Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Ayyyy ne güzel :)))) iğnenin etkisi gitmiştir bence çoktan Allahım inşallah güzel bi değer alırsın inşallah

Cnm şimdi hemşireyi aradım o da doktorla konuşmuş cıkması mümkün değil evet çıkıyor ama bu çok nadir olan birşey demis. 16 sında gel kan ver dedi. Biliyorsun deger ciksa bile bunun katlanması önemli o yüzden şu an bişey diyemem dedi. Ben hamile değilmiyim o zaman :KK43:

4 ağustos, Svltr Svltr , 28 yaş, çikolata kisti, 1.deneme (1 ağustos opu)
4 ağustos , Mor_cicek Mor_cicek , 27 yaş, yumurta tembelliği, (1 ağustos opu), 1.deneme -İZMİR
5 ağustos, d_targaryen d_targaryen , 28 yaş,morfoloji, 1.deneme (31 temmuz opu) ANKARA
6 ağustos, Mini_mini Mini_mini , 27 yaş, tüp sebebi?, 1.deneme, (1 ağustos opu) ANKARA NovaArt
6 ağustos , @DEROS1986 , yaş?, tüp sebebi?, (9 haziran opu)3.deneme,(kaç embry?) -İSTANBUL
7 ağustos, _Citlembik_ _Citlembik_ , 25 yaş, morfoloji, (4 ağustos opu) 2.deneme (2embriyo) ANKARA

Kızlar inşallah minnaklar yerine yerleşti ve uyuyorlardır :dua::dua::dua: hepİniz peşpeşe güzel haberler alın bayram öncesi çifte bayram yaşayın inşallah
Amin Canım Benim inşallah :dua: :KK200:

Cnm şimdi hemşireyi aradım o da doktorla konuşmuş cıkması mümkün değil evet çıkıyor ama bu çok nadir olan birşey demis. 16 sında gel kan ver dedi. Biliyorsun deger ciksa bile bunun katlanması önemli o yüzden şu an bişey diyemem dedi. Ben hamile değilmiyim o zaman :KK43:
Ay benden bi gün sonra olmuşsun transferi . Ya belki seninki hemen tutunmuştur

Hiçbirşey hissetmiyorum ya
Ara sıra sadece eğildiğimde falan kaşıklarımda hafif bir ağırlık ağrı gibi oluyor
Belirti denecek belirti yok
Çok kendimi dinlemiyorum belki ondan hissetmiyorum
Sende var mı ?

Yok gibi ama rahim içinde dün akşamda seri ara ara kramp oluyor onun dışında yok bişey. Bazen tutmadı diye oturup ağlıyorum. Şu bekleme en zoru

Tamam erken olduğunu bizde biliyoz deseydi n :) ama değer çıkmayacak bi günde değilsin.kan verdin mi sen. Hastanenin sitesinden bakabiliyormusun sonucu. Dr kesin olsun diye ötelemiştir.

Ay benden bi gün sonra olmuşsun transferi . Ya belki seninki hemen tutunmuştur

Cnm hemşire idrara çok güvenme kanda çıksa bile katlanması lazım saglikla hamile olmak için dedi. Bu yüzden kafam cok karisik. İdrar testi erken gebelik testi bile değil normal dandik idrar testi bu kadar erken nasi onda çıktı anlamadım bu işte bir iş var ya bakalım hayırlısı

Tamam erken olduğunu bizde biliyoz deseydi n :) ama değer çıkmayacak bi günde değilsin.kan verdin mi sen. Hastanenin sitesinden bakabiliyormusun sonucu. Dr kesin olsun diye ötelemiştir.

Cnm eşim şimdi almış sonucumu 15.90 çıkmış. İnanamıyorum hala bu iğne etkisi olamaz dimi ? İğneyi 30 haziran gecesi vurmustum. Senin 7 gün kaç çıkmıştı sonucun ?

Cnm eşim şimdi almış sonucumu 15.90 çıkmış. İnanamıyorum hala bu iğne etkisi olamaz dimi ? İğneyi 30 haziran gecesi vurmustum. Senin 7 gün kaç çıkmıştı sonucun ?
Üç günlük mu transferin artışı önemli canım henüz düşük bir sonuç ama yine de pozitif olarak değerlendirilebilir. İlerlemesi gerekir iki gün sonra tekrar test yap ya da dr un verdiği tarihi bekle

6.gün için normal bi değer :) iğne etkisi değildir. 2 günde bir baktır. 1 gün sonrasında yada 3 gün sonrasında baktırınca insanın kafası karışıyor, 2 günde bir baktır katlama oranını daha net ölçebilirsin. İnşallah yeterli oranda katlar inşallah Allahım .ayy çok güzel.inşallah 2 kat 3 kat artar.pozitif ol. Enerji ver minnakına
Ben 7.gün idrar yaptık silik çıktı, 8.gün idrar yaptım kalunlaşmıştı.
9.gün (dr un söylediği test günümdü) kan testi 140 çıkmıştı.

1.sayfaya bak canım orda kokunnhuzurr nikli arkadaş var onun hamileliği ne güzel devam ediyor, değere değil katlamasına bakacaz. Salı günü bi daha ver inşallah güzelce artacak

6.gün için normal bi değer :) iğne etkisi değildir. 2 günde bir baktır. 1 gün sonrasında yada 3 gün sonrasında baktırınca insanın kafası karışıyor, 2 günde bir baktır katlama oranını daha net ölçebilirsin. İnşallah yeterli oranda katlar inşallah Allahım .ayy çok güzel.inşallah 2 kat 3 kat artar.pozitif ol. Enerji ver minnakına
Ben 7.gün idrar yaptık silik çıktı, 8.gün idrar yaptım kalunlaşmıştı.
9.gün (dr un söylediği test günümdü) kan testi 140 çıkmıştı.

Cnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ? :KK43: Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi :KK43:

Ya
Cnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ? :KK43: Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi :KK43:
moralini bozma sen daha 6. Gündesin ben 7. Gümde olmama rağmen yapamıyorum cesaret edip . 6 ile 7 arasına a bile fark okur muhakkak . Sen test gününde tam değeri görürsün hiç moral bozma

Ama boşuna moral bozuyorsun, ben senin değerini görsem havalara uçarım pozitif diye. Çok erken baktırdın bu yüzden de düşük sonuç aldın ama ne olursa olsun pozitif bu sonuç. Lütfen stres yapma, 2 gün sonra tekrarla yeter

X