- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Çok teşekkür ederim canım tek dileğim o :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım.. ne güzel bir haberdir buİnşallah değerlerin hergün artarak devam eder canım..
Mayıs'ta ilk tüp bebek denemem başarısız olmuştu. Bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım koyu olan testi önce silik olanı ondan bı saat sonra yaptım şimdi kan vermeye gidiyorum
Maşallah kendiliğinden inşallah sağlıkla devam eder. Geç döllenmiş olabilir iki güne Bir baktır artış güzel olur inşallah.Kan sonucum 81.55 çıktı çok saskinim hiç ihtimal vermedigim bı aydi ama değer düşük mü 3-4 gün gecikti
Çok sağol canım darısı tüm isteyenlere inşallah yarın ikinci kanı vericem Allah'ın izniyle artar insallahMaşallah kendiliğinden inşallah sağlıkla devam eder. Geç döllenmiş olabilir iki güne Bir baktır artış güzel olur inşallah.
Sonrakine olur umarımBugün test yaptirdik ilk denememizdi negatif cok üzgünüm(
Değerlerden pek anlamam ama Umut her zaman var şansınıızı deneyin çıkmadık candan umut kesilmez boşuna dememişler Rabbim kucağınızı doldursunbenim fsh 8,51 .e2 hormonu da 41.eşimde de %30 dna hasarı var... 37 yaşındayım.bu 2.tüp bebek denemem olacak.sizce umut var mı ? gene olmayacak diye moralim çok bozuluyor
canım seninle aynı başlamıştık sanırım iğnelereNe güzel bir haberinşallah değerin sağlıklı bir şekilde her gün artar ve kucağına da almayı nasip etsin Allah, aminnn
canım bugün gideceğim inşallah kontrole, dediği gibi olmuştur inşallahhatice-yakup , 15 temmuz tedaviye başladı
S Sedaalieymen , 20 temmuz tedavi başladı
Svltr , 23 temmuz tedviye başladı
Nur34nur , 23 temmuz tedaviye başladı
kızlar tedaviler nasıl gidiyor , opu olan var mı . İnşallah kaliteli yumurtalarla dolmuştur heryeriniz
Amh değerinize baktırdınız mı?bazen fsh ve amh uyumlu olmayabiliyormuş.benim fsh 8,51 .e2 hormonu da 41.eşimde de %30 dna hasarı var... 37 yaşındayım.bu 2.tüp bebek denemem olacak.sizce umut var mı ? gene olmayacak diye moralim çok bozuluyor
bence güzel değerler sizin; eşinizin değerlerinin ne kadar etkiledğini bilmiyorum.benim fsh 8,51 .e2 hormonu da 41.eşimde de %30 dna hasarı var... 37 yaşındayım.bu 2.tüp bebek denemem olacak.sizce umut var mı ? gene olmayacak diye moralim çok bozuluyor
FSH:Amh değerinize baktırdınız mı?bazen fsh ve amh uyumlu olmayabiliyormuş.
Evet canım aynıyız, benimde bugün kontrolüm vardı her şey yolunda dedi doktor yumurta gelişimi güzel seyrediyor bi sıkıntı yok dedi yine iğnelere devam edeceğim ve yumurtaların erken çatlamaması için iğne verdi, pazartesi sabah tekrar çağırdı, bir de bugün kan verdim e2’ye falan bakıldı bir kaç bişeye daha bakıldı sanırım ama tedbir için dedi doktor,bir sıkıntı yok testlerde dedi, birde benden ve eşimden bazı testler ile nüfus kayıt örneği,nüfus cüzdanı fotokopisi gibi bazı belgeler istediler dosyaladılar ve son olarak transferi hemen yapmayacağını rahimi dinlendirmek ve çocuğa uygun bir hale getirmek için önümüzdeki ay adet sonrasında yapacağını söyledi...canım seninle aynı başlamıştık sanırım iğnelere
nasılsın nasıl gidiyor
benim bugün 12 de kontrolüm var
Güzel gidiyor henüz o seviyeye ulaşamadık:)) kontrollere ve iğnelere devam modundayım:) bu arada bebişim hayırlı olsun canım ahhh aşılama arkadaşım gerçekten çık sevindim, rabbim sağlıkla huzurla mutlu bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ( aminnn) kendine çok dikkat et ve hep pozitif olhatice-yakup , 15 temmuz tedaviye başladı
S Sedaalieymen , 20 temmuz tedavi başladı
Svltr , 23 temmuz tedviye başladı
Nur34nur , 23 temmuz tedaviye başladı
kızlar tedaviler nasıl gidiyor , opu olan var mı . İnşallah kaliteli yumurtalarla dolmuştur heryeriniz
Açıklama için teşekkürler güvenilirliği amh kadar olmadığı için amh istiyorlar bir de antral folikül sayımı yapıyorlar. Net fikir veriyor nu ikisiFSH:
En eski ama en az güvenilir olan testtir.
FSH beyindeki hipofiz bezinden salgılanıp yumurta büyümesini sağlayan hormondur. Yumurtalıklar iyi ise düşer, zayıf ise yükselir. 10 IU/L ve üzeri yüksek kabul edilir.
Aynı ay içinde ve aydan aya çok değişiklik gösterdiği için yanıltıcı olabilir. Özellikle normal çıktığında, aynı anda ölçülmüş olan E2 (Estrodiol) hormonun da yüksek olmadığının görülmesi gerekir. Çünkü zayıf yumurtalıklı kadınların yumurtaları çabuk büyüyerek E2 hormonu salgılar, bu da FSH’nin yanıltıcı olarak düşüp normal sınırlarda çıkmasına neden olur. Bu durumda normal çıkan FSH yumurtalığın iyi olduğunu göstermediği gibi erken yükselmiş bir E2 değeri azalmış yumurtalık rezervini gösterir.
Allah kolaylık versin. Kaç tane gönderilmişti sorunları nedir embriyolarinBizim pgt’den 2 embriyo sağlıklı çıktı, 8. deneme, mini tüp bebek tedavisi. Umut hep varmış gerçekten...
Nasılsın canım sesin çıkmadı hiçAllah kolaylık versin. Kaç tane gönderilmişti sorunları nedir embriyolarin