Amin çok sağol! Bu ilk testim. 13-14’te idrar testi yaptım koyulaştı. Doktorum çok iyi dedi.İyiyim canım şükür sen nasılsın ?
15. Günden önce hiç baktırdın mı bu ilk test mi, değerin az olması değil de düzenli katlamaması sorun oluyor sanırsam. Doktor bişey dedi mi değere . Değer 2 gün sonra %60 ın üzerinde artması lazım , yani en az 260-270 i geçmeli, ama illa 2 katına çıkacak diye bişey yok 2 kattan fazla da artabiliyor hatta gün geçtikçe daha çok katlıyor . İnşallah orantılı katlamaya devam eder canım
Canım eline sağlık bu çok iyi oldu benim için
Ya böyle yapma ama, neden olmasın 2 tane embriyo konulmuş, şansın düşük değil ki:) moralini yüksek tut. Üzülerek bişey elde edemeyiz ki zatenYaa neden bilmiyorum ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum .Kiloluyum acaba ondan mı bilmiyorum ama çok umutsuzum ben
Yaa neden bilmiyorum ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum .Kiloluyum acaba ondan mı bilmiyorum ama çok umutsuzum ben
Valla fazla da bişey demiyorlar ki moral olsun. Hani tek denilen 2 embriyo iyi, 8 hücreli. Bu kadar.Ya böyle yapma ama, neden olmasın 2 tane embriyo konulmuş, şansın düşük değil ki:) moralini yüksek tut. Üzülerek bişey elde edemeyiz ki zaten
Olsun. Yapılacak herşey yapılmış, bu durumda üzülsen de üzülmesen de olacağı varsa olacak olmayacağı varsa da olmayacak:) sen olumlusunu düşün. İyi durumda 2 tane transfer edilmiş, daha ne olsun, insan tabi tedirgin olabilir ama olumsuza yönelme arkadaşım.boşu boşuna moralini bozmaValla fazla da bişey demiyorlar ki moral olsun. Hani tek denilen 2 embriyo iyi, 8 hücreli. Bu kadar.
Evet haklısın. Eşim de çok gaza geldi hayaller kurmaya başladı. Dur daha bişey belli değil diyorum ama nafile. Sonunda üzülen o olacak diye korkuyorum sanırımOlsun. Yapılacak herşey yapılmış, bu durumda üzülsen de üzülmesen de olacağı varsa olacak olmayacağı varsa da olmayacak:) sen olumlusunu düşün. İyi durumda 2 tane transfer edilmiş, daha ne olsun, insan tabi tedirgin olabilir ama olumsuza yönelme arkadaşım.boşu boşuna moralini bozma
:) bence o en güzelini yapıyor. Olumlu düşünüyor ne güzel. Olumsuz olsa bile dünyaya küseceğini sanmıyorum eşinin. Takma kafaya başka şeylerle uğraşmak iyi gelebilir.Evet haklısın. Eşim de çok gaza geldi hayaller kurmaya başladı. Dur daha bişey belli değil diyorum ama nafile. Sonunda üzülen o olacak diye korkuyorum sanırım
Küsebilir bizim dondurulmuşumuz yok çünkü:) bence o en güzelini yapıyor. Olumlu düşünüyor ne güzel. Olumsuz olsa bile dünyaya küseceğini sanmıyorum eşinin. Takma kafaya başka şeylerle uğraşmak iyi gelebilir.
Moralini bozma bence senin 2 embriyon var benim tekKüsebilir bizim dondurulmuşumuz yok çünküya bişey merak ediyorum, ikinci denemelerde ücret nasıl oluyor bi indirim filan olmuyor mu acaba.
Aminn İnşallah. Herkese bakıyorum dondurulmuşlar var, benim sanki elimde bişey kalmadı gibi bi karamsarlık üstümde. Allah İnşallah bu transferlerle yüzümüzü güldürsün, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMoralini bozma bence senin 2 embriyon var benim tek
Rabbim nasip edecekse bir şekilde olacak bebeğin
Sadece ona sığın ve tevekkül et çok iyi geliyor
Ben iyiyim elhamdulillah
Kötüyü yaşamadan kötü olmamamız lazım
İnşallah güzel haberi alırız ikimizde
Ben de yormadım kendimi ama transferden sonra 1 saat kadar dinlenip 3-4 saat yolculuk yapmak zorunda kaldım :) içim rahat etmemişti ama dediğin gibi stres daha çok olumsuz etkiliyor sanırsam , inanıp umutlu olmak lazımİnşallahya ben çok yormuyorum kendimi ama gezdim de önemli olan mutlu olduğun şeyi yapmak değil mi su an ? Stres kadar hiç bişet olumsuz etkilemez moralleri yükseltin hanımlar canlanın
Merhabaselam arkadaşlarr, bugün iğnelerde 4.günüm..ilk kontrolünü oldum bugün.. benim amh düşük 1.31,yaşıtlarına göre düşük dedi dr,şuan büyümekte olan 8 yumurtam var.. gonal f 150 ve menogon 150 vurulmaya devam..pazartesi tekrar kontrol.. sanırım cetrotide başlıcaklar.
yumurta sayısı az olduğundan biraz cabin sıkıldı ama buna da şükür ..insallah sağlıklı embriyolar elde ederiz..
Nehira-27 canım senin eşinin yumurta toplandığı gün değerleri nasıldı? bir de senin kaç adet toplandı ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Merhaba canım, hatırlaman cok mutlu etti beni, doktor 7 agustosta cagırdı. Reglimin 2. Günü gittim ilac iğne filan vermedi sadece haftaya gel dedi onu bekliyorum 7 agustosta da 8.günüm olcak söylediğine göre 15. 20. Günleri arası transfer olur diyor. Naturel olcakmıs