Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne mutlu sana
annelerine de tutunurlar inşallah[/QUOT
Çok sağol inşallah
canım ben özelde tedavi oluyorum şuan, bende de çikolata kisti var ve amh 0,72, çarşamba günü opu var, sadece 3 yumurtam büyümüş inşallah onlarda boş çıkmaz, bu kist epey olumsuz etkiliyorARKADASLAR MERHABA; ARANIZDA EĞİTİM VE ARASTIRMA HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI ACABA; SANKİ GENELDE HEP ÖZELDE YAPILMIŞ GİBİ HİSSETTİM. BEN EYLÜL AYINDA EĞİTİİM VE ARASTRMA HASTANESİNDE YAPTIRCAM. AMH BAYA DÜŞMÜŞ. 0,67 İLE BEBİŞLERİNE HAMİLE KALAN VAR MI ACABA MORALE İHTİYACIM VAR. ENDROMETRİOZİS HASTASIYIM. BU HASTALIK BENİM REZERVLERİ YİYİP BİTİRDİ
canım ne yaptın ne dedi dr
Evet canım aynıyız, benimde bugün kontrolüm vardı her şey yolunda dedi doktor yumurta gelişimi güzel seyrediyor bi sıkıntı yok dedi yine iğnelere devam edeceğim ve yumurtaların erken çatlamaması için iğne verdi, pazartesi sabah tekrar çağırdı, bir de bugün kan verdim e2’ye falan bakıldı bir kaç bişeye daha bakıldı sanırım ama tedbir için dedi doktor,bir sıkıntı yok testlerde dedi, birde benden ve eşimden bazı testler ile nüfus kayıt örneği,nüfus cüzdanı fotokopisi gibi bazı belgeler istediler dosyaladılar ve son olarak transferi hemen yapmayacağını rahimi dinlendirmek ve çocuğa uygun bir hale getirmek için önümüzdeki ay adet sonrasında yapacağını söyledi...
Böyle böyle geçiyor bakalım,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla sonucunda yüzümüz güler anne oluruz
İnsallaj bos çıkmaz dua etmektep başka caremin yok arkadaşım. Rabbim yüzünu guldursuncanım ben özelde tedavi oluyorum şuan, bende de çikolata kisti var ve amh 0,72, çarşamba günü opu var, sadece 3 yumurtam büyümüş inşallah onlarda boş çıkmaz, bu kist epey olumsuz etkiliyor
Merhaba canım, bugün kontrolüm vardı yumurta ölçümleri iyi gidiyor dedi, yine kan verdim e2’ye bakıldı sıkıntı yok dedi,yarın 11’de tekrar kontrolüm var,galiba yarın opu için gün söyleyecek çünkü bu hafta içi yapıcaz demişti. Yarın yazarım yine, inşallah sağlıklı büyümüşlerdir ve yüzümüz gülercanım ne yaptın ne dedi dr
benim çarşamba opu yapılacak inşallah
Ya Ben ilk tup bebek tedavisindeyken hic kan alip e 2 ye falan Bakan olmadi. Ilaclari kullandim yumurta takibi yaptılar o kadar. Sizler anlattikca Ben sinir oluyorum ilk merkezeMerhaba canım, bugün kontrolüm vardı yumurta ölçümleri iyi gidiyor dedi, yine kan verdim e2’ye bakıldı sıkıntı yok dedi,yarın 11’de tekrar kontrolüm var,galiba yarın opu için gün söyleyecek çünkü bu hafta içi yapıcaz demişti. Yarın yazarım yine, inşallah sağlıklı büyümüşlerdir ve yüzümüz güler
aynen canım tek duamız var başka neyimiz varİnsallaj bos çıkmaz dua etmektep başka caremin yok arkadaşım. Rabbim yüzünu guldursun
inşallah canım sağlıklı bir süreç geçirmek nasip olsun hepimizeMerhaba canım, bugün kontrolüm vardı yumurta ölçümleri iyi gidiyor dedi, yine kan verdim e2’ye bakıldı sıkıntı yok dedi,yarın 11’de tekrar kontrolüm var,galiba yarın opu için gün söyleyecek çünkü bu hafta içi yapıcaz demişti. Yarın yazarım yine, inşallah sağlıklı büyümüşlerdir ve yüzümüz güler
Ben de kullanmıştım canım , normaldir , göğüsleri şişiriyor estrofem. Ben transferden 20 gün önce kullanmaya başlamıştım senin belli mi transfer , vücut hamile olmadığı için embriyoyu yabancı madde gibi algılar diye estrofem veriyorlar , estrofem de vücudun hamileymiş gibi değişiklikler yapıyor embriyoyu kabul etsin diye :)Merhaba kızlar, transfer için rahim hazırlama aşamasındayım, estrofem kullanıyorum, şuanda göğüslerim de acayip bi ağrı adet olacakmışım gibi karnımda sancı falan var, normali midir bu içinizde bu durumu yaşayan var mı?
hatice-yakup , tedavin bitti mi , nasıl geçti , nerelerdesin .geçen de etiketlemiştim :)
e2 ye nasıl bakmadılar ?? çok ilginç ya, nerdeydi tedavinizYa Ben ilk tup bebek tedavisindeyken hic kan alip e 2 ye falan Bakan olmadi. Ilaclari kullandim yumurta takibi yaptılar o kadar. Sizler anlattikca Ben sinir oluyorum ilk merkeze
Maşallah hangi ara opu oldun kız :) hadi hayırlısı :) kaç tane transfer edilecek ? Kaç gün beklediler labaratuvardaCanimmm görmedim etiketi kusura bakma
Tam ortadayım yarin Transferim var
Sen nasilsin ? Bebis nasil ????