Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
insallah cnm esimin spermi dusuk çıkmasa gene umudum olurdu bu ayda pek umutlu degilim piyasadaki yazilan ilaclarin cogu ayni etkiyi yapiyor 3 asagi 5 yukari ayni cnm catlama ignesi ne yaziyor sana?

insallah cnm esimin spermi dusuk çıkmasa gene umudum olurdu bu ayda pek umutlu degilim piyasadaki yazilan ilaclarin cogu ayni etkiyi yapiyor 3 asagi 5 yukari ayni cnm catlama ignesi ne yaziyor sana?
Aşılamade filan ovitrelle kullandım hep tüp bebekte 2 kere choriomin kullandım

Aşılamade filan ovitrelle kullandım hep tüp bebekte 2 kere choriomin kullandım
ben ilk catlama.ignemi 2 kutu criomone kullandm.soralari hep ovitrelle.yazdi ztn ilk catlama.ignesi cok agri ve gaz yapmisti ovitrelle gene iyi bsi anlamiyorm onun yan etkisi pek olmadi

üzülme canım herşeyin vakti zamanı var inş en kısa zamanda pozitif görürsün :) ikinci kez aşılama mı olacak yoka tüp bebege mı geçeceksinz

yumurta toplamadan sonra ewet gögüslerim çok sızlamıştı :'(

Evet canım yürürken bile hareket ettikce ağrıyo hatta şu anda da devam ediyor benim hassasiyet

blue-dreams :). bugün transfer oldun mu ? Ben 18 haziranda olacam kısmetse inşallah allahım
Evet canım, aldık 2 bebeğimizi geldik :) sanırım bu tedavinin en güzel kısmı transfer.. Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah şimdi sıkıcı kısma geçtik, beklemek çok zor ama olsun. Senin 18 mayıs değil, Haziran mı? Donduruldu mu embriyolar?

@Umutlupkolu , almiraroza , T Tuma3987
Aynı gün transfer olmuşsunuz inşallah 3 tane hamile haberi alırız :))))

Aa ne guzel cnm ins hadi hayielisi benimbufun 7.gunum ve iki uc gundur sol kasigimda bi agri var ilk yransfer gunude sol kasigimda hafif batma olmusyi ama su iki ucgindur agrim artti sol tarafima yattigim zaman dahada fazlalasiyor birde bufun sabah wc ye gittigimde sanki adet olucakmisim fivi sancim vardi koekrum simdi gecti bakalim hayirlisi ama niyeyse bu swfer cok umitliyim icim hep oldu diyor ama kendimikptirmak istemiyorum negatif cikar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…