- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım40 dan büyükse çok iyi hiç gerek yok o zaman. Jel etkili olmuş demekki. Benim 10 küsürdü. Çok düşüktü. 19 ile 45 arasında olması lazım progestereonun.
O bahsettiğin ilaca devam etsen nasıl olur acaba, prolaktini dengede tutmak için. Hiç bilemedim ya ben bu tabloyuKızlar lütfen yardım edin prolaktinilac kullanmadıkca yükseliyor 60lara. Gecen ay ilacı bıraktım 1 ayda yine 35egelmiş ikinci ay belliki yine 50lere gelecek. Doktorum makroprolaktine bakılsın istemiş o da yüzde 64 gelmis ne olcak smdi? Adenom mu vardır?
almiraroza , canım bugün test yapacaktın yaptın mı ?
2 günde bir veriyorum kan canım. Takip ediyor. Muhtemelen o dediğin aralıkta kese görünür artık o yüzden öyle demiştir. Lekelenmen oldu muAnladım canım
Seni çağırdılar mı kontrole falan
Testlere devam ediyor musun bide
Bana hcg 3.000 olana kadar 2 günde 1 yaptır dediler.
3.000 den bir hafta sonra buraya çağırıcaz dediler
Doktorun test yapacağı gün nezamandı, o gün daha gelmedi mi , çok ilginç , neden okadar geç yapıyorlar kiYok cnm yapmadim daha test almam lazim adet sancilaeimda var birsey cikacagini sanmiyorum ama yapicam yinede ilaclari birakicam cunku birswy yoksa
Doğum gününde inşaallah birkere daha doğmuş gibi hissedersin o mutlulukla :)Kızlar şu mayıs bi biteydi, hazirana gireydik offf sıkıldım beklemekten, 5 temmuz gelsin ve transferim olsun artık, pgt den embriyolarım sağlıklı dönsün, 5 temmuz transfer ve ben testi 13 temmuzda yapmayı düşünüyorum çünkü doğum günüm :)
Doktorun test yapacağı gün nezamandı, o gün daha gelmedi mi , çok ilginç , neden okadar geç yapıyorlar ki
Tesekkur ederim yorumun icin. Bakalım bugün doktora gidicem öğleden sonra. O ne diyecek. Tüpbebeğe başlayacagız hazirandaO bahsettiğin ilaca devam etsen nasıl olur acaba, prolaktini dengede tutmak için. Hiç bilemedim ya ben bu tabloyu
Lekelenme hiç olmadı ben de2 günde bir veriyorum kan canım. Takip ediyor. Muhtemelen o dediğin aralıkta kese görünür artık o yüzden öyle demiştir. Lekelenmen oldu mu
Keşke bilgim olsaydı yardımcı olabilseydim , tek bildiğim prolaktinin yüksek olmaması gerektiği, çünkü tedaviye başlamadan önce o değere de bakıyorlar, ordan biliyorum, prolaktini yükselten yiyecekler varmış , bunlar sende olmadığı halde kendiliğinden mi yükseliyor acaba, bakalım doktor ne diyecek. O kullandığın ilacın tedaviye olumsuz bi etkisi yoksa belki kullanmaya devam edersinTesekkur ederim yorumun icin. Bakalım bugün doktora gidicem öğleden sonra. O ne diyecek. Tüpbebeğe başlayacagız haziranda
İşte senin kendin evde idrar testi yapmanla yetiniyorlar mı kendileri kan testi yapmıyormu ? Hani gününden önce test yapmıyorlar demiştin ya o bahsettiğin kan testi değil miydi , hollanda ilginç miş :)))Cnm dundu aslinda ama ben test alamadim burda bunlarin bi bayrami var heryer kapali yeni acildi birazdam gidip alicam ama sabah idrariylemi yapmak lazimki acaba illa ?
Benim ikinci tedavide onu verdi doktor. Üçüncü tedavimde progesteron değerim iyiydi sadece günde 2 jel ve fitil vermişti. Doktorum progestan iğne yerine prulaton da kullanılabilir demişti ama her doktorun tarzı farklı tabı ondan doktorunuza danışıp isteyin dedim zatenOndan ilk gün bana hastanede yarım doz yaptırdı doktor. Çabuk toparliyim diye yerlerdeydi benim değerler de. Sonra hergün yine kendi iğnene devam dedi. Önermedi. Acil durumda vuruyolar sanırım. Rutin kullandırmadı
Kalçada yapılıyor cnm zaten depo şeklinde bi iğne o 5-6 günlük progesteron takviyesi sağlıyor, kalçada yapılıyor ve malesef ki o da yağlı bir iğne can yakıyor ve morarma yapıyor. Ben bi hemşire tanıdığa yaptırdım bi kaç kere de hastanede. Tabiri caizse eli hafif olan kişiler daha az can yakıyorPurolatan ben transferden 3 gün önce tek seferlik kullanacam, sen hiç kullandın mı onu, kendin mi yapıyorsun ve kalçadan mı acıyor mu ?
İşte senin kendin evde idrar testi yapmanla yetiniyorlar mı kendileri kan testi yapmıyormu ? Hani gününden önce test yapmıyorlar demiştin ya o bahsettiğin kan testi değil miydi , hollanda ilginç miş :)))
6. Gün yaptım canım negatif <0.100 çıktı yükselecek bı değer de değil yaniSen test yaptın mı
Ne zaman yaptın yazmadın hiç
Ben beklemedeyim :) erkek faktörü derken bunun içine sperm hızı yavaşlığı veya sperm sayısı azlığı giriyor mu , öyleyse bi sürü insan yaralananilir bundan. Yoksa sperm sayı ve hareketliliği sıfır mı olmalı acaba , kolay kolay böyle rapor verileceğini sanmıyorum , sizdeki faktör neydi, hadi hayırlısı ozaman en azından çok masraf etmzsiniz, antalyaya uzak değilseniz güzel şans vallacanm kemal beye gdicektm ya ben arastrdm biraz akdenz unide tup bebek merkezi var bizde hem erkek faktorude varya erkek faktoru olunca rapor cikiyormus ozman 3yillik sart aranmiyormus gidenlerden ogrendgm kadaryla raporu istedgn yerde kullanabliosn eger unide yaptrmak istersen cok ufak bi ucret odeniyor nerdeyse devlet karsiliyor unide olunca
Safak olgay diye bi doktor var cok bahsettiler ablam tip fakultesinde hemsire bide ona sordurdm persb gunune randvu aldik ondan sonrada surece bakicaz Nehira-27 sen beklemedesn diymi :)
Canım kaçıncı gün embriyosuydu?6. Gün yaptım canım negatif <0.100 çıktı yükselecek bı değer de değil yani