kana karışmaya başlıyor geç tutunma da 7 günden sonra anca çıkar bence test gününde tekrarla canım5. Gun embriyosu canim
Pek umudum yok ama tekrarlıcam kuzum ama olsa 5-10 bişey çıkardı heraldeCanım biraz erken yaptırmışsın 9.günden önce yapmasaydın keşke 6 günde daha yeni kana karışmaya başlıyor geç tutunma da 7 günden sonra anca çıkar bence test gününde tekrarla canım
Öyle düşünme canım hiç belli olmaz geç tutunur sen yine de ilaçlarını düzenli kullan ne olur ne olmazPek umudum yok ama tekrarlıcam kuzum ama olsa 5-10 bişey çıkardı heralde
Herşeyi hayırlısı canım benim6. Gün yaptım canım negatif <0.100 çıktı yükselecek bı değer de değil yani
Canım Ben biraz kanamalı gebelik geçiriyorum hergün diken üstündeyim düştü mü korkularıyla devam ediyor bi şekilde. Bugün 2000lere geldik çok şükür. Bir anda yükseliyo korkma 3000 ler uzak değil. cuma 400 lerdeydi düşün. Dua edelim birbirimize endişe içindeyim hep.Lekelenme hiç olmadı ben de
İlk 77 çıktı ya 3.000 falan çok uzak göründü gözüme
Bugün ikinci kez vercem kan. İnşallah sorunsuz devam eder.
Senin kaç oldu bu arada
Hayır ya çıkmaz kolay kolay çok erken yapmışsın iyice moralini bozup strese gircen durduk yere. Daha var sana bismillah hele bi dur. 8. Gün yada 9. Gün yap. Üzülme sakın. Allahın izniyle içini ferah tut:)Pek umudum yok ama tekrarlıcam kuzum ama olsa 5-10 bişey çıkardı heralde
İnşallah bı mucize olur beklicem artik test günümde yaparım 10. Günde çok sağolun kizlarHayır ya çıkmaz kolay kolay çok erken yapmışsın iyice moralini bozup strese gircen durduk yere. Daha var sana bismillah hele bi dur. 8. Gün yada 9. Gün yap. Üzülme sakın. Allahın izniyle içini ferah tut:)
İlk sayfamıza bak canım , orda istanbul ve ankarada yaptıranların isimleri var memnunlar mı merkezlerinden sorabilirsinVala oyle bende bunlarn isinden hicbirsey anlamadim internette bakiyorum tup bebek tedavisi nasil.oliyor bunlar daha baska yapiyor .. cnm Istanbul yada Ankara olabilir
Çok çok erken yapmışsın sabırsız çıktın baya sen :) hiperaktif :) perşembeye tekrar yap bakalım hiç belli olmaz bu işler :) neler görüyoruz burda6. Gün yaptım canım negatif <0.100 çıktı yükselecek bı değer de değil yani
İlk sayfamıza bak canım , orda istanbul ve ankarada yaptıranların isimleri var memnunlar mı merkezlerinden sorabilirsin
Allah korusun inşallah sağ salim hepimiz kavuşuruzCanım Ben biraz kanamalı gebelik geçiriyorum hergün diken üstündeyim düştü mü korkularıyla devam ediyor bi şekilde. Bugün 2000lere geldik çok şükür. Bir anda yükseliyo korkma 3000 ler uzak değil. cuma 400 lerdeydi düşün. Dua edelim birbirimize endişe içindeyim hep.
Kiz sen tedaviye ne zaman basladin :) masallah. Gonapeptyl vermislerdi bana da 2 tane ama .Kızlar çatlatma iğnesi yerine gonapeptyl ya da decapeptyl yapan var mı? 4 tane gonapeptyl verdiler ilk defa gördüm bu durumu şaşırdım
Ben buraya yazmammışmıydım başladım diyeKiz sen tedaviye ne zaman basladin :) masallah. Gonapeptyl vermislerdi bana da 2 tane ama .