Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Nehira-27 nasıl gidiyor canım hamilelik ?
Günaydın :) nasıl olsun pek bişey anlaşılmıyor şuan. Normal yaşamıma devam ediyorum hiçbir farklılık yok :) erken belkide . Keseyi gördük şükür :) 15 gün sonra inşallah kalp atışı duyulacak.
Sen de tedaviye başlarsın inşallah bugün, su gibi aksın herşey inşallah

amin inşallah canım, işe gidiyor musun ? normal hayata döndün mü?

Transferden sonra 10 gün rapor almıştım, şimdi çalışıyorum . Masa başı iş zaten o yüzden yorulmuyorum
transferden sonra bende rapor almak istiyorum inşallah, Allah nasip eder hamile de olursam oğlumdaki gibi olmazsa inşallah çalışırım onda çalışamamıştım

Bugün adetimin 3.günü arkadaşlar, sabah randevum vardı muayene iyi geçti her şey yolunda dedi doktor, Gonal-F 300 diye iğne verdi günde 1 adet,akşamları olucam 4 gün yapıcam Cuma sabahı tekrar muayene edecek ona göre ilerlicez,şimdilik bu kadar:) heyecanlıyım,pozitif şeyler hissediyorum:) hepimiz için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah

Buarada ben anketi işaretleyemedim, sebepsiz infertilite denmişti gecen sene ama eşimin morfolojisi düşük baş anomalisi cok yükzek yüzde 96 ileri hızlı yok. Bende de prolaktin yüksekliği troid bezlerimin yavas calısması vee pıhtılaşma var. Böyle bakınca sanki hic olmayacakmıs gibi geliyor

aynen canım aynıyız
banada 225 gonal f 75 merional vardı 300 yani toplamda
cuma günü bende gideceğim inşallah
inşallah aynı günde güzel haberi alırız canım
ben şimdiden çok heyecanlıyım :))

Ben 36 yaşımdayım.Geçtiğimiz Ekim ayında bir tüp bebek denememiz oldu.Döllenme olmadı dediler süreç bitti.Şimdi Haziran'ın sonunda tekrar başladım tedaviye bu sefer 2 tane döllenmiş embriyo transfer edildi.Ama olmadı,üzgünüm.
2 gün önce beta hcg 37'idi ve test pozitifti.Bugün 21 çıktı Doktor hala pozitif ama sağlıksız bir gebeliğe işaret bu sonuç dedi . Değerin düşmesi iyi değilmiş.Çok üzgünüm

Allah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin. Senin içinde çok üzüldüm tatlım. Inşallah birgün bizde anne olucaz.

aynen canım aynıyız
banada 225 gonal f 75 merional vardı 300 yani toplamda
cuma günü bende gideceğim inşallah
inşallah aynı günde güzel haberi alırız canım
ben şimdiden çok heyecanlıyım :))

Şu süreci sıkıntısız bitirip sevineceğimiz haberi alsak ne güzel olur:) beraber ilerleyecek arkadaş bulmak güzel oldu:) rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı zamanda sağlıklı bir yavrucak nasip etsin rabbim burda hepimizin çabası annelik duygusunu tadabilmek ama hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz, kolaylaştırsın rabbim inşallah

İnşallah ama umudum kalmadı artık Sen hangi aşamadasın?Allah inşallah sağsalim evlatların olmasını nasip eder.

İnşallah ama umudum kalmadı artık Sen hangi aşamadasın?Allah inşallah sağsalim evlatların olmasını nasip eder.
Sen umudunu asla yitirme, yoktan var eden Allah’tır... ben 1 aşılama yapmıştım tutmuştu ama sonra kaybettim birkaç ay dinlenmek istedim şimdi de tüp bebeğe başladık ilaç kullanıyorum henüz yum.toplama- transfer sürecinde gelmedim,başındayız inşallah hayırla sağlıkla sonuçlanır

N nehira canım senin adına nasıl sevindim anlatamam allahım ümitlerini boşa çıkarmadı ne zamandan beri araştırdın bekledin hepsine değdi şükürler olsunrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada san bir sorum olacak amh senin kaçtı acaba

selamlar kızlar.. iş yoğunluğu nedeniyle 2 hafta uğrayamamıştım. Sonrasında biir gelir bakarım ki neler olmuşş.. annişler çoğalmış, bebişler anneleriyle berabermiş. Rabbim sayılarını arttırsın inşallah..

Sonuçları negatif çıkan arkadaşlarda üzülmesin, ne olur.. belki de sağlıksız yumurtalaardı. bir de bu yönden bakın.. benim de 8. haftada düşükle sonuçlanan bir gebeliğim var ve bu şekilde düşünmeseydim halen kafam bulanık olur, belki de 2. transferi denemeyi düşünmeyecektim.
Demem o ki herşey Rabbim den.. üzülmeyin, dert etmeyin dua edin arkidişler :)
öpüyorum çok çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…