2 saat canımKızlar transferden sonra ne kadar yattiniz hastanede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 saat canımKızlar transferden sonra ne kadar yattiniz hastanede
Yarın kan testine gidicem sabah. korka korka gidecem çünkü böyle beklemek çözüm değil allak bullak oldum. İlaçlrı bırakıyodum nerdeyse. bide sürekli gözüm doluyor niye böyleyim ağlamaklıyım hep. Psikolojimizde bi tuhaflaştı :) hayırlısı.Bu belirtilere hiç aldanma , vücudumuzun dengesi mi kaldı , adet olmadan umudu kesmek yok, ayrıca yarın kan testini yaptır , hiç kendine işkence etme :)
Bana 4 saat dediler ya hatta yola gideceğim için süreyi uzatabilirlermis2 saat canım
Adet olmadan pes etmek yok :)İnşaallah canlar. Dua edin adet sancım çok fazla. Korkuyorum inşaallah dediğiniz gibidir Anneler gününde bide anne olamayacağımı hissettim bikez daha Allah hiçbirmizin emeğini boşa çıkarmasın olmayacaksa hayal ettirmesin Rabbim çok zor.
Bence de git cunku , korkup erteliyoz kendimize iskence ediyoz, ben onu asilamada yaptim bu sefer yapmayacam :) gercekle bir an once yuzleseyim istiyorum. Ben zaten depresif moddayim 1-2 aydir :) alingan hassas bisey oldum ciktim :)Yarın kan testine gidicem sabah. korka korka gidecem çünkü böyle beklemek çözüm değil allak bullak oldum. İlaçlrı bırakıyodum nerdeyse. bide sürekli gözüm doluyor niye böyleyim ağlamaklıyım hep. Psikolojimizde bi tuhaflaştı :) hayırlısı.
Evet canım bendim ama maalesef benim 18 yumurtadan 5. güne gelen hiç embriyom kalmdı o yüzden pgt filan iptal oldu.. senin diyelim 4 tanesi beşinci güne geldi o gün ikisinden birer hücre alıyolar buna biyopsi deniliyor sonra o hücre aldıkları embriyolarla göndermedklernzi birlikte donduruyolar numara veriliyo o hücreye bakılıp şu numaralı embriyo sağlıklı die rapor gönderiylar hastanede transfer günü hastanede donmuş olan o sağlıklı embiriyoyu çözüp transfer ediyo.. yani senin embriyon pgtye gitmiyo alınan hücre pgtye gidiopapatyag , canım pgt olayını senle mi konuşmuştuk. Gönderecem demişti biri ama yanlış hatırlamıyorsam sendin, testten döndü mü embriyon? Sonuç belli mi transeferin ne zaman? Senin doktorun pgt için ne diyor?
Benim dün opu yapıldı şükür kurtuldum, 3-4 güne biz de karar vermeliyiz pgt ye kaç tane gönderecez diye , doktor en az 1 tane gönderin derim ben dedi, eşim diyor 2 tane gönderelim. Şimdi diyelim elimizde döllenen 4 tane embriyo oldu. 2 sini pgt ye göndercez ya donduruk halde mi gidip geliyor ki onlar, yolda bozulmasınlar :) sanki onlar düşünmüyordur bunu ben düşündüm :) kalan 2 sini direk donduruyoz dimi, gönderdiğimiz 2 embriyo testten döndü diyelim ve 1 ini transfer ettirdik diğerini donduruk kaldırıp koyuyorlar mı nasıl oluyor bu işler ya
He anladım şimdi :) çok teşekkür ederim , senin daha önce hiç tüp denemen olmuş muydu bu ilk mi olacaktı, doktor ne diyor bu duruma yumurta sayısı baya iyiymiş canım, ne diyeceğimi bilemedim allah sabır versin hepimizeEvet canım bendim ama maalesef benim 18 yumurtadan 5. güne gelen hiç embriyom kalmdı o yüzden pgt filan iptal oldu.. senin diyelim 4 tanesi beşinci güne geldi o gün ikisinden birer hücre alıyolar buna biyopsi deniliyor sonra o hücre aldıkları embriyolarla göndermedklernzi birlikte donduruyolar numara veriliyo o hücreye bakılıp şu numaralı embriyo sağlıklı die rapor gönderiylar hastanede transfer günü hastanede donmuş olan o sağlıklı embiriyoyu çözüp transfer ediyo.. yani senin embriyon pgtye gitmiyo alınan hücre pgtye gidio
Amin saol canım daha önce iki gebeliğim oldu kendiliğinden ama genetik problemli oldugu için düşük oldu ilk tüp bebekti olmadı maalesef daha konuşmadım doktorumla başka bi yerde denemeyi düşünüyorum artkHe anladım şimdi :) çok teşekkür ederim , senin daha önce hiç tüp denemen olmuş muydu bu ilk mi olacaktı, doktor ne diyor bu duruma yumurta sayısı baya iyiymiş canım, ne diyeceğimi bilemedim allah sabır versin hepimize
