Ben tekrarlamadim canım yarın da hic test yapasim yokalmiraroza , A aselbelis601
Kızlar durumunuzda bi gelişme var mı ne yaptınız, testlerinizi tekrarladınız mı , süprizler sizi bekliyordur inşallah
Yapmadan sonucu bilemezsin biliyorsunki :) özelden yazdıklarımı unutma :) ben kendimi duvaralara mı vuram sen böyle yaparsan :)Ben tekrarlamadim canım yarın da hic test yapasim yok
Bende de gelmişti doktorum normal demişti canımKizlar merhaba 18 mayista transfer olmustum crinone jel kullaniyorum bu gub ilkdefa kahverengi bisiler geldi bu nedir bilginiz varmi
Benimde oldu transferin 5.gunu basladi yerlesme kanamasi dediler suan hamileyim darisi basina insallah canimKizlar merhaba 18 mayista transfer olmustum crinone jel kullaniyorum bu gub ilkdefa kahverengi bisiler geldi bu nedir bilginiz varmi
1.denememde 21.günde 2.denemede 23.günde olduDondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar adetten kaç gün sonra transfer oluyor bilgisi olan var mı
Bn de tutundugu icin mi geldi diye dusundum ins oyledirBende de gelmişti doktorum normal demişti canım
Canım 5. Gün embriyosu mu seninKizlar merhaba 18 mayista transfer olmustum crinone jel kullaniyorum bu gub ilkdefa kahverengi bisiler geldi bu nedir bilginiz varmi
Ewt 5,gun embriyosuCanım 5. Gün embriyosu mu senin
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Çok sevindim. Bende heyecanla bekliyorum.Ewt 5,gun embriyosu
Isteyen herkes dularimda canim benim guzel haberleri bekliyoruz
Bende hamileyim şuanda belkide o yüzden olmuştur. İnşallah seninkide o yüzdendirBn de tutundugu icin mi geldi diye dusundum ins oyledir
Amin cnm bnm ins oyledirİnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Çok sevindim. Bende heyecanla bekliyorum.
nasil yuzum guldu anlatamam ya cok mutlu oldum szin verdiğiniz guzrl hberi en kisa zamsnda bnde veririmBenimde 5.gun embriyosuydu
. Sag salim kucagina al ins cnm dua et bnadaBende hamileyim şuanda belkide o yüzden olmuştur. İnşallah seninkide o yüz