insallah cnm esimin spermi dusuk çıkmasa gene umudum olurdu bu ayda pek umutlu degilim piyasadaki yazilan ilaclarin cogu ayni etkiyi yapiyor 3 asagi 5 yukari ayni cnm catlama ignesi ne yaziyor sana?Doktor bana bu tedavi de başka ilaç vericekti elimde gonal f ve merional var deyince ona döndü, hatta fark eder mi isterseniz sizin dediklerinizi alalım dedim yooo hiç fark etmez hepsi aynı zaten dedi.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz cnm
Aşılamade filan ovitrelle kullandım hep tüp bebekte 2 kere choriomin kullandıminsallah cnm esimin spermi dusuk çıkmasa gene umudum olurdu bu ayda pek umutlu degilim piyasadaki yazilan ilaclarin cogu ayni etkiyi yapiyor 3 asagi 5 yukari ayni cnm catlama ignesi ne yaziyor sana?
ben ilk catlama.ignemi 2 kutu criomone kullandm.soralari hep ovitrelle.yazdi ztn ilk catlama.ignesi cok agri ve gaz yapmisti ovitrelle gene iyi bsi anlamiyorm onun yan etkisi pek olmadiAşılamade filan ovitrelle kullandım hep tüp bebekte 2 kere choriomin kullandım
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Kimseye aratmasın canım ALLAH m çok zormuş .
Benimde bi klomen+çatlama+normal yolla denendi şidmi bir de aşılama denendi ama maalesef bugün negatifi gördümUmarım emekleriniz boşa gitmez güzel hayırlı haberlerinizi alırız
KOKUNNHUZURR , @xcvbnm , A aselbelis601 , Y Yagmuryah
Opu işleminden sonra göğüslerinizde ağrı hissettiniz mi, benim cumartesi opu oldu ya o günden beri göğüslerim çok ağrıyor, dokunamıyorum , giyinirken bile acıyor, hayırdır inşallah, kaç gündür sorcam unutuyorum inşallah normaldir
Evet canım yürürken bile hareket ettikce ağrıyo hatta şu anda da devam ediyor benim hassasiyetKOKUNNHUZURR , @xcvbnm , A aselbelis601 , Y Yagmuryah
Opu işleminden sonra göğüslerinizde ağrı hissettiniz mi, benim cumartesi opu oldu ya o günden beri göğüslerim çok ağrıyor, dokunamıyorum , giyinirken bile acıyor, hayırdır inşallah, kaç gündür sorcam unutuyorum inşallah normaldir
Evet canım, aldık 2 bebeğimizi geldik :) sanırım bu tedavinin en güzel kısmı transfer.. Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahblue-dreams :). bugün transfer oldun mu ? Ben 18 haziranda olacam kısmetse inşallah allahım
@Umutlupkolu ,almiraroza , T Tuma3987
Aynı gün transfer olmuşsunuz inşallah 3 tane hamile haberi alırız :))))
@Umutlupkolu ,almiraroza , T Tuma3987
Aynı gün transfer olmuşsunuz inşallah 3 tane hamile haberi alırız :))))
Kaçıncı gündesin canım?Kizlarrrr erken gebelik testi yaptim.cift cizGi ciktii sizce varmidir yoksa erken mi daha
Kaçıncı günündesin canım ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun ?Kizlarrrr erken gebelik testi yaptim.cift cizGi ciktii sizce varmidir yoksa erken mi daha
Hayir catlatma ignesi olmadim 8 inde transfer olmustu 7.gunum yani canm benmKaçıncı günündesin canım ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun ?
5.Gün embriyosu ise çıkabilir canım 9. gün test yapabilirsinHayir catlatma ignesi olmadim 8 inde transfer olmustu 7.gunum yani canm benm
Evet 5. Gun embriyosu insallah ya bakalim aksam kan veririm5.Gün embriyosu ise çıkabilir canım 9. gün test yapabilirsin
Ozaman hayırlı uğurlu olsun canımmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Hayir catlatma ignesi olmadim 8 inde transfer olmustu 7.gunum yani canm benm
Yaa insallah canim.agzin bal yesinOzaman hayırlı uğurlu olsun canımmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Herzaman dualarımdasınız zaten canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnYaa insallah canim.agzin bal yesin)) bana da isteyen herkese de nasip etsin Rabbim insallah bu mubarek gunlerde
Hadi inşallah canım çok sevindim hamisler artıyor darısı bize olsun :) tek embriyo muyduHayir catlatma ignesi olmadim 8 inde transfer olmustu 7.gunum yani canm benm