Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Ay çok ilginçmiş kız , hadi diyelim hamilesin ve idrarda henüz çıkmadı ve diyelim tehlike var önlem alınması gerekiyor bunların haberi bile olmayacak, idrar testini tekrarla dur kendin diyorlar yani pızitif çıkarsa gel çıkmazsa gelme , ayyyy hakkaten şaşırdım.
Hangi şehir düşünüyorsun türkiyede ona göre herkes bulunduğu şehirden bi merkez önerir :) ben antalyayı önerirrim :)

Vala oyle bende bunlarn isinden hicbirsey anlamadim internette bakiyorum tup bebek tedavisi nasil.oliyor bunlar daha baska yapiyor .. cnm Istanbul yada Ankara olabilir

Tabi normalde bayan tedavi goruyorsa ve erkekte sorun yoksa zor zmanini bekliyor rapor hakki icin canim bende pko vardi klomen catlama ignesi kullandm cok gec adet goruyordum ve kcuk kistlerim vardi simdi ilac.kullandgm icin kalmadi ama esiminde sperm.sayisi dusuk cikti buzmana kadr ilac catlama igneleride bosa arastrdgma gore uroloji doktoru bu onayi veriyor erkek icin bazi ilaclar veriyor ve belli zmanlar da yapilan sperm testleri erkek faktorunu kontrol ediyor sayi morfolojisi hepsi dahil normal degerinlerin altndaolunca erkek faktoru kabul ediliyor sorun cift tarafli olunca rapor hakki taniniyor zman kaybi olmadan... antalyadaym ben cnm sansimizi deneyecegiz sagol bakalim önümuzde bizi neler bekliyor calisiyorsan beklerken sıkilmassin kafan rahat olsun

6. Gün yaptım canım negatif <0.100 çıktı yükselecek bı değer de değil yani
Herşeyi hayırlısı canım benim
Bir kaç gün sonra tekrarla bi bakalım belki sürpriz olur
Olmazsa da biliyorum çok zor üzülmemek de elde değil
Ama daha önce dediğim gibi doldurulmuşların var çok şükür 2 şer tane denersin inşallah onlarla olur.
Bunda da vardır bir hayır muhakkak Allaha sığın dua et

Lekelenme hiç olmadı ben de
İlk 77 çıktı ya 3.000 falan çok uzak göründü gözüme
Bugün ikinci kez vercem kan. İnşallah sorunsuz devam eder.
Senin kaç oldu bu arada
Canım Ben biraz kanamalı gebelik geçiriyorum hergün diken üstündeyim düştü mü korkularıyla devam ediyor bi şekilde. Bugün 2000lere geldik çok şükür. Bir anda yükseliyo korkma 3000 ler uzak değil. cuma 400 lerdeydi düşün. Dua edelim birbirimize endişe içindeyim hep.

Pek umudum yok ama tekrarlıcam kuzum ama olsa 5-10 bişey çıkardı heralde
Hayır ya çıkmaz kolay kolay çok erken yapmışsın iyice moralini bozup strese gircen durduk yere. Daha var sana bismillah hele bi dur. 8. Gün yada 9. Gün yap. Üzülme sakın. Allahın izniyle içini ferah tut:)

Hayır ya çıkmaz kolay kolay çok erken yapmışsın iyice moralini bozup strese gircen durduk yere. Daha var sana bismillah hele bi dur. 8. Gün yada 9. Gün yap. Üzülme sakın. Allahın izniyle içini ferah tut:)
İnşallah bı mucize olur beklicem artik test günümde yaparım 10. Günde çok sağolun kizlar

Vala oyle bende bunlarn isinden hicbirsey anlamadim internette bakiyorum tup bebek tedavisi nasil.oliyor bunlar daha baska yapiyor .. cnm Istanbul yada Ankara olabilir
İlk sayfamıza bak canım , orda istanbul ve ankarada yaptıranların isimleri var memnunlar mı merkezlerinden sorabilirsin

T Tuma3987 , nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :) ah keşke bende şu transfer günüme bi ulaşsam :) beni şimdi uyutsalar direk 5 temmuzda uyansam :) zaman geçiremiyorum
Bişey soracam canım senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi ve bu kaçıncı denemendi, bide 2 embriyo koymuşlar ya sana yaşın kaçtı? Bide ikiz olup olmadığı ne zaman belli oluyor acaba , değerlerinden bişey çıkardı mı doktor ?

Allah korusun inşallah sağ salim hepimiz kavuşuruz
Dua et bol bol elini koy karnına
Allaha emanetiz hepimiz elimizden gelen başka bişey yok

Kızlar çatlatma iğnesi yerine gonapeptyl ya da decapeptyl yapan var mı? 4 tane gonapeptyl verdiler ilk defa gördüm bu durumu şaşırdım

Dun test gunumdu ttansferin 12gunu 534/cikti degerim ama su kahve lekeler.devam ve cok canimi skiyo benim icin dua edin lutfen insallah bi aksikik cikmadan keseti ve kalp atisink duyariz.Rabbim isteyen herkese nasip.etsin

Kiz sen tedaviye ne zaman basladin :) masallah. Gonapeptyl vermislerdi bana da 2 tane ama .
Ben buraya yazmammışmıydım başladım diye 12 gün filan oldu. Çarşamba opu olacak. E2 bakılmadı kaç olgun yum çıkacak hiç tahmin yürütemiyorum sürpriz olacak şimdiden heyecan başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…