Amiiin insallah canim isteyen herkese yok.cift embriyoHadi inşallah canım çok sevindim hamisler artıyor darısı bize olsun :) tek embriyo muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin insallah canim isteyen herkese yok.cift embriyoHadi inşallah canım çok sevindim hamisler artıyor darısı bize olsun :) tek embriyo muydu
Benim tek embriyo dün transfer oldum ama yine olmicak gibi geliyo ben de heralde dayanamam 7. Gün yaptırırım testi. Kan testi sonucunu yaz mutlaka çok merak ettimAmiiin insallah canim isteyen herkese yok.cift embriyo
Guzel dusun litfen benimde lekelenmem var ama guzel dusunmeye calosiyorum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin tamm canim aksam yaptrcam yazarim kacinci gun transferi senin minisBenim tek embriyo dün transfer oldum ama yine olmicak gibi geliyo ben de heralde dayanamam 7. Gün yaptırırım testi. Kan testi sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim
Tüp bebek ilaçları gaz yapiyo sanirim ama transferden sonra artıyor mu bu gaz işi dunden beri çoğaldı sanki
Buarada gaz bendede cok varr ) ve ayaklarim.felaket usuyo.ne alalaysaBenim tek embriyo dün transfer oldum ama yine olmicak gibi geliyo ben de heralde dayanamam 7. Gün yaptırırım testi. Kan testi sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim
Tüp bebek ilaçları gaz yapiyo sanirim ama transferden sonra artıyor mu bu gaz işi dunden beri çoğaldı sanki
5. Gün canım ama 4ab yaziyo 1. Kalite değil sanırım gerçi pek bı önemi yok galiba ama nasıl geçecek bu kadar gün daha bı gün oldu :)Buarada gaz bendede cok varr ) ve ayaklarim.felaket usuyo.ne alalaysa
Ohoooo daha dur canimne yaptin ) ben kalitesini hicbilmiyorum bile nerde yaziyodu acaba bolbol kivi ananas ve kavrulmamis cekirdek ye ben hergun yedim hepsinden ananasi cok yeme gerci kan sulandirici ozelligi var5. Gün canım ama 4ab yaziyo 1. Kalite değil sanırım gerçi pek bı önemi yok galiba ama nasıl geçecek bu kadar gün daha bı gün oldu :)
Kavrulmamış kabak çekirdeği bulamadı eşim kavrulmuş aldı bı fark var mı acaba yiyorum meyve, yumurta süt bol bol su şimdilik böyle geciyoOhoooo daha dur canimne yaptin ) ben kalitesini hicbilmiyorum bile nerde yaziyodu acaba bolbol kivi ananas ve kavrulmamis cekirdek ye ben hergun yedim hepsinden ananasi cok yeme gerci kan sulandirici ozelligi var
Onu bilmiyorum kavrulmamis cig oluyo ondan iyi sanirim bende oyle bi kagit yok sadece neler yapmam gerektigi ilaclar kullanimi felan yazio aman neyse sen nerdensin canimKavrulmamış kabak çekirdeği bulamadı eşim kavrulmuş aldı bı fark var mı acaba yiyorum meyve, yumurta süt bol bol su şimdilik böyle geciyo
Bı kağıt verdiler canım eşimin sperm sonucu yazıyo, kac yumurta toplandigi yaziyo, embriyonun resmi var bı de altta 4ab falan yazıyor embriyo icin
dondurulmuslarla mı oldu onda tutma ımkanı nedır. ben bugun dr dan geldım tutmadı ılk görusmemızdı bu. lab ortamının ıyı olmadıgından behsettı kafama cok takıldı buBuarada gaz bendede cok varr ) ve ayaklarim.felaket usuyo.ne alalaysa
ben cvp vereyım ben hıcbısy hıssetmedım bazen yapıldıgını bıle hıssetmıodum aslında ıcınde bı canlı var sadece tutunup tutunmadıgı beklenıyordu . ama ben hıssetmedım o heyecanı yasamadımİyi akşamlar herkese
Bugün 4.günüm büyük bir heyecanla beklemeye devam ediyorum.
@Nehira-27 hepimizin aynı sanırım göğüsler :)
Benim de merak ettiğim bir husus var sonuç alanlara olacak sorum
İçinizde bir his oluşmuydu tuttuğuna dair ya da tersi.
Ne hissettiniz sonuçla ilgili yani ve hissiniz doğru çıktı mı?
Evet canim dondurulmus embriyolardi goguslerim sis ve ates gibo ayaklarm usuyo ve adet belirtisi baska da bise yokbelirti icin cokerken zaten arama bence .. Insallah olir pes etme sakin herseyin vakti zamani vardirdondurulmuslarla mı oldu onda tutma ımkanı nedır. ben bugun dr dan geldım tutmadı ılk görusmemızdı bu. lab ortamının ıyı olmadıgından behsettı kafama cok takıldı bu
aynen ama ıste dr un lab kötu demesı bennı çok etkıledıEvet canim dondurulmus embriyolardi goguslerim sis ve ates gibo ayaklarm usuyo ve adet belirtisi baska da bise yokbelirti icin cokerken zaten arama bence .. Insallah olir pes etme sakin herseyin vakti zamani vardir
Anladım. Teşekkür ederim cevap için nerde denemiştin?ben cvp vereyım ben hıcbısy hıssetmedım bazen yapıldıgını bıle hıssetmıodum aslında ıcınde bı canlı var sadece tutunup tutunmadıgı beklenıyordu . ama ben hıssetmedım o heyecanı yasamadım
Onu bilmiyorum kavrulmamis cig oluyo ondan iyi sanirim bende oyle bi kagit yok sadece neler yapmam gerektigi ilaclar kullanimi felan yazio aman neyse sen nerdensin canim
Ben de baş ağrısı olmadı ama aşırı derecede midem bulanmıştı ertesi gün.Dün transfer oldum bugün çok baş agrisi var ya transferle alakası olabilir mi ki yoksa yatmaktan mi ağrıdı bünye alışkın değil yatmaya
onu bende anlamadım kafamı cok karıstırdı öle demesıAnladım. Teşekkür ederim cevap için nerde denemiştin?
Doktor lab.kötü diyosa nasıl orda tedavi uyguluyo anlayamadım o kısmı
İyi değil madem baştan niye söyleyemedi çok saçma değil mi bu şekilde tutmayınca bizim labarotuvar iyi değil demekonu bende anlamadım kafamı cok karıstırdı öle demesı
evet demme bari dımı bu saatten sonraİyi değil madem baştan niye söyleyemedi çok saçma değil mi bu şekilde tutmayınca bizim labarotuvar iyi değil demek