- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
Bi gün varmış aramızda . Ama benimki 3.gün embriyosu7 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi gün varmış aramızda . Ama benimki 3.gün embriyosu7 canım
Beşinci gün benim de ama beklemek zor gerçekten yaBi gün varmış aramızda . Ama benimki 3.gün embriyosu
canım valla bunu okuya okuya ezberledim korkuyorum olumsuz mu sonuç diye . Valla çıkacağını bilsem su an gider test yaptırırım . Boşa ümitlenmekten korkuyorumd_targaryen , Mini_mini ,
Sizin 5.gün embriyosu ya bu tabloya bakın , tutunma kaçıncı gün başlıyor kaçıncı gün tamamlanıyor. Herkesin aynı standart olmayabilir belki 1-2 gün oynar
Pozitif mesaj yolluyoruz evrene, tutunmasa neden ağrısın. İnşallah ikinci çizgiyi göreceksinizBeşinci gün benim de ama beklemek zor gerçekten ya
canım valla bunu okuya okuya ezberledim korkuyorum olumsuz mu sonuç diye . Valla çıkacağını bilsem su an gider test yaptırırım . Boşa ümitlenmekten korkuyorum
Yapmadım kocam yapmayalım çıkmaz üzülürüz diyord_targaryen Cnm test yaptın mı bugün ?
İnşallah canım inşallh Allah sesimizi duysun da isteyen herkese nasip etsinPozitif mesaj yolluyoruz evrene, tutunmasa neden ağrısın. İnşallah ikinci çizgiyi göreceksiniz
Çok az belli belirsiz kasıklarımda batma tarzı ağrı olmuştuSizin transferden sonra rahim içinde ağrı batma kramp gibi ağrılar oldu mu
Yapmadım kocam yapmayalım çıkmaz üzülürüz diyor
Benim de bugün 8.gün. Adet ağrılarım geçmiş sanki
Evet gidip test alayım pesimi de bırakmıyor ki yürüme güneşte diyip duruyor . Tek basıma eczaneye dek girmem mucize su an . Allahtan hayırlısını istiyorum inşallah bu embriyo da hayırlıdır ...Ben sabah gizli gizli yaptım silik çizgi çıktı ama hala çatlatma iğnesi etkisi mi bilmiyorum cnm. Sonraki yaptığımda çıkmadı hiçbirsey. Bir dene istersen. Zaten çıkmazsa da üzülmemek lazim çünkü daha çok erken
Ayy buna bakılırsa tutunma 7.gün tamamlanıyor, e bende de 8.günde ağrılar kesildi . Allahım heveslenmeye başladım
Ama senin sanki günün benden gerideydi diye hatırlıyorum?Benim hala devam ediyor
Benim de 5.gün embriyosuydu , 7.gün idrarda çıktı. Seni yoldan çıkarmayayım ama. Gene istiyorsan bekle canımEvet gidip test alayım pesimi de bırakmıyor ki yürüme güneşte diyip duruyor . Tek basıma eczaneye dek girmem mucize su an . Allahtan hayırlısını istiyorum inşallah bu embriyo da hayırlıdır ...
Ama senin sanki günün benden gerideydi diye hatırlıyorum?
Sende Bursa dasin sanirim bende Bursa dayim hangi doktorda tedavi goruyorsun:)
4 ağustos, Svltr , 28 yaş, çikolata kisti, 1.deneme (1 ağustos opu)
4 ağustos , Mor_cicek , 27 yaş, yumurta tembelliği, (1 ağustos opu), 1.deneme -İZMİR
5 ağustos, d_targaryen , 28 yaş,morfoloji, 1.deneme (31 temmuz opu) ANKARA
6 ağustos, Mini_mini , 27 yaş, tüp sebebi?, 1.deneme, (1 ağustos opu) ANKARA NovaArt
6 ağustos , @DEROS1986 , yaş?, tüp sebebi?, (9 haziran opu)3.deneme,(kaç embry?) -İSTANBUL
7 ağustos, _Citlembik_ , 25 yaş, morfoloji, (4 ağustos opu) 2.deneme (2embriyo) ANKARA
Kızlar @Svltr , en başta :) ilk o yapsa ya testi :) hiç sesi çıkmıyor
Benim de 5.gün embriyosuydu , 7.gün idrarda çıktı. Seni yoldan çıkarmayayım ama. Gene istiyorsan bekle canım
Aa Evet ben de ishaldim konuşmuştuk. Benimki de yeni geçti valla. Hemen moral bozma belki seninki de geçiverir belli mi olurCnm altı Ağustos'ta transfer oldum bende. Ama bende hala ishal var. Dış gebelik olacak diye korkuyorum ishal belirtisi diyorlar