Günaydın :) nasıl olsun pek bişey anlaşılmıyor şuan. Normal yaşamıma devam ediyorum hiçbir farklılık yok :) erken belkide . Keseyi gördük şükür :) 15 gün sonra inşallah kalp atışı duyulacak.Nehira-27 nasıl gidiyor canım hamilelik ?
amin inşallah canım, işe gidiyor musun ? normal hayata döndün mü?Günaydın :) nasıl olsun pek bişey anlaşılmıyor şuan. Normal yaşamıma devam ediyorum hiçbir farklılık yok :) erken belkide . Keseyi gördük şükür :) 15 gün sonra inşallah kalp atışı duyulacak.
Sen de tedaviye başlarsın inşallah bugün, su gibi aksın herşey inşallah
Transferden sonra 10 gün rapor almıştım, şimdi çalışıyorum . Masa başı iş zaten o yüzden yorulmuyorumamin inşallah canım, işe gidiyor musun ? normal hayata döndün mü?
transferden sonra bende rapor almak istiyorum inşallah, Allah nasip eder hamile de olursam oğlumdaki gibi olmazsa inşallah çalışırım onda çalışamamıştımTransferden sonra 10 gün rapor almıştım, şimdi çalışıyorum . Masa başı iş zaten o yüzden yorulmuyorum
Seninle aynıyız arkadaşım, ben de cumartesi hastalandım bugün başladım tedaviye:)Hayırlı sabahlar mutlu haftalar kızlar
cumartesi günü adet oldum
bugün 1 buçukta randevum var inşallah
bakalım nasıl işleyecek süreç
hepimizin gönlüne göre olsun inşallah hayırlısı ile
aynen canım aynıyızBugün adetimin 3.günü arkadaşlar, sabah randevum vardı muayene iyi geçti her şey yolunda dedi doktor, Gonal-F 300 diye iğne verdi günde 1 adet,akşamları olucam 4 gün yapıcam Cuma sabahı tekrar muayene edecek ona göre ilerlicez,şimdilik bu kadar:) heyecanlıyım,pozitif şeyler hissediyorum:) hepimiz için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah
Allah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin. Senin içinde çok üzüldüm tatlım. Inşallah birgün bizde anne olucaz.Ben 36 yaşımdayım.Geçtiğimiz Ekim ayında bir tüp bebek denememiz oldu.Döllenme olmadı dediler süreç bitti.Şimdi Haziran'ın sonunda tekrar başladım tedaviye bu sefer 2 tane döllenmiş embriyo transfer edildi.Ama olmadı,üzgünüm.
2 gün önce beta hcg 37'idi ve test pozitifti.Bugün 21 çıktı Doktor hala pozitif ama sağlıksız bir gebeliğe işaret bu sonuç dedi . Değerin düşmesi iyi değilmiş.Çok üzgünüm
aynen canım aynıyız
banada 225 gonal f 75 merional vardı 300 yani toplamda
cuma günü bende gideceğim inşallah
inşallah aynı günde güzel haberi alırız canım
ben şimdiden çok heyecanlıyım :))
Ben 36 yaşımdayım.Geçtiğimiz Ekim ayında bir tüp bebek denememiz oldu.Döllenme olmadı dediler süreç bitti.Şimdi Haziran'ın sonunda tekrar başladım tedaviye bu sefer 2 tane döllenmiş embriyo transfer edildi.Ama olmadı,üzgünüm.
2 gün önce beta hcg 37'idi ve test pozitifti.Bugün 21 çıktı Doktor hala pozitif ama sağlıksız bir gebeliğe işaret bu sonuç dedi . Değerin düşmesi iyi değilmiş.Çok üzgünüm
Sen umudunu asla yitirme, yoktan var eden Allah’tır... ben 1 aşılama yapmıştım tutmuştu ama sonra kaybettim birkaç ay dinlenmek istedim şimdi de tüp bebeğe başladık ilaç kullanıyorum henüz yum.toplama- transfer sürecinde gelmedim,başındayız inşallah hayırla sağlıkla sonuçlanırİnşallah ama umudum kalmadı artıkSen hangi aşamadasın?Allah inşallah sağsalim evlatların olmasını nasip eder.
N nehira canım senin adına nasıl sevindim anlatamam allahım ümitlerini boşa çıkarmadı ne zamandan beri araştırdın bekledin hepsine değdi şükürler olsunrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada san bir sorum olacak amh senin kaçtı acabaGünaydın :) nasıl olsun pek bişey anlaşılmıyor şuan. Normal yaşamıma devam ediyorum hiçbir farklılık yok :) erken belkide . Keseyi gördük şükür :) 15 gün sonra inşallah kalp atışı duyulacak.
Sen de tedaviye başlarsın inşallah bugün, su gibi aksın herşey inşallah
çok güzel canım maşallah sağlıkla gelsin inşallah hepsi pgt denEmbriyolog aradı az önce. 9 taneden 5 tanesi 5. güne gelmiş ve hepsi pgt’ye gidiyor. Lütfen dua edin benim için.. 1 sağlıklıya razıyım
Öyle olursa mucizelere hepimiz inanırız. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.çok güzel canım maşallah sağlıkla gelsin inşallah hepsi pgt den