Selam canım.. Ümidini kaybetme tatlım, bak ilkinde döllenme bile olamamışken, 2. denemede transfer aşamasına gelmişsiniz. maalesef yolumuz uzun ve iğnelerle dolu.. Ama ümidimizi kaybetmeyelim..İnşallah ama umudum kalmadı artıkSen hangi aşamadasın?Allah inşallah sağsalim evlatların olmasını nasip eder.
Adetin 2. Günü başlamıştı doktorum tedaviye 23. Günü transfer olmuştu benim dondurulmuşlarlakızlar birşey soracaktım.2. transfer yapılacağı ve dondurulmuş yumurta kullanılacağı zamn, süreç nasıl işliyor? yani kaçıncı gün başlanıyor tedaviye? dondurulmuş yumurta ile yoluna devam eden var mıdır aranızda?
canım yanlış alıntı yaptımçok güzel canım maşallah sağlıkla gelsin inşallah hepsi pgt den
canım hepsi sağlıklı gelir inşallah rabbim gönlüne göre versin, yormasın seni daha fazlaEmbriyolog aradı az önce. 9 taneden 5 tanesi 5. güne gelmiş ve hepsi pgt’ye gidiyor. Lütfen dua edin benim için.. 1 sağlıklıya razıyım
canım hepsi sağlıklı gelir inşallah rabbim gönlüne göre versin, yormasın seni daha fazlaEmbriyolog aradı az önce. 9 taneden 5 tanesi 5. güne gelmiş ve hepsi pgt’ye gidiyor. Lütfen dua edin benim için.. 1 sağlıklıya razıyım
Evet bıraksın artıkcanım hepsi sağlıklı gelir inşallah rabbim gönlüne göre versin, yormasın seni daha fazla
gözünaydın canım inşallah güzel sonuçlar almakta nasip olurKuzularrr size yazacağıma hata ile donasyon topiğine yazmışım!
Bugün transferim olduuu
Himm... doktor temizken gel demişti.. birkaç güne de regl olurum muhtemelen..Adetin 2. Günü başlamıştı doktorum tedaviye 23. Günü transfer olmuştu benim dondurulmuşlarla
Hadi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canimKuzularrr size yazacağıma hata ile donasyon topiğine yazmışım!
Bugün transferim olduuu
hadi hayırlı haberler gelir inşallah canım..Kuzularrr size yazacağıma hata ile donasyon topiğine yazmışım!
Bugün transferim olduuu
Ne güzel hamilesindir inşallah, sonucu bizede söyleMayıs'ta ilk tüp bebek denemem başarısız olmuştu. Bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım koyu olan testi önce silik olanı ondan bı saat sonra yaptım şimdi kan vermeye gidiyorum
Hayırlı olsun,güzel sonuçlanır inşallah arkadaşımKuzularrr size yazacağıma hata ile donasyon topiğine yazmışım!
Bugün transferim olduuu
Kan sonucum 81.55 çıktı çok saskinim hiç ihtimal vermedigim bı aydi ama değer düşük mü 3-4 gün geciktiNe güzel hamilesindir inşallah, sonucu bizede söyle
normal sınırlarda alt sınıra daha yakın bi değer. katlanmasına bakarsınız. 48 saatte bir 1,5-2 kat arası artıyorsa sıkıntı yok demektir. ne güzel bi haber.sizin adınıza çok sevindim:)Kan sonucum 81.55 çıktı çok saskinim hiç ihtimal vermedigim bı aydi ama değer düşük mü 3-4 gün gecikti
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah :) benim de değerin düşük olması kafamı karıştırdı ama dediğin gibi artarsa sıkıntı yoktur insallahnormal sınırlarda alt sınıra daha yakın bi değer. katlanmasına bakarsınız. 48 saatte bir 1,5-2 kat arası artıyorsa sıkıntı yok demektir. ne güzel bi haber.sizin adınıza çok sevindim:)
Kan sonucum 81.55 çıktı çok saskinim hiç ihtimal vermedigim bı aydi ama değer düşük mü 3-4 gün gecikti