- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
İnşallah canımcım4 ağusyos Svltr ,
4 ağustos @GorTuu ,
5 ağustos d_targaryen
Yoldaşlar :) peşpeşe güzel haberler alacağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımcım4 ağusyos Svltr ,
4 ağustos @GorTuu ,
5 ağustos d_targaryen
Yoldaşlar :) peşpeşe güzel haberler alacağız inşallah
merhaba:)Kızlar bu arada 1.sayfayı güncelledim , eksik olan şeyler varsa söyleyebilirsiniz. İsteğe bağlı tabi zorunlu değil.
Beta hcg tablosunu da güncelledim, pozitif arkadaşların değerlerini yazdım, transfer sonucu bekleyenler test yapacaklar ordaki değerlerden bir fikir edinebilir diye düşündüm , arada göz atın
Çok tşk ederim hatırlamanız sevindirdi :)
Hatırlamaz mıyım kız :) takipteyim herkesi :) sen 1.sayfaya baksana bi sürekli güncelliyom en heyecanlı günlerin :) inşallah hayırlısıyla gelir geçer :)Merhaba canım, hatırlaman cok mutlu etti beni, doktor 7 agustosta cagırdı. Reglimin 2. Günü gittim ilac iğne filan vermedi sadece haftaya gel dedi onu bekliyorum 7 agustosta da 8.günüm olcak söylediğine göre 15. 20. Günleri arası transfer olur diyor. Naturel olcakmıs
Sağolun inşallah. İlk tedavi denemeniz sanırım :) inşallah sonu güzel olur , ben de çikolata mağduruyum bu arada :)merhaba:)
Benimde transferim 17.08 tarih verdi doktor belki değişebilir şuan yumurta büyütme dönemindeyim
Yaş 28 çikolata kisti nedeniyle sağ tüpüm bağlandı solda tembellik vardı onun dışında tüm değerler normal ama doğal yolla olmadı işte kısmet..
İnşallah sizinde gebeliğiniz sağlıklı sorunsuz ilerler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim:)
Üzerindeki yük bi nebze de olsa azalmıştır , opudan sonra insana bi rahatlama geliyor transfere kadar :) sonra yine bir bekleyiş :) en yakın zamanda sağlıkla transferin olur inşallah :)Çok tşk ederim hatırlamanız sevindirdi :)
Regl oldum kontrolüm var sanırım o zmn söyliyicek
6 yumurta donduruldu 3.gün 6,7,9 hücreliymiş
Evet biraz rahatlama oldu ama ilaçların etkisi sanırım hala geçmedi göğüslerim taş gibi özellikle sol taraf ta bezeler var elime geliyor çok ağrıyor sağıma soluma dönüp yatamıyorum sizdede olmuşmuydu ? biraz korkuttu beni deneyimleyenler varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlarÜzerindeki yük bi nebze de olsa azalmıştır , opudan sonra insana bi rahatlama geliyor transfere kadar :) sonra yine bir bekleyiş :) en yakın zamanda sağlıkla transferin olur inşallah :)
1.sayfaya tek tek liste yapıp takip ediyom ya ben kim hangi aşamada diye :) hatırlamaz mıyım hiç :) 1.sayfaya bak hele :) beta hcg değerleri bile var , test yapacaklara yol gösterecek :)Çok tşk ederim hatırlamanız sevindirdi :)
Regl oldum kontrolüm var sanırım o zmn söyliyicek
6 yumurta donduruldu 3.gün 6,7,9 hücreliymiş
Opudan sonra göğüslerim hassaslaştı ağrıdı bi süre sonra geçti. Şuan yine hassaslar.Evet biraz rahatlama oldu ama ilaçların etkisi sanırım hala geçmedi göğüslerim taş gibi özellikle sol taraf ta bezeler var elime geliyor çok ağrıyor sağıma soluma dönüp yatamıyorum sizdede olmuşmuydu ? biraz korkuttu beni deneyimleyenler varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar
Gördüm şimdi süpersiniz :)1.sayfaya tek tek liste yapıp takip ediyom ya ben kim hangi aşamada diye :) hatırlamaz mıyım hiç :) 1.sayfaya bak hele :) beta hcg değerleri bile var , test yapacaklara yol gösterecek :)
Bende oldu göğüslerim Baya büyük su an . Karnında büyük duruyor . İğne yapar dediler bi de opu san sonra çok oluyormusEvet biraz rahatlama oldu ama ilaçların etkisi sanırım hala geçmedi göğüslerim taş gibi özellikle sol taraf ta bezeler var elime geliyor çok ağrıyor sağıma soluma dönüp yatamıyorum sizdede olmuşmuydu ? biraz korkuttu beni deneyimleyenler varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar
Evet opudan sonra oldu karnımda şişti o geçti çok şükür Ama göğüslerim baya ağrıyorBende oldu göğüslerim Baya büyük su an . Karnında büyük duruyor . İğne yapar dediler bi de opu san sonra çok oluyormus
28 yaş Ankara ilk deneme . Morfolojik yapı sıkıntılı sanırım bu bilgilerdi soru işareti olan1.sayfaya tek tek liste yapıp takip ediyom ya ben kim hangi aşamada diye :) hatırlamaz mıyım hiç :) 1.sayfaya bak hele :) beta hcg değerleri bile var , test yapacaklara yol gösterecek :)
Hahaha simdi baktım süpersin yaa bircogu hamile kalınca unutuyor buraları helal olsun sanaHatırlamaz mıyım kız :) takipteyim herkesi :) sen 1.sayfaya baksana bi sürekli güncelliyom en heyecanlı günlerin :) inşallah hayırlısıyla gelir geçer :)
Ayy ben orayı tek tek uğraşıyom ya :) demekki orayı farketmeyen çok daha :) çok şaşırdım kııı :) kim opu oldu kim tedaviye başladı kim transfer oldu hep güncelliyom :) orda her yeni adım atana heyecanlanıyorum kendimmişim gibiHahaha simdi baktım süpersin yaa bircogu hamile kalınca unutuyor buraları helal olsun sana
Mini_mini , nasılsın :) opudan sonra 5 gün geçti , transferin hemen olacak mı, dinlendirilecek misin
Tatlım iyim çok şükür benim tedavim uzun protokol olarak devam ediyo. Doğum kontrol hapı kullanıyorum bitmek üzere.perşembe günü lucrine başlayacağım inş.S Sedaalieymen , nasılsın canım tedavin bitti mi opu oldun mu , inşallah sağlıklı bi sürü yumurtan büyümüştür