Bunu düzelten bi tedavi ilaç bişey var mı ki kısmen de olsa iyileştiren yani genetik yapıyı. Biraz tedavi görüp de mi denesen , nasıl bişey olduğunu bilmiyorum kusura bakma. Ozaman senin pgt ye göndermeden hiç transfer yapmaman lazım sanırım dimi, iyiki öyle bi imkan var allahtan. Özelden de yazdım canım bak bi :)Amin saol canım daha önce iki gebeliğim oldu kendiliğinden ama genetik problemli oldugu için düşük oldu ilk tüp bebekti olmadı maalesef daha konuşmadım doktorumla başka bi yerde denemeyi düşünüyorum artk
Maalesef hapla tedavisi olmayan tek şey genetik problem ya deneye deneye düşük ola ola sağlamı bulcam ya da pgt ile tüp bebek herşey nasip benim içinBunu düzelten bi tedavi ilaç bişey var mı ki kısmen de olsa iyileştiren yani genetik yapıyı. Biraz tedavi görüp de mi denesen , nasıl bişey olduğunu bilmiyorum kusura bakma. Ozaman senin pgt ye göndermeden hiç transfer yapmaman lazım sanırım dimi, iyiki öyle bi imkan var allahtan. Özelden de yazdım canım bak bi :)
İyi ki pgt yöntemi var, en azından genetiği sağlam olanalrı tespit edebilirsin. 1 tan e bile yeter sağlam olsun yeterki inşşallahMaalesef hapla tedavisi olmayan tek şey genetik problem ya deneye deneye düşük ola ola sağlamı bulcam ya da pgt ile tüp bebek herşey nasip benim için
İnşallah canımİyi ki pgt yöntemi var, en azından genetiği sağlam olanalrı tespit edebilirsin. 1 tan e bile yeter sağlam olsun yeterki inşşallah
Çok tecrübem yok ama normaldir diye düşünüyorum ilaçlardan düzen mi kaldı bizde canım Benim de 12 mayısta yani dün opu yapıldı , 1 ay rahim dinlendirme var. Yaklaşık 1 hafta on gün sonra adet olursun dediler ama dengesiz olabilir biraz dediler, sonra adetim bitecek. Opudan itibaren transfere kadar olan süreç için bi proğram verdiler gün gün hngi ilacı alacağım ne yapacağım falan. 10-15 gün sonra ilaçlara vitamine başlıyorum bi tane tek kullanımlık iğne var adını unuttum, estrofem ve crinone jel var. 18 haziranda transfer diyor proğramda, dedim o tarihte adet mi olacam nasıl oluyor kaçıncı gün oluyor. Adet olmayacaksın dediler estrofem adet olmamı engelleyecekmiş. Yani adet olmadan transfer yapılıyor demekki. Dün bi başlıkta biyerde okumuştum sanki adet olmamı bekledik ama olmayınca doktor adet olmadan yapacaz ozaman demişmiş ama kimdi bilmiyorum.Merhabalar size bir şey sormak istiyorum tüp bebek tedavisindeyim mart ayında yumurtalarım toplandı. Toplama işleminden yaklaşık bir hafta sonra adet oldum. Dondurulmuş transfer yapıcaz rahim dinlendirme yaptı doktorum. Şuan adetle beraber transfer hazırlığı yapıcaz ama ben bir türlü adet olmuyorum. Son adetimden 45 gün geçti yumurta toplamadan sonra böyle geçikme olması normal mi sizlerde olan oldu mu böle.
Benim tüp bebekten sonraki ay adetlerim hep geç geldi, normaldir herhalde ama doktorunuza bi danışın yinedeMerhabalar size bir şey sormak istiyorum tüp bebek tedavisindeyim mart ayında yumurtalarım toplandı. Toplama işleminden yaklaşık bir hafta sonra adet oldum. Dondurulmuş transfer yapıcaz rahim dinlendirme yaptı doktorum. Şuan adetle beraber transfer hazırlığı yapıcaz ama ben bir türlü adet olmuyorum. Son adetimden 45 gün geçti yumurta toplamadan sonra böyle geçikme olması normal mi sizlerde olan oldu mu böle.
Öyle olan durumlarda sadece opu ücreti alıyorlar transfer ücreti alınmıyor diye biliyorum bi de tedaviye orda devam ederse 2. Tedavi için indirim istesinkizlar gecen birinin yorumunu okudum antlyada tup bebek tedavisine baslamis yunurta toplanmis ama toplanan yumurtlar bos cikms ve hic bir embriyo yerlestirilememis islem iptal demisler oda tup bebek masraflarm bos gtti diyordu bu sekilde duyan bilen varmi boyle birsey normalmi yada eksik bilgi verildi tedavisi devam edicekde olabilir ama sordum henz daha cvp vermemis durumunu Nehira-27 antlya tup bebekte yaptrms