- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
progesteronun düşük sayılmaz. ovulasyondan sonra rahim kalınlaşmasını sağlayan bir hormon olduğu için bebeğin tutunmasını sağlıyor, yani bence dert etme.Günaydın kızlar. Sizlere bi sorum olacak. Transferden sonra progesteronuna baktıran oldu mu. Ben özellikle baktırmadım ama hcg baktıracağım zaman kadın doğumcu doktorun sekreteri hcg dışında bir iki bişeye de işaretlemiş. O da çıkmış. Progesteron normal değer aralığı 0-15 miş benim 9 küsur bişeydi. Doktor biraz düşük gibi ben olsam prolutonu haftafa 2 yada 3 e çıkarırdım ama tüp bebek merkezine danış onlar bu noktaya kadar takip etti sonuçta dedi. Müdahale etmiş olmayayım dedi. (Prolutonu haftada 1 yapıyom)
Tüp bebek merkezime sordum, hayır normal değer, illa üst sınırda olması gerekmiyor progesteronun ; ilaçları dediğimiz gibi kullanmaya devam et dediler. Ama içime kurt düştü. Kaç olması lazım sizlerin kaç offf ya
Benden hcg ile birlikte progesteron ve e2 istediler.progesteron 60 cikmistiGünaydın kızlar. Sizlere bi sorum olacak. Transferden sonra progesteronuna baktıran oldu mu. Ben özellikle baktırmadım ama hcg baktıracağım zaman kadın doğumcu doktorun sekreteri hcg dışında bir iki bişeye de işaretlemiş. O da çıkmış. Progesteron normal değer aralığı 0-15 miş benim 9 küsur bişeydi. Doktor biraz düşük gibi ben olsam prolutonu haftafa 2 yada 3 e çıkarırdım ama tüp bebek merkezine danış onlar bu noktaya kadar takip etti sonuçta dedi. Müdahale etmiş olmayayım dedi. (Prolutonu haftada 1 yapıyom)
Tüp bebek merkezime sordum, hayır normal değer, illa üst sınırda olması gerekmiyor progesteronun ; ilaçları dediğimiz gibi kullanmaya devam et dediler. Ama içime kurt düştü. Kaç olması lazım sizlerin kaç offf ya
Pazartesi test günüm geçen perşembe son klan embriyomu da transfer ettik bekleme aşamasındayım ve DiyarbakırdayımBasladin mi ne durumdasin simdi hangi sehirdensin canim
Insallah guzel.haberlerini aliriz canimPazartesi test günüm geçen perşembe son klan embriyomu da transfer ettik bekleme aşamasındayım ve Diyarbakırdayım
Canim kacinci gün embriyosu???? evet normal olabilir cunku herkesin farkli oluyor ama bana kalirsa kendinde belirti arama cunku belirtiler karisik oluyor herkesin bir olmuyor yaniltiyo psikolojik olarak belirti hissediyorsun cok normal bunlarda rahat olmani dilerimKızlar 5.günüm göbek altında bi gerginlik var acı gibi normal mi birde kaçıncı gün test yaptınız en erken çıkan??
Canim simdiden öle ďüsünme yeterki kaliteli olsun o bitane melek sana sıkı sıkı tutunur merak etme Allaha emanat guzel sonuclarini bekliyoruz insallahArkadaşlar selam. Opudan çıktım. Çok şükür her şey yolunda. Ama tek embriyo transfer etmek istiyorlar. 34 yaşındayım. 1 tane tutmayabilir
5.gün blast transferi ve bugün 5 gün daha geçti..Canim kacinci gün embriyosu???? evet normal olabilir cunku herkesin farkli oluyor ama bana kalirsa kendinde belirti arama cunku belirtiler karisik oluyor herkesin bir olmuyor yaniltiyo psikolojik olarak belirti hissediyorsun cok normal bunlarda rahat olmani dilerim
Benim ilk tedavim 21 yumurta toplandı 19 u kaliteli 5.güne 12 tanesi devam etti hic bir risk olmadı rahim iyilesti ve canlı blast transferimi oldum..Sevdamm2626 Sağol canım inşallah. Sana da Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bir de OHSS riski için dostinex verdiler. 17 yumurta toplandı. Genelde 20 üstünde risk var diye biliyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Aynen canim ignelerden kaynakli olabilir bende kan sulandirici kullaniyorum sertlesti iyice morardi yani ben 7. Gunumde 8. 9. Gunlerimde yaptm 2si normal testi silik cikti biri erken gebelik testiydi onda kop koyu cikti canim5.gün blast transferi ve bugün 5 gün daha geçti..
bn sabrlıyımdir şükür yine de arıyoruz bazen haklısın.. ben fazla yatamadim ve karnimda hep bi gerginlik vardı ignelere bağliyorum ama yinede endişelenmeden edemiyor insan
Kan sulandırıcın hibor mu ? Ne kadar süre kullanacakmışsın ? Ben tam igneler bitiyor az kaldı diye sevinirken gebelik oluşmuşsa devam mı ediliyor acaba ?!@Aynen canim ignelerden kaynakli olabilir bende kan sulandirici kullaniyorum sertlesti iyice morardi yani ben 7. Gunumde 8. 9. Gunlerimde yaptm 2si normal testi silik cikti biri erken gebelik testiydi onda kop koyu cikti canim
Claxena kullaniyorum canim 12 haftalik olasiya kadar kullanicam canim kan pihtilasmasi varsa 9 ay kullanani var herkesin farkli oluyor yani bende kan pihtilasmasi yok ama ikiz olduklari icin suan 4 haftam daha var ne olacagini bilmiyorum bendeKan sulandırıcın hibor mu ? Ne kadar süre kullanacakmışsın ? Ben tam igneler bitiyor az kaldı diye sevinirken gebelik oluşmuşsa devam mı ediliyor acaba ?!@
Bir takım aksilikler oldu canım, ama şimdi her şey yolunda, hasta olmayı bekliyordum bugün oldum,başlıyoruz hayırlısıyla
Hayırlı haftalar arkadaşım. Allah gönlünce versin.Hayırlı sabahlar mutlu haftalar kızlar
cumartesi günü adet oldum
bugün 1 buçukta randevum var inşallah
bakalım nasıl işleyecek süreç
hepimizin gönlüne göre olsun inşallah hayırlısı ile