Ayyyy ne güzel :)))) iğnenin etkisi gitmiştir bence çoktan Allahım inşallah güzel bi değer alırsın inşallahTatlım benimde sabah çıktı idrarda silikte olsa. Hemen kan verdim geldim. Sonucu bekliyorum
Ay valla bak hevesleniyorumBenim de 5.gün embriyosuydu , 7.gün idrarda çıktı. Seni yoldan çıkarmayayım ama. Gene istiyorsan bekle canım
Kaçıncı günün ???Tatlım benimde sabah çıktı idrarda silikte olsa. Hemen kan verdim geldim. Sonucu bekliyorum
Ay valla bak hevesleniyorum
Kaçıncı günün ???
Ay valla bak hevesleniyorum
Kaçıncı günün ???
Ayyyy ne güzel :)))) iğnenin etkisi gitmiştir bence çoktan Allahım inşallah güzel bi değer alırsın inşallah
Canım buna bakmıştım dün
Amin Canım Benim inşallah4 ağustos,Svltr , 28 yaş, çikolata kisti, 1.deneme (1 ağustos opu)
4 ağustos ,Mor_cicek , 27 yaş, yumurta tembelliği, (1 ağustos opu), 1.deneme -İZMİR
5 ağustos,d_targaryen , 28 yaş,morfoloji, 1.deneme (31 temmuz opu) ANKARA
6 ağustos,Mini_mini , 27 yaş, tüp sebebi?, 1.deneme, (1 ağustos opu) ANKARA NovaArt
6 ağustos , @DEROS1986 , yaş?, tüp sebebi?, (9 haziran opu)3.deneme,(kaç embry?) -İSTANBUL
7 ağustos,_Citlembik_ , 25 yaş, morfoloji, (4 ağustos opu) 2.deneme (2embriyo) ANKARA
Kızlar inşallah minnaklar yerine yerleşti ve uyuyorlardırhepİniz peşpeşe güzel haberler alın bayram öncesi çifte bayram yaşayın inşallah
Canım buna bakmıştım dün
Daha öncede paylaşmıştın
Buna göre tutunduysa inşallah kana hcg karışıyor artık bugün
Bekleceğim inşallah günümü öncesinde test yapmak istemiyorum moralim bozulur diye
Hiçbirşey hissetmiyorum yaBelirti var mı
Ay benden bi gün sonra olmuşsun transferi . Ya belki seninki hemen tutunmuşturCnm şimdi hemşireyi aradım o da doktorla konuşmuş cıkması mümkün değil evet çıkıyor ama bu çok nadir olan birşey demis. 16 sında gel kan ver dedi. Biliyorsun deger ciksa bile bunun katlanması önemli o yüzden şu an bişey diyemem dedi. Ben hamile değilmiyim o zaman
Hiçbirşey hissetmiyorum ya
Ara sıra sadece eğildiğimde falan kaşıklarımda hafif bir ağırlık ağrı gibi oluyor
Belirti denecek belirti yok
Çok kendimi dinlemiyorum belki ondan hissetmiyorum
Sende var mı ?
Tamam erken olduğunu bizde biliyoz deseydi n :) ama değer çıkmayacak bi günde değilsin.kan verdin mi sen. Hastanenin sitesinden bakabiliyormusun sonucu. Dr kesin olsun diye ötelemiştir.Cnm şimdi hemşireyi aradım o da doktorla konuşmuş cıkması mümkün değil evet çıkıyor ama bu çok nadir olan birşey demis. 16 sında gel kan ver dedi. Biliyorsun deger ciksa bile bunun katlanması önemli o yüzden şu an bişey diyemem dedi. Ben hamile değilmiyim o zaman
Ay benden bi gün sonra olmuşsun transferi . Ya belki seninki hemen tutunmuştur
Tamam erken olduğunu bizde biliyoz deseydi n :) ama değer çıkmayacak bi günde değilsin.kan verdin mi sen. Hastanenin sitesinden bakabiliyormusun sonucu. Dr kesin olsun diye ötelemiştir.
Üç günlük mu transferin artışı önemli canım henüz düşük bir sonuç ama yine de pozitif olarak değerlendirilebilir. İlerlemesi gerekir iki gün sonra tekrar test yap ya da dr un verdiği tarihi bekleCnm eşim şimdi almış sonucumu 15.90 çıkmış. İnanamıyorum hala bu iğne etkisi olamaz dimi ? İğneyi 30 haziran gecesi vurmustum. Senin 7 gün kaç çıkmıştı sonucun ?
6.gün için normal bi değer :) iğne etkisi değildir. 2 günde bir baktır. 1 gün sonrasında yada 3 gün sonrasında baktırınca insanın kafası karışıyor, 2 günde bir baktır katlama oranını daha net ölçebilirsin. İnşallah yeterli oranda katlar inşallah Allahım .ayy çok güzel.inşallah 2 kat 3 kat artar.pozitif ol. Enerji ver minnakınaCnm eşim şimdi almış sonucumu 15.90 çıkmış. İnanamıyorum hala bu iğne etkisi olamaz dimi ? İğneyi 30 haziran gecesi vurmustum. Senin 7 gün kaç çıkmıştı sonucun ?
1.sayfaya bak canım orda kokunnhuzurr nikli arkadaş var onun hamileliği ne güzel devam ediyor, değere değil katlamasına bakacaz. Salı günü bi daha ver inşallah güzelce artacakCnm eşim şimdi almış sonucumu 15.90 çıkmış. İnanamıyorum hala bu iğne etkisi olamaz dimi ? İğneyi 30 haziran gecesi vurmustum. Senin 7 gün kaç çıkmıştı sonucun ?
6.gün için normal bi değer :) iğne etkisi değildir. 2 günde bir baktır. 1 gün sonrasında yada 3 gün sonrasında baktırınca insanın kafası karışıyor, 2 günde bir baktır katlama oranını daha net ölçebilirsin. İnşallah yeterli oranda katlar inşallah Allahım .ayy çok güzel.inşallah 2 kat 3 kat artar.pozitif ol. Enerji ver minnakına
Ben 7.gün idrar yaptık silik çıktı, 8.gün idrar yaptım kalunlaşmıştı.
9.gün (dr un söylediği test günümdü) kan testi 140 çıkmıştı.
moralini bozma sen daha 6. Gündesin ben 7. Gümde olmama rağmen yapamıyorum cesaret edip . 6 ile 7 arasına a bile fark okur muhakkak . Sen test gününde tam değeri görürsün hiç moral bozmaCnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ?Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi
Ama boşuna moral bozuyorsun, ben senin değerini görsem havalara uçarım pozitif diye. Çok erken baktırdın bu yüzden de düşük sonuç aldın ama ne olursa olsun pozitif bu sonuç. Lütfen stres yapma, 2 gün sonra tekrarla yeterCnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ?Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